Přehled posledních diskuzních příspěvků

Dovolená na poslední chvíli

Růžena Antlová 6.10. 19:35
Moc pěkný cestopis doplněný fotkami .Početla jsem si.

Výběrový olivový olej obsahoval pesticidy

Milada Salajková 6.10. 15:49
Stejně mi to připomíná rybí tuk. Nejraději používám řepkový olej.

Nejlepší valašský frgál umějí péct v Leskovci

VANDA Blaškovič 6.10. 15:10
Milá redakce, prosila bych recept, pokud tedy na to není autorské právo....člověk nikdy neví....)) Ale mooc ráda bych si takový frgál střihla...děkuji ! Vanda.

Psala jsem

Zdeňka Vítková 6.10. 09:38
Jitunko,milé pohlazení nejen pro moji dušičku

Chřipku odradí exploze vitaminů

Jana Šenbergerová 5.10. 19:40
Vitaminovou bombu si dáváme denně k snídani jako jediné jídlo. Nic nemixuji, jen nachystám jablko, hroznové víno, banán. Nebo hrušku, jablko, banán, nebo cokoliv, co máme rádi (a my máme rádi všechno). Když potřebujeme zasytit na delší dobu, jíme i sušené ovoce. Cukr s ovocem nemícháme. Zbytečně kvasí v zažívacím traktu. Výborně chutná banán mixovaný s mraženými borůvkami nebo čerrným rybízem. Dodáme tak palivo pro fungování mozku, umožníme vylučování škodlivin z těla, které bez potřeby kávy nastartujeme pro nový den. Prokládáme pohlazením, úsměvem nebo polibkem. Kdo nemá s kým, může kořenit hezkými myšlenkami. Děkuji redakci za inspirativní článek pro ty, kteří dávají přednost prevenci před léčením.

Fotosoutěž o gril: tak pozvěte nejlepší přátele na vernisáž!

Jana Šenbergerová 5.10. 19:02
Vítězům blahopřeji a těším se na všechny další příspěvky do soutěží.

Moje vernisáž fotografií: Lodě

Jana Šenbergerová 5.10. 18:54
Krásná vernisáž! Už se těším na ty soutěžní. :-)

Naše rodinné stříbro: Dědečkův dort

Lidmila Nejedlá 5.10. 17:06
Tedy Magdalenko, jak mi můžete dělat takové chutě. Já jsem na sladké a dnes se mi bude o tom dortu zdát. Někdy ho určitě zkusím upéci. Pak dám vědět. Zdravím.

Moulin Rouge: od cirkusové tančírny k luxusnímu šantánu

Redakce i60 5.10. 13:34
Nemáte se za co omlouvat, pane Horáčku. Naopak, přesně tyto zkušenosti (byť v tomto případě neblahé) budou užitečné našim čtenářům. A o to nám jde. Děkujeme za příspěvek.

Časová tíseň

Jana Šenbergerová 5.10. 09:37
Občas pro oči nevidíme. :-)) Když je toho spousta ke koukání a kručí v žaludku, není se čemu divit.

Noc je rozmařilá

Jana Šenbergerová 5.10. 09:26
Není nad krásný den po krásné noci. A k tomu krásné verše... Přeji všem krásný den!

Postoupí Kvitová a Berdych do finále turnaje v Pekingu?

Pavel Král 4.10. 18:32
Tak to se ani snad nečekalo - Hlaváčková vyhrála titul a do finále postoupila Kvitová i Berdych. Djokovič prohrál s Berdychem kdysi ve Wimbledonu a zítra asi neprohraje. Šarapová prohrála s Petrou Kvitovou ve finále Wimbledonu 2011, tak proč by to Petra nemohla zopakovat :-) Bylo by to pěkné.

Milena Holcová: Myslela jsem, že milostný život končí po čtyřicítce

Eva Balúchová 4.10. 15:50
Líbí se mí knížky paní Holcové,obdivuji jejich dovolené na divoko.Možná bych jednu zkusila,ale pak bych asi taky nezvládala jako její vnučka :-)

Humor je kořením života

Jana Šenbergerová 4.10. 08:23
Mohu zodpovědně prohlásit, že čím jsem starší, tím víc solím. Až se někdy bojím, aby mi nezkornatěly cévy. :-))

Tatínek se přišel rozloučit

Eva Balúchová 3.10. 18:31
Hezký příběh,se mnou se přišla rozloučit maminka a měla strašně ustaraný výraz.Za pár dní jsem zjistila proč...

Kdo má dobrý čich, má šanci žít déle

Jana Šenbergerová 3.10. 15:40
Tak nevím. Prý existuje čichová paměť podobně jako zraková, či sluchová. Babička ztratila čich po prodělaném tyfu a žila do 85 let. Mně to připadá jako docela hezký věk. Navíc ne každý musí znát vůni uvedených věcí. Kdo dnes zná vůni kůže?

Počet vegeteriánů roste

Jana Šenbergerová 3.10. 15:23
Konečně je jich dost na to, aby začali zajímat ty, co z nich mají nebo budou mít prospěch. Když jsem s vegetariánstvím začínala já, byla jsem za podivína. A vitariánství ( vyšší a podle mě i sofistikovanější forma vegetariánství) je slovo, které i dnes má punc něčeho nepatřičného.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.