Přehled posledních diskuzních příspěvků
Kouzlo časů minulých: já a moji staříčci
Marie Magdalena Klosová 2.10. 19:42
Pane Jaroslave,nevnucujete se.Vaše povídání je příjemné,humorné a odlehčené,žádné zbytečné detaily a nestravitelná fakta.A přesto se dovídáme velmi mnoho o těch ne vždy veselých životních příbězích.Jste mistr svého oboru.Bravo!
Vanda Blaškovičová: žiji dva životy, v Česku a na Hvaru
Eva Balúchová 2.10. 19:15
Máš zajímavý život,půl roku tam,půl roku tady.Věříž,že to by se mě taky líbilo.
Fotky máš moc hezké,bude fajn když se s námi podělíš.
Diskotéka pro pamětníky - 1. díl
Olga Štolbová 2.10. 17:32
Díky Míro, už jsem si přehrála dvě, ale mám jich i dost na deskách, fakt se na ně nedá zapomenout. Byla by to obrovská škoda. ***
Seniorům se nejlépe žije ve Skandinávii
Jana Šenbergerová 2.10. 14:59
Ať si to připouštíme nebo ne, pořád jsme na tom mnohem lépe než většina seniorů na světě.
Přihořívá!
Marie Magdalena Klosová 2.10. 13:50
Jako vždy:něha v duši,slza v oku,úsměv na rtech.tak se cítím
s Tvými verši,milá Zuzko
Ráno moudřejší večera?
Marie Magdalena Klosová 2.10. 13:35
Naše milá "babičko" Olinko,v prvé řadě Tě chci povzbudit,aby ses nebála!!! Včerejší chat dal zabrat všem,kdo na něj jen "mrkli".Řekla bych,že spíše než strach,z něho čišela arogance a hloupost.Ta je bohužel nekonečná.
Ale,Olinko.probudily jsme se živy a zdrávy do nového dne,a ten si přece nenecháme zkazit!!! Nezasloužíme si to,a Ty obzvlášť.Moc zdravím.mm
Pozor na současné užívání léků. Poradí vám v lékárnách BENU
Jana Šenbergerová 2.10. 13:26
Jedna z mála výhod velkých měst je ta, že si můžete vybrat. Na malém městě můžete být rádi, když vůbec nějaká lékárna je. My to štěstí máme. Nachází se v blízkosti zdravotního střediska. Je v ní dráž, než jinde, lékárník občas brble, což napraví paní lékárníkova milým úsměvem, ale nejlepší na ní je to, že se pro potřebnou "dávku" mohu v nejhorším případě doplazit. :-)
Ischia: ostrov, který nepřeje jen lásce
Jaroslava Handlová 2.10. 10:34
Ostrov Ischia je vynikající právě pro svoje termální prameny. Já jsem si tam zamilovala určité místo, kde horké prameny vyvěrají přímo do volného moře.
Tam je v moři teplíčko a Vy musíte jen dávat pozor, abyste nebyli přímo na prameni a neopařili se. Ale termální voda se rychle smíchá s tou mořskou a je to parádní zážitek.
Kdo získal tablet Lenovo? Možná právě váš favorit!
Anna Vrbovská 1.10. 20:18
Gratuluji vítězům a těším se na další pěkné dny s i60!
Videosoutěž i60.cz: Mé malé ohlédnutí
Marie Novotná 1.10. 18:26
Souhlasím a lituji,že jsem se zapojila do soutěže.
Zralé modelky i60 podpoří boj proti rakovině. Už tuto sobotu!
Eva Balúchová 1.10. 12:08
Vypadá,že to bude zajímavá,smysluplná akce!Škoda,že bydlím daleko.Našim děvčatům přeji ať se jim přehlídka vydaří a mají z ní dobrý pocit a pěkné vzpomínky jak máme všechny my předešlé.
Už se těším na fotky.
Vítězná jízda Petry Kvitové
Miroslav Štorch 1.10. 12:06
Moc hezký článek paní Šorejsová. Li-Na a Petra Kvitová spolu často trénovaly a dobře se znaly. Pochopitelně jako sparing partnerku si nepozvete někoho, kdo je vám nepříjemný. Bohužel zranění se nevyhýbají ani těm nejlepším tenistům. Hingisová se po zranění také vrátila a ve 34 letech hraje stále výborně čtyřhru. Možní se Li Na třeba vrátí, pokud nebude mít rodinu :-) Berdych by mohl Srba Troického porazit, když má teď formu. Petra Kvitová by mohla porazit i Venus Williams. :-) Když bude v pohodě.
Šachová partie
Pavel Král 1.10. 09:11
Máte pravdu pane Zemane, některé dámy jsou tady posedlé útočením, ale to je jejich psychologickým rysem vyplývajícím z mindráku, že nejsou dámami, na které si hrají. Domnívají se, že panu Mendlíkovi daly šach mat, ale on jen na chvilku odešel a vrátí se neporažen :-) Naše životy jsou opravdu šachy - hezké veršování nikdy zbytečné není. Slouží k zamyšlení. Některé dámy jsou příliš asertivní a energické, ale nesprávným směrem na šachovnici života :-) Jako Král to znám z praxe.
Proč nemám rád značku BMW
Marie Magdalena Klosová 30.9. 20:26
Je to tak.Možná to mají "v popisu práce".Můj muž,zkušený a dobrý řidič,to komentuje lakonicky:"ten musí !" /rozuměj předjíždět/.Vtipně napsáno.
Udo Jürgens, hitmaker a rakouská ikona
Zuzana Pivcová 30.9. 19:38
Ano, tak mně se v druhé polovině 60. let Udo Jürgens moc líbil, měřil skoro dva metry a měl delší nos a tmavé vlasy na pěšinku! :-) Zpíval a zároveň si k tomu hrál na klavír (taky to říkal v jedné písničce ...Was ich dir sagen will, sagt mein Klavier...). Měl také další šlágr Siebzehn Jahr, blondes Haar.... Karel Gott ale s jeho písní v Eurovizi neuspěl. Tehdy byl Udo Jürgens šťastně poprvé ženatý se svou láskou z mládí Panjou a měl děti Johnyho a Jenny. Ale hlavně měl krásnou čistou němčinu, na které jsem se tak trochu učila rozumět. Tak to si všechno ty roky pamatuji.
Proč byl Sokrates velký filosof?
Milada Salajková 30.9. 16:59
Moudrý Sokrates. Připomenula jste ho v pravý čas, samými přesně mířenými slovy. Všichni v evidenci i60 mají povinnost si tato moudrá slova přečíst.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.