Přehled posledních diskuzních příspěvků

Tenorista Andrea Bocelli vystoupí v pražské areně

Eva Balúchová 30.9. 12:59
To bude krása!Ani bych nemusela mít VIP,stačilo by mě místo v poslední řadě.

Proč se pořád trápit při jídle, když můžeme jíst radostně?

Jana Šenbergerová 30.9. 11:52
Docela by mě zajímalo, jak vysoký je podíl moučných výrobků ve stravě lidí, kteří trpí Alzheimerem. Moučné potraviny obsahují obrovské množství škrobu, který dokáže dokonale blokovat funkce mozku, navíc mají značný podíl na vzniku cukrovky. O zdravou stravu se zajímám třicet let, ale nevycházím přitom z toho, co si někde jen přečtu. Ještě se dobře pamatuji na to, jak si všichni v mém okolí ťukali na čelo, když jsem přišla s tím, že mnohem líp se dá žít z pouhého ovoce, zeleniny, ořechů, bylinek, semínek, a to pokud možno v syrovém stavu. Dnes mi mnozí dávají zapravdu, protože i při malých změnách se cítí mnohem lépe. Když si představím, co se u nás běžně jí k snídani, vůbec se nedivím, že tolik lidí ztrácí paměť.

Únik

Soňa Prachfeldová 30.9. 10:28
Stínů se nezbavíme a jsou i zapotřebí ik životu. Moc hezké.

Babí léto je tady, teploty budou příjemné

Marie Magdalena Klosová 29.9. 22:38
Babí léto začalo "luxusně"!I u nás na horách beskydských bylo dnes i včera nádherně.Tolik sluníčka jsem nevychutnala za celý srpen.Tak ať ještě svítí a hřeje,všude a všem.

Jak se zabavit v říjnu? Zde je pár našich tipů!

Jana Šenbergerová 29.9. 22:36
Mohu potvrdit, že Jeseníky jsou na podzim opravdu krásné, zřejmě proto jsou pojmenovány po jeseni. Ve Zlatých Horách se stále něco děje, takže říjen není výjimkou. Z kulturního a sportovního kalendáře "vypichuji" dvě události. 4.10. proběhne Zlatohorský treking a 9. 10. divadelní představení Číše plná operety určené všem seniorům k jejich svátku. Nejen to můžete najít v kalendáři akcí na vlevo uvedených stránkách města.

Do Česka přijede slavná kapela Queen

Eva Balúchová 29.9. 19:55
Bez Freddiho to bohužel už není ono.

Letos zase bez moře

Jana Šenbergerová 29.9. 19:17
Nebuď smutná, Jitko. Pošli Vesmíru objednávku a pusť ji z hlavy. Věř, že bude vyřízena ke tvé spokojenosti. Moc ti to přeji.

I my zralejší máme v chování rezervy!

Jana Slavíková 29.9. 16:23
Mám podobné zkušenosti, že se někteří dříve narození domáhají svého pochybného práva na sedadlo. Přitom si myslím, že stačí SLUŠNĚ požádat a mladý člověk místo uvolní. Nerudné poznámky spíš vzbuzují posměch, zatímco slušná prosba funguje i na puberťáky. Občas se stane, že mi místo někdo uvolňuje sám od sebe. Někdy si sednu, ale když jedu jen jednu či dvě zastávky tak ne, ale VŽDYCKY poděkuji.

Před 25 lety prchali Němci v Praze z NDR

Zuzana Pivcová 29.9. 15:08
Na to se velmi dobře pamatuji. Jeden "transport" jsem dokonce zažila na libeňském nádraží, kam zrovna přijela má sestra, učitelka, se svou třídou ze školy v přírodě. Auta stála opuštěná všude, někteří enderáci rovnou říkali svým známým u nás, že si je mohou nechat. Počítali s okamžitým západním blahobytem. Dodatečně ale řada z nich žádala, aby od nás auta poslali za nimi.

Láska je...

Milada Salajková 29.9. 10:41
Touženi a soužení, smích i slzy.. pěkně napsáno, až jsem zapomněla při čtení dýchat.

Setkání po letech

Zuzana Pivcová 29.9. 08:58
Myslím, že to se stane. A je na vychovateli nebo učiteli, jak to pojme, když to je třeba jen jednorázové a přísný trest by tomu mladému mohl zkazit život.

Mladí volají z mobilu méně, než senioři

Zuzana Pivcová 28.9. 19:14
Někdy mě "pobaví" hovory mobilujících vrstevnic, sdělující, že dotyčná už jede, že bude za 5 minut doma atd., ale mluví neustále, dokud nevystoupí. Myslím, že patří k těm, které mají víkendové hovory zadarmo. Sedět v autobuse vedle někoho, kdo celou dobu telefonuje o ryze soukromých záležitostech, jako kdyby tam byl sám, je dost děsné.

Houbovou soutěž a videosoutěž rozhodnou čtenáři i redakce i60

Jana Šenbergerová 28.9. 19:13
Jesenická houbová roláda paní Míčové má můj hlas, protože dobře vypadá, určitě dobře chutná a navíc je jesenická.

Opera v Sydney slaví výročí

Jana Šenbergerová 28.9. 14:01
Autor této geniální stavby daleko předběhl svou dobu. Kdybych ji viděla, aniž bych o ní věděla něco víc, pokládala bych ji za stavbu ze sci-fi filmu. Trochu vám závidím, že jste se jí mohla dotknout vlastníma očima.

Zemřel skvělý hudebník Petr Skoumal

Zdeňka Vítková 28.9. 13:04
Je mi to velmi líto,ale nemoc a smrt si bohužel nevybírá.Velká škoda v naší nejen hudební scéně

Na dlani mi kousek štěstí zbude

Olga Štolbová 28.9. 09:52
Zuzko bravo, žij jen dál své další kapitoly a my se trochu přiživíme, je nám s Tebou dobře. A ty kousky štěstí, které nám všem ještě zbývají, musíme úžasně využít. Díky... ***

Videosoutěž: Být stále mlád!

Pavel Král 28.9. 09:25
Pěkně zvolená melodie, i když naše těla postupně musí chátrat. Cvičením se atrofie dá odložit a vaše jóga je dobrý prostředek. Ještě asi nejste v důchodu, a tak proti stresu ze zaměstnání jóga účinně pomáhá. Pozdrav Slunci a další prvky zvládáte výborně. Je to pěkná exhibice.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.