Přehled posledních diskuzních příspěvků

Jen tak trochu o mně

VANDA Blaškovič 27.9. 21:41
Dobrý den paní Mužíková, Vy tedy máte fortel ! Klobouk dolů. Běháte jako mladice, neuvěřitelné ! Já jsem pejsky doteď moc nemusela, ale vy jako dvojice jste nesmírně sympatičtí.Začínám měnit názor, děkuji ! Vanda.

Spisovatel Josef Škvorecký: nezdolný snílek a skeptik

Zuzana Pivcová 27.9. 21:37
"Zbabělce" nám doporučila naše češtinářka na střední škole. Myslím, že ta kniha byla takové moje probuzení, předčasné "Pražské jaro". Do té doby jsem o americké armádě u nás v roce 1945 nevěděla vůbec nic, ani o společnosti, která se vzpamatovávala z války. A nebyl to jen samý optimismus. Vím, že jsem o té knize mluvila i u přijímacích zkoušek na výšku a že se komise docela divila, že ji, dívčina z provinčního Týna nad Vltavou, znám.

Fenomén BB: od sexsymbolu k ortodoxní ochránkyni zvířat

Zuzana Pivcová 27.9. 21:17
Režisér Vadim ji "udělal" právě tak jako svou pozdější manželku Jane Fondovou. Mně se v mládí BB líbila, viděla jsem ji v pár filmech. Dnes po těch několika desetiletích sice vypadá vzhledem trochu jako svoje vlastní karikatura, ale celkově si jí docela vážím. Za to, že včas odešla, za to, že se opravdu poctivě, byť možná pro někoho přehnaně, bije za zvířata. Je svá a myslí to všechno vážně, není to jen image. Viděla jsem ji asi před 2 roky v medailonu někde v TV v Německu a líbilo se mi to.

Víkendové zamyšlení

Jitka Chodorová 27.9. 12:15
Pěkně jsi to Zdeňko napsala,však jsem hned věděla,o kterého faráře jde,je to sympatický člověk,který kolem sebe šíří jen pozitivum,jeho úsměv je nakažlivý,měla jsi štěstí,když jsi se s ním potkala osobně,já ho znám jen z televize,ale dobrý dojem na mě taky udělal.Díky za napsané.

Můj nejkrásnější podzim: Jak jsem přišla o panenství

Lidmila Nejedlá 27.9. 10:57
Paní Jitko, to dlouholeté soužití Vám závidím. Jste kompletní rodina a na vše jste dva. Závidím a zároveň přeju. Hezky jste to napsala.

Mých patnáct podzimů

Libuše Křapová 27.9. 10:08
Růženko, přeji vám, ať je těch podzimů ještě nesčetně. Dokázala jste se poprat s nemocí i sama se sebou. A to se cení.

Prázdninová

Lidmila Nejedlá 27.9. 00:09
Krásný příběh, kéž by se všichni tak hezky chovali ke zvířatům jako ten řidič.

Tenisové kariéry - nahoru a dolů

Miroslav Štorch 26.9. 20:58
Vynechal jsem návrat na tenisové kurty české reprezentantky Nicol Vaidišové, která bývala na 7.místě světového žebříčku, ale v roce 2010 ukončila kariéru, protože ji tenisový dril už po mnoha letech nebavil. Nyní se pokouší znovu naskočit do tenisového kolotoče ženského okruhu WTA. Je jí teprve 24 let, tak uvidíme jak se jí bude dařit. Jinak se vrací na kurty i bývalá světová jednička ze Švýcarska Martina Hingisová, která je původem z Československa. Kondičně už nestačí ve 34 letech a hraje výborně čtyřhru. Tenis ji přilákal zpět . Ukončila kariéru v roce 2003 ze zdravotních důvodů a v roce 2007 pro kokain.

Kouzlo časů minulých: hospoda

Jana Šenbergerová 26.9. 14:52
Moc hezké vzpomínání na časy minulé. Jako dítě jsem chodila v neděli pro dvě piva do džbánu. Když štamgasti viděli, jak hospodský lije navrch žlutou sodovku, varovali ho, ať neblbne, že ta holka z toho nemá rozum a doma bude zle. Nebylo. Dědeček to tak měl rád a já si občas lízla nasládlé pěny. Přesto ani sodovka, ani pivo nikdy nepatřily k mým oblíbeným nápojům. Dodnes je ta hospoda na svém místě, jen se notně rozrostla a zmodernizovala.

O Rolfově lásce

Zuzana Pivcová 26.9. 11:01
Zdeňku, Vy jste opravdu perfektní se těmi svými společenskými básněmi. Líbí se mi i ten neutrální postoj, konstatování. Ať si k tomu každý zaujme své stanovisko, vyjádří se nebo také ne.

Můj nejkrásnější podzim: Horor v naší knihovně

Zuzana Pivcová 26.9. 07:52
Připadá mi to podobné s tím, co si lidé myslí o archivu. Nudná práce, vhodná pro šedé myšky. Také se tam ale mohou vyskytnout neklidné, ba někdy i nebezpečné situace. A není to jen pád ze štaflí s mnohakilovou knihou v rukou.

Pivo uvolňuje hormon štěstí

Zuzana Pivcová 26.9. 07:45
Pivo mám zkrátka ráda. To bude asi tím hormonem štěstí! :-) A hlavně mě nejvíc pobaví ty učené americké výzkumy, vedoucí k převratným závěrům. Jen nevím, k čemu ty závěry jsou dobré. Mám nebo nemám pít pivo??

Na houby! Rostou jako dlouho ne

Libuše Křapová 25.9. 15:21
Beato, kde bydlíte, ve kterém kraji? U nás bylo letos hub hodně (Uherskobrodsko a Vsetínsko), nasbírala jsem si dost a ukonejšila svou houbařskou vášeň. Přesto chceme ještě o víkendu vyrazit. Doufám, že najdeme :)

Pravý audiovizuální podzim

Svatava Páleníková 25.9. 14:44
Moc hezký příběh, paní Jaroslavo.

Fotografování: planetka kytice

Jana Šenbergerová 25.9. 13:08
Krásná kytice, zajímavá technika. Pan Kutílek je šikula a vy zřejmě také. :-) Hezky jste zvěčnil kytici i svou ženu. Teď mě napadlo, jak by asi vypadala jako planetka...

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.