Přehled posledních diskuzních příspěvků
V takový krásný společnosti
Jitka Chodorová 21.9. 10:54
Milá Marie,vy prostě nezklamete,ať napíšete to,či ono,opět jsem dojatá z vašich slov a znovu opakuji,jste nepřehlédnutelná,ani se nedivím,že vám partner říká Lásko,opět s vámi v mnohém souhlasím,ať už jde o Olinku,nebo oba pány,které jste tu zmínila,ale i ostatní,kterým jste přinejmenším sympatická.Děkuji,že jste tady,mezi námi.
Šepot je víc než křik
Jana Šenbergerová 20.9. 22:18
Zuzko, svými verši máš mě ve své moci.
Ráno, večer, v poledne i v noci.
Konopné lázně ve Volarech: Procedury vhodné pro všechny
Svatava Páleníková 20.9. 21:19
Na základě článků zde na i60 jsem si pořídila Carun mast z konopí a musím pochválit, že je výborná. Používám ji na exzém, spáleninu i proti bolesti, mažu i děti, dobře hojí jizvy. Doporučuji. A tedy věřím, že i konopné lázně mohou býti blahodárné.
Leonard Cohen: božský muzikus neumí stárnout
Jana Drobňáková 20.9. 21:14
Jeho nostalgické balady rada počúvam. Je to poézia, hudba aj film v jednom. Nech mu zdravie slúži ešte mnoho rokov!
Důchodcovské blues
Marie Magdalena Klosová 20.9. 21:06
Milá Marie,moc Vám děkuji za psaníčko u mého podzimu,jsem vždy dojata takovým vyznáním.Jsem ráda,že se můžu podělit s dalšími o to,co mi působí radost a dělá mě šťastnou.A tady "u Vás" vidím,že jsme si podobné ve vnímání světa,sama sebe,stávajícího zaslouženého volna,prostě života.Není to príma?Zdravím z Ostravy MM
Sny
Olga Štolbová 20.9. 19:06
Sny jsou moc důležité a i denní snění je někdy příjemné, básnička hezká. ***
Pád z višně
Lidmila Nejedlá 20.9. 17:29
Ano, pane Mendlíku, tak to chodí, když jsou sociální dávky štědré. Vykukové toho umí využít. Dobře jste to odpozoroval. Nesnáším líné lidi.
Pěstitelské zahrady Hradu se otevřou návštěvníkům
Jana Šenbergerová 20.9. 16:32
Kdybych to měla blíž, určitě bych si to nenechala ujít. Tak budu doufat, že někdo ze zdejších čtenářů prohlídku absolvuje a něco nám o ní napíše. Přimlouvala bych se za to. :-)
Loučení
Vladka Steinová 20.9. 15:57
Moc hezké, p.Lidmilo, moc hezké.Ano, je konec léta,a jdeme vstříc podzimu.
Petr Čepek, pan herec s uhrančivým pohledem
Vladka Steinová 20.9. 08:21
Dobrý den, ano pan herec.Měla jsem tu čest vidět jej v ČInoherním klubu.Mezi jeho nejzdařilejší a vynikající role patří jeho postava Pavla Maliny ve filmu J.Herze Petrolejové lampy po boku I.Janžuorvé .
Tajemnou svítící chodbou do katakomb města Jihlavy
Jana Šenbergerová 19.9. 17:37
Zajímavě děravé podzemí města. I bez dalších záhad je to obdivuhodné, co uměli naši předkové s minimem techniky. Pěkný článek.
Bedle smažená i nadívaná
Jana Šenbergerová 19.9. 17:25
Mňam! To bych si také dala, ale o bedlu u nás skoro nezavadím. Letos jsem našla asi jen tři. Byly skvělé smažené na másle s kmínem, ale málo, málo ...Moc hezký fotodoprovod.
Můj fígl: Kam s těmi knoflíky a knoflíčky
Marie Magdalena Klosová 19.9. 14:12
Milá Miladko,nakoukla jsem "náhodou"/tedy nic není náhoda/do svého "Moje zamlada"a s potěšením zjistila,že tam přibyla Vaše reakce teprve v září! Díky za ni a přeji,abyste se cítila taky "nakažena".
Můj nejkrásnější podzim: Malý uzlíček jménem Šimon
Marie Magdalena Klosová 19.9. 12:34
Nádherné,milá Vladko,jste jistě skvělá babička a ta babičkovská láska je jen trochu jiný druh té partnerské.Já prohlašuji,že se se svým,teprve tříletým vnoučkem "milujeme" a myslím,že to tak je.I když nám "ty uzlíčky" vyrostou,určitě se budou ke svým babičkám rády vracet.
Zvláštně krásné žití
Jitka Chodorová 19.9. 08:58
Tak toto se mi Zuzko zvláště líbí,obdivuji tvoji slovní zásobu,ale i obraty,které jsou opravdu povedené,řekla bych,že studnice tvého veršování je bezedná.Díky.
Vliv počasí na člověka
Alena Vávrová 18.9. 15:55
Jó, jó, je to pravda...ještě pár dní si budeme užívat sluníčka a roztahovat svoje sluneční baterie, abychom je dobili a nějaký čas z toho nabití ještě vyžili i v době podzimních plískanic.
Evropa
Marie Magdalena Klosová 18.9. 13:26
Byrokracie je mi protivná odjakživa.Ve školství jsem si jí zažila dost a dost.vždycky jsem si říkala,že chci učit,a ne vyplňovat.Bohužel toho se asi nikdy nezbavíme.kámen úrazu je,když se toho chytne někdo,kdo papírování miluje a žije z toho!Co se týče "Vaší Evropy",s Ruskem není a nebyla nikdy žádná legrace a máme ho za zády,tak se něco podniknout musí.A není to asi jednoduché.Vždy na to někdo doplatí.Ale rozumím Vám.
Můj nejkrásnější podzim: Říká mi Lásko
Jana Šenbergerová 18.9. 10:01
Jak já ti rozumím! Náš příběh je podobný tomu vašemu, jen začal zjara. Oba jsme ho pojali stejně a hodláme ho jen rozvíjet, nikoliv dobrovolně ukončit. Svou lásku dáváme najevo nejen sobě navzájem, ale i svému okolí, aby vidělo, že nikdy není pozdě milovat a být milován. A setkáváme se s kladnou odezvou. Přeji vám všechno nejlepší. Jak s tím naložíte, je jen a jen na vás. :-)
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.