Přehled posledních diskuzních příspěvků
Smutek
Marie Magdalena Klosová 17.9. 12:34
Vladko,neuzavírejte se do své samoty,do své minulosti a svého nekonečného smutku,pramenícího ze zklamání.Zkuste se poddat přítomnosti a najít v ní znovu radost.Držím Vám palce.
Naše čtenářka zkusila osobní proměnu. Jak to vše dopadlo?
Jana Šenbergerová 17.9. 09:39
Opravdu vám to moc sluší. Užívejte si svou proměnu plnými doušky. Spokojení lidé šíří spokojenost dál.
Kouzlo časů minulých: Vůně bramborové natě
Jana Šenbergerová 16.9. 14:49
Moc hezká vzpomínka na časy minulé. I když jsme nikdy neměli pole, něco jsem se nasbírala brambor na bramborových brigádách a najedla brambor pečených v popelu. I mně se s podzimními vůněmi vrací vzpomínky na vůni pálené bramborové natě.
Můj medvídek Bubu
Eva Balúchová 16.9. 08:51
Při čtení článku jsem se celou dobu bála,že Bubíka dáte paní sběratelkce.Jsem ráda,že zůstal u Vás.
Pozor, šmejdi znovu útočí, dělají ze sebe samaritány
Květoslava HOUDKOVÁ 16.9. 06:59
Po uvedení filmu "Šmejdi" téměř zmizela plošná a částečně i adresná distribuce pozvánek. Z databází telef.kontaktů, získaných na akcích, jsou lidé zváni telefonicky. (Ale-jak už jsem psala v Senior-policii, můžete si nabídková volání u operátora ZABLOKOVAT - mne už neotravují). Na druhou stranu mne mrzí, že už téměř neroste moje "Sbírka pozvánek" (čítá už přes 5000 ks - jsem zřejmě jediná v ČR). Milí čtenáři, pokud ještě nějaké pozvánky na tyto akce máte, mohli byste mi je věnovat?? Jsem domluvena přímo se sl.Dymákovou, že Sbírku převezme a uchová jako "retro vzpomínku" na tuto dobu pro další generace!! Napište mi: kurzHoudk@seznam.cz - já Vám sdělím doručovací adresu - DÍKY. A pokud budete zváni na akci, NAHLASTE datum a místo konání třeba na Městs./obecní úřad - oni už se pak spojí s ČOI - a "Šmejdi" se neschovají = mně se to osvědčilo.
Myšlenka
Jiří Libánský 15.9. 23:35
Dobře se to čte a je to srozumitelné, že nemůže být nejmenších pochyb o čem to je.
Jan chodí na kopanou
Jana Šenbergerová 15.9. 21:12
Zdeňku, vždycky mě potěší, když se tu objeví vaše verše. Líbí se mi jejich rytmus i rýmy, a pro mě mají vysokou vypovídací hodnotu.
Česko má již třetí oblast tmavé oblohy
Marie Magdalena Klosová 15.9. 17:26
Pohled na hvězdy "rozsvícené" na temné obloze,to je něco,co povznáší člověka až k nim.U nás v Beskydech je to opravdu možné a je to nádhera.Je dobře,že přibývá oblastí s hájením tmy.
Houby s vejci
Marie Magdalena Klosová 15.9. 15:17
Jaké překvapení!Do receptů nechodím,to je náhoda,vlastně
o náhodu nejde.To abychom se neztratily z dohledu.S houbami u nás je to tak,že partner nasbírá,očistí,podusí a
dále upraví a já si pochutnám a většinou umyju nádobí.
Ale moc často je nemusím mít,jde o to,že partner je rád sbírá.
Francie sní o Orient Expressu 21. století
Marie Magdalena Klosová 15.9. 15:06
Dovedu si představit,že bych si takové cesty v takovém vlaku užívala!
Jiří Veselý vyhrál jediný zápas o finále Davis Cupu
Miroslav Štorch 15.9. 13:38
Díky paní Šorejsové za perfektní sportovní zpravodajství. Byl jsem na dovolené a utkání českého Davis-cupového družstva Paříži jsem neviděl, i když jsem předpokládal, že Francie v silné sestavě doma vyhraje. Jiří Veselý byl vyhlášený juniorským mistrem světa v tenisu roku 2011, ale letos se konečně dostal mezi 100 nejlepších mužů na světě- Po Wimbledonu, kde porazil Francouze Montfilse byl dokonce na 66.místě- V současné době je na 91.místě ATP žebříčku-
Vítězka soutěže Lady Sympatie: Jsem ráda ve vaší společnosti!
Pavla Vítková 15.9. 12:43
Moc pěkný rozhovor. Myslím, že titul Lady Sympatie vám, Lidmilo, moc sluší.
Prší
Olga Štolbová 15.9. 09:02
Jitko, moc hezké. I tady prší a zřejmě to, v nejbližší době , lepší nebude. Ale takhle pěkně o současném brrrr počasí jsem nikdy nepřemýšlela. Ale věřím, že to babí léto se ještě vrátí. Těším se na Tvé další pěkné verše - díky...***
Překvapení na houbách
Jana Šenbergerová 15.9. 08:27
Uf! Pár setkání s divočáky jsem zažila, ale snažila jsem se co nejtišeji zmizet z jejich dosahu. Naštěstí se mi to vždy podařilo. Lesy u nás jsou plné míst, kde evidentně prasata zanechávají stopy, proto by mě také zajímalo, co dělat, kdyby bylo hůř.
Vidět v lese selátka divočáka je přesto krásný zážitek. Ta jejich pruhovaná "pyžamka" by málem svedla k pohlazení, kdyby nebyla na dohled hrůzu nahánějící maminka. :-))
Pěkné a velmi aktuální.
Seriály, seriály, seriály. To je televizní podzim
Vladka Steinová 15.9. 07:40
Dobrý den,nevybrala bych si ani jeden seriál, dekadence největší míry,pokus napodobit stupidní americké seriály.Zcela otřesná je nabídka TV Barrandov.
Magazín i60 hledá dámy na další módní přehlídku!
Jana Šenbergerová 14.9. 19:28
Všem výhercům blahopřeji a na osobní rozhovory už se těším.
Nadměrná spotřeba soli zabíjí
Jaroslava Handlová 14.9. 17:52
Já solím velmi málo. Ovšem o to více se podílím na průměrné spotřebě soli, kterou používám aspoň jednou za měsíc do koupele, kam vhodím hned několik hrstí. To si vyrobím ve vaně "jako moře" a tam si chvíli lebedím.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.