Přehled posledních diskuzních příspěvků
O medu
Milada Salajková 6.9. 21:04
Kamarádka se naučila jíst med na rozkrojene půlce grepu.
A ja pořád čaj, takže diky za radu.
Dobrá duše, císařovna Sisi
Zuzana Pivcová 6.9. 20:26
Osobně však byla císařovna až skoro "otrokyní své krásy", aby byla štíhlá, snědla v poledne půl jablka a večer druhou půlku, několikrát denně se vážila a přeměřovala pas, jestli nepřibrala. Dlouhé husté vlasy, které měla takřka na zem, ji tížily a způsobovaly velké bolesti hlavy, takže jí je při delším sezení musely komorné zavěšovat na šňůru, aby si odlehčila. Služebné velmi sekýrovala. Tyto perličky jsem vyslechla na odborné přednášce, v níž byly použity mimo jiné materiály z Vídně. Jinak jí její zásluhy samozřejmě neubírám.
Rodný dům
Zuzana Pivcová 6.9. 20:07
Myslím, že k domovu nostalgie patří, Mě to v poslední době při návštěvách jižních Čech pěkně bere! Moc hezké.
Dámy, provětrejte šatníky, světem teď letí vintage styl
Svatava Páleníková 6.9. 19:54
Všechny své starší kousky už jsem dávno vyhodila. Kdybych tušila, že budou "vintage"... :-)
Ženské finále US Open: Williamsová - Wozniacká
Jitka Chodorová 6.9. 13:49
Kolikrát se bude hrát tiebreak v zápase Djokovič-Niškori?
Chtěla jsem dát nulu,ale počítač to vyhazuje,tak prosím o nějakou nápovědu.Díky.
Jana Štěpánková: divadlo, humor i ironická nadsázka
Jana Šenbergerová 5.9. 23:00
Paní Štěpánkové přeji všechno nejlepší! Znám ji jen z televize. Ve všech zhlédnutých rolích se mi líbila.
Vstupenky na natáčení pořadu "Vše nejlepší" od nás získávají...
Jana Šenbergerová 5.9. 22:38
Hezky si to všichni užijte! Kdo bude mít chuť, napište své postřehy z natáčení. Docela by mě zajímaly. Děkuji!
Prostupuješ mé tělo
Jana Šenbergerová 5.9. 15:36
Zuzko, to věčné téma ti moc sluší, však nenech smutkem strádat svoji duši. Je věčná, stejně jako je láska nekonečná.
Lidé možná budou do lázní jezdit na čtyři týdny místo tří
Jana Šenbergerová 5.9. 15:31
Konečně to kompetentním docvaklo!
Byla jsem v lázních celkem čtyřikrát, a důvod byl vždy závažný. Františkovy Lázně - gynekologické potíže, Jeseník - nervy pořádně pocuchané tinitem, Teplice nad Bečvou - po infarktu, Košumberk - rehabilitace po úrazu. I když následky - 2 děti, doživotní hučení v uchu, nakřáplé srdce, a pochroumané končetiny - zůstaly, všechny pobyty byly pro mé další fungování blahodárné. I když šlo až o následnou péči, měla pro mě také preventivní význam. Ušetřila mě dalších problémů a starostí.
Musí být báječné jet do lázní jen tak, preventivně, bez zjevného důvodu.
Češi už na US Open skončili, ve finále čtyřhry je Hingisová
Miroslav Štorch 5.9. 13:56
Bohužel statistiky z utkání jasně mluví ve prospěch Chorvata, který dal 19 es a Berdych jen 4. Čilič 46 vítězných úderů a Berdych jen 21. Bohužel působil Tomáš na kurtu dost odevzdaně a moc nebojoval. Stejně jako Kvitová s Kruničovou, které zápas odevzdala. Není každý den posvícení. Líbí se mi hra Číňanky Peng, která má výbornou formu a může porazit i Wozniackou, pokud nepodlehne atmosféře semifinále. Má neuvěřitelný backhend s velkou rotací a hraje ho s jistotou, která ničí soupeřky. Díky paní Šorejsové za pěkný článek, ale moc fandů tenisu tady není.
Svět a já.
Milada Salajková 5.9. 13:21
Bohužel, je příliš velký rozdil mezi tim co máme a co bychom chtěli mit. Posílám pozdrav z jižní Moravy.
Není JARO jako JARO
Milada Salajková 5.9. 13:14
Jste statečná žena. Zhrzené city, jsou proti Vámi zdolané nepřízní osudu, brnkačka.
Vyjel si Jan do Hévízu
Marie Magdalena Klosová 4.9. 22:36
Je to úsměvné a milé.Hned bych se k Janovi přidala.
Hamižník Hradílek
Jana Šenbergerová 4.9. 21:13
Zajímavá a vytrvalá figurka, ten hamižník Hradílek. :-)
Kouzlo časů minulých: můj koníček z celuloidu
Marie Magdalena Klosová 4.9. 20:41
Pane Jaroslave,máte krásné zájmy a nádherný vztah
ke starým zašlým časům.Jste zajímavý člověk.
Senior Policie: Poznejte své léky!
Libuše Křapová 4.9. 19:03
Já jsem tam už psala, je to více, než týden. Ale mají toho teď moc, nestačí žádosti vyřizovat do jednoho týdne. To jen pro ty, co to chtějí taky zkusit, aby byli trpěliví
Barbora Záhlavová-Strýcová hraje na US Open semifinále ve čtyřhře!
Miroslav Štorch 4.9. 15:51
Díky paní Šorejsové za prima článek a informace o přibližných začátcích utkání. Bohužel Ruska Makarovoví má velkou formu, ale při troše štěstí by Barbora Záhlavová mohla s veteránkou Japonkou vyhrát. Tipoval jsem, že vyhraje Makarová nad stále ječící Azarenkovou, bývalou světovou jedničkou 2:1, al ona ji porazila 2:0. Také tip na vítězství Japonce Nikishoriho mi vyšel, ale jen částečně, protože místo 3:1 vyhrál po boji 3:2. Tomáš Berdych snad při troše štěstí a současné formě by mohl Chorvata Čiliče porazit. V chorvatské televizi dnes stále připomínají vítězství Chorvata nad Berdychem letos ve Wimbledonu. Ale každý zápas je jiný a Tomáš by mohl vyhrát, i když Čilič dává hodněes při podání jako jeho trenér Goran Ivaniševič. Nechme se překvapit. Češka Voráčová hraje čtvrtfinále juniorek ve čtyřhře proti dvěma Slovenkám společně s Američankou. :-)
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.