Přehled posledních diskuzních příspěvků

Houbařská sezóna vrcholí, těšíme se na další recepty

Jana Šenbergerová 4.9. 15:03
Dnes před polednem jsem to viděla na vlastní oči - rostou i u nás. Nějaký houbař jich nesl plný koš. Po vydatných deštích jsou ale pořádně nasáklé vodou. Konečně přestalo pršet, asi na ně také vyrazíme.

Juraj Herz: mistr filmových temnot a drsných podobenství

Vladka Steinová 4.9. 11:24
Dobrý den, viděla jsem jako zapálený filmolog všechny filmy p.Herze, myslím, že to je geniální režisér.Přeji mu k životnímu jubileu hodně zdraví a další tvůrčí nápady.Spalovače mrtvol jsme nejdříve četla, pak viděla.Za jeden z nejlepších filmů od p.Herze já považuji film z r. 1971 Petrolejové lampy, ve vynikajícím hereckém podání Ivy Janžurové a Petra Čepka. Vše ještě podtrženo nádhernou hudbou.

Harmonie

Jaroslava Handlová 4.9. 11:01
Gratuluji Vám k nalezené harmonii i harmonické básni.

Houbová čalamáda na topinky

Eva Balúchová 4.9. 09:22
Omlouvám se,fotka nic moc.Fotila jsem narychlo z mobilu a ostatní fotky se bohužel(určitě mojí vinou)nezobrazily.Třeba se to časem naučím. Ale topinky s čalamádou jsou výborné.

Co jsem dříve nechtěla

Jana Šenbergerová 3.9. 19:12
Krásná, krásná, krásná.

Na Kokořínsku se rozmnožují vlci

Jana Šenbergerová 3.9. 14:10
Do přírody patří, tak ať se jim daří. Jen doufám, že "nezvlčí" jako medvědi na Slovensku.

Své dvojče jsem hledala 40 let

Libuše Křapová 3.9. 08:15
Velmi emotivní příběh. Moc vám to štěstí přeji :)

Videosoutěž: Babička instruktorka

Jana Šenbergerová 2.9. 22:01
Pěkně jste to všichni zvládli. Dovedu si představit, jakou jste z toho měli radost. Tak ať se vám spolu dobře jezdí.

Poslední letní tance

Zuzana Pivcová 2.9. 15:18
Moc hezké!! Přírodní lyrika Ti vyloženě sedne. A líbí se mi i to členění slok.

Babí léto

Jiří Libánský 2.9. 13:19
Jo jo, také čekám, že si už brzy léto vytvoří svůj profil na i60.cz

Rebelantská

Jiří Libánský 2.9. 13:14
Že by první vlaštovka politické poezie v této rubrice? :-)

Chlapi nebo nepoužitelní mamánci?

Jana Šenbergerová 2.9. 10:11
K mamánkům jsem se nevyjadřovala, protože s nimi nemám žádnou osobní zkušenost. Obě dcery "opustily" domov velmi záhy. Přestože mají své zázemí, rády se domů vracejí. Nikdy jsem netrpěla syndromem opuštěného hnízda, protože pomyslnou pupeční šňůru jen tak neodstřihnete. I když se pro povinnosti a vzdálenost nevídáme moc často, jsme v kontaktu a víme, že se na sebe můžeme v nouzi spolehnout, pokud je v našich silách si pomoci. Pokud to v našich silách není, umíme si najít pomoc jinde a nic si nevyčítáme. Nikdy jsem děti nevnímala jako své vlastnictví, vždy byly a jsou pro mě darem. Mají svou cestu, na které jim mohu být nápomocná, ale nemám jim do života co mluvit. Sama jsem se od rodičů odstěhovala hned po studiu a jsem ráda, že jsem se o sebe dokázala postarat, i když to občas nebylo vůbec lehké. Zpětně to vidím tak, že dnešní mladí to dnes mají ještě těžší.

Popřejte herci Mariánu Labudovi, vstupenky na "Vše nejlepší" zde!

Jana Šenbergerová 2.9. 09:50
Tak to já mu přeji všechno nejlepší TADY a TEĎ. protože Praha je daleko. V Tv se podívám, jak se zúčastnění dobře bavili při natáčení, což jim upřímně přeji.

Stres může být spouštěčem řady závažných onemocnění

Zuzana Pivcová 1.9. 19:18
Já jsem loňský pásový opar dostala zcela určitě ze stresu v práci, kdy studovnu v archivu navštěvovalo třeba 30 i víc lidí denně. Neustále se něco řešilo, pohyb sem a tam, do toho telefonáty, vyřizování písemných dotazů, to se nedalo dlouho vydržet. Za to, že jsem se z toho dostala rychle a celkem bez větších bolestí, vděčím jen přírodní medicíně. Ale obdobným situacím se už vyhýbám.

Točí se milování

Jana Šenbergerová 1.9. 18:54
Ta je krásně smutná...

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.