Přehled posledních diskuzních příspěvků
Vlčí máky
Zuzana Pivcová 1.9. 15:20
Už Vás začínám na první pohled rozeznávat jako autorku, Váš lehce posmutnělý tón a náznak rýmu. To je pro Vás příznačné a zde mezi ostatními jedinečné.
Léto nepřálo koupalištím, více navštěv měly památky či zoo
Alena Vávrová 1.9. 14:26
Tak ráda zjišťuji, že jsem spolu s rodinou letos zvýšila návštěvnost st. zámku Zákupy u Č. Lípy :-)).
Hřib smrkový na kmíně
Alena Vávrová 1.9. 14:22
Růženko, nejdříve jsem chtěla napsat, ať mi neděláš chutě, ale už můžeš! Dnes jsem dostala misku podborováků od sousedky, tak už konečně rostou i tady u nás a já si nějako houbovou ňamku také uvařím.
Na Tankovém dni v Lešanech
Jana Šenbergerová 1.9. 13:26
Také jsem se v sobotu zúčastnila rekonstrukce jedné bitvy z roku 1779 o bavorské dědictví (viz bramborová válka).
Byla to zajímavá podívaná, ale zažít bych to nechtěla. A to tehdy nebyla taková vojenská technika jako dnes.
Je dobré si stále připomínat nesmyslnost válek. Pár lidí na nich vydělá, ale většina jimi mnohé ztratí.
Muž mnoha talentů Ivan Vyskočil slaví kulatiny
Ivana Doušová 1.9. 09:00
Dodatečné přání panu profesorovi k jeho narozeninám. Kdybych znala dříve datum jeho narození, pospíšila bych si. On moc ovlivnil v šedesátých letech můj názor na kulturu, jeho Nedivadlo v Redutě, to byl blesk z čistého nebe do mého sedumnáctiletého dychtivého mozečku. Jeho knížky mají dodnes místo v mé, několikrát za život vytříděné, knihovně. Speciálně jeho "Vždyť přece létat je snadné" patří stále k mým milovaným vzpomínkám na mládí. Takže se zpožděním ale o to upřímněji: můj kompliment s přáním ještě mnoha let. A díky.
Zemřel známý filmový historik Karel Čáslavský
Milada Salajková 1.9. 03:36
Úžasný pan Čáslavský, krásný hlas a přednes. Zajímavý pořad Hledani.., měli by ho opakovat! Diky, že jste tu s námi byl.
Soutěž Moje léto 2014 ovládl Tomáš Horáček
Eva Balúchová 31.8. 21:00
Hned jak jsem si přečetla článek Dagmar Pravečkové Vita é bella,tipovala jsem ji na vítěze.
Takže za mě Dagmar Pravečková
Moje léto 2014: Tečka za létem na poslední chvíli
Jarmila Plachá 31.8. 17:41
Zdeničko moc zdravím....článek o konci léta jsem si přečetla....je to krásně napsaný. Máš velkou pravdu, že i u nás je nádherně. Nemusíš jezdit ani do dalekých krajin k moři a ještě za drahý peníz. Prožila jsi toho moc a moc...tiše Ti závidím, ale opravdu. Setkání s dobrými lidmi...koncert s Daliborem, mám ho také ráda...je to takový skromný obyčejný člověk. Tvůj článek mě vzal za srdce a já Ti moc děkuji....Papa...pusu
Soutěž Lady Sympatie: Život vdovy je boj s mořem starostí
Vladka Steinová 31.8. 14:56
Zaujalo mě to moc, je krásně napsané a jedno z nejlepších, co zde bylo v této kategorii publikováno.I když místy velmi,velmi smutné.Držím palce, Vladka
Žádné velké drama
Jitka Chodorová 31.8. 12:48
Opět moc pěkné veršování,velká slovní zásoba tě dovoluje použít příměry,které by jen tak někoho nenapadly.Díky Zuzko.
V probdělé noci
Jana Šenbergerová 31.8. 09:16
Ani jsem nedýchala, když jsem to četla. Neskutečně skutečné, skutečně neskutečné.
Šafářová je v osmifinále, jak zahrají další Češky? Tipujte!
Miroslav Štorch 30.8. 23:06
Bohužel Petra Kvitová vypadla jako 3. nasazená s hráčkou na 145. místě žebříčku WTA, ale to je sport a sportovci nejsou roboti, kteří neustále jen vítězí. Je to škoda, ale jak říkají zkušení Tomáš Berdych nebo Radek Štěpánek - není to tragédie a život jde dál.
Moje léto 2014: Gibraltar mezi kontinenty, kulturami a opicemi
Jaroslava Handlová 30.8. 19:49
Moc mě těší, že charakteristika Gibraltaru z Vašeho pohledu se téměř ztotožňuje s mými vzpomínkami - jakoby se tam skoro nic nezměnilo od doby, kdy jsem tam byla naposled (r.2001). Já jsem jen měla větší štěstí s těmi makaky, nikdy si na mne netroufli. Hlavně, že to s Vaším vnukem dopadlo dobře.
Moc zajímavý kousek světa, dík za krásné fotky.
Loučení
Jitka Chodorová 30.8. 11:12
Vlaďko,tak mě vaše povídání docela roztesknilo,ale moc pěkně jste vyjádřila ten specifický čas,některé obraty se mi moc líbí,třeba pozvat slunce na čaj,moc hezké.Díky.
Co dělat v měsíci září? Zde je pár našich tipů!
Iveta Balážová 30.8. 10:50
Mne zase oslovil sběr suchých rostlin. Dělávala to vždy ještě moje babička, její síňka vždy krásně voněla.
Videosoutěž: naše dvojkolo
Dana Kolářová 29.8. 16:34
Na spřaženém kole jsem sice nikdy nejela, ale výhledy do kraje ze sedla kola také mám ráda.
Plnou parou vpřed
Dana Kolářová 29.8. 16:06
Plavba lodí otevře zase jiné pohledy na pobřeží a mít loď jen pro sebe je jen umocní. Vaše pěkná hodinka na Vltavě mě připomněla moji pěknou hodinku na Máchově jezeře. Děkuji.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.