Přehled posledních diskuzních příspěvků
Startuje poslední grandslam roku: US Open v New Yorku
Miroslav Štorch 28.8. 19:02
Bohužel jsem napsal nepřesně počet titulů Martiny Navrátilové na US OPEN - 9x zde zvítězila ve čtyřhře žen, 4 x v soutěži žen - jak uvádí správně paní Šorejsová a 3 x ve smíšené čtyřhře s muži. Celkově Navrátilová vyhrála 59 grand-slamových titulů. Osmnáctkrát v soutěži žen, 31 x v ženské čtyřhře a 10x smíšenou čtyřhru (mix) - neuvěřitelné. :-)
Slané tyčinky z tvarohového těsta
Jana Slavíková 28.8. 18:37
Pro změnu lze část tvarohu nahradit nivou, výsledek je pikantnější.
Uznání alternativní medicíny by uvítalo až 85 procent lidí
Zuzana Pivcová 28.8. 18:14
Já už jsem svůj názor vyslovila před časem v příspěvku Blahodárná lidská energie (Můj svět).
Skvělá houbová smaženice pro nevrlé manželky a tchýně
Karel Pokorný 28.8. 15:49
Dobrý den Richarde, díky za recept, vyzkouším!
Soutěž Lady Sympatie: Alena křivoústá
Jana Šenbergerová 28.8. 11:59
Milá Alenko, moc se mi líbí váš přístup k životu. Možná i proto, že také ničím "nevynikám", za ničím se neženu, ale všechno, co mě obklopuje mě dovede potěšit, pokud mě to ovšem nerozesmutní. Deštivý den stejně jako slunečný má své kouzlo a dá se pěkně využít hlavně k lenošení. Teď mě napadá, že v tomhle určitě vynikám. :-)
Se stíny na těle
Jiří Libánský 28.8. 08:27
Tvé básně jsou také jak vlny něžných dotyků.
Kam Ty na ty výrazy chodíš?
Moje léto 2014: Provence, adieu...
Jaroslava Handlová 27.8. 22:44
Pěkně napsané od začátku až do konce. Procházím se tam spolu s Vámi a vzpomínám na svoje dávné cesty. Děkuji.
(A vlastní bazilikou se jen tak každý také nemůže pochlubit - vedle ní zůstanete navždy mladá).
Moje léto 2014: Setkání v Humpolci
Marie Novotná 27.8. 17:48
Krásné,mám ráda Humpolec,svého času jsem tam byla každý týden.A ráda se do Humpolce vracím.
Zpěvačka Helena Vondráčková má minci se svým portrétem
Svatava Páleníková 27.8. 15:45
Pokud peníze za prodané mince věnuje nějaké charitě, tak proč ne.
Moje léto 2014: Pět plujících miniponorek ve Varazze
Miroslav Štorch 27.8. 13:53
Hezký vtipný článek i fotografie miniponorek. Jen je mi líto babičky, která pracuje a šetří na sobě, aby se vnoučata mohla rozšoupnout. Aby to nebrali příliš samozřejmě.
Křečkujete? Právě nyní je ideální doba zbavit se nepotřebných věcí
Jiří Libánský 27.8. 13:35
Také mám tendenci nic nevyhodit. Také když něco vyhodím, protože mnoho let se to doma jen válí, během několika dnů nastane situace, že jako na potvoru by se to hodilo.
Jsou věci, které dříve sloužily celé generace. Když byla postel přebytečná, rozebrala se, odnesla na půdu. Když se rodina rozrostla, snesla se z půdy, vyčistila a opět složila a sloužila. Mnoho let, několika generacím.
Člověk, jako živočišný druh, se vyvíjel po mnoho milionů let. Když už si s velkým úsilím vyrobil oštěp, hliněnou misku, či bronzový náhrdelník, měly věci hodnotu a člověk si jich vážil. I ubrousek, v kterém byl zabalený chléb se nevyhodil, nýbrž vypral k dalšímu použití. Prostě po miliony let vývoje člověka se věci nevyhazovaly. Až posledních několik let. Ve vývoji člověka je to opravdu jen několik málo let.
Nesmíme se divit, že to v nás logicky geneticky ještě někde v našem podvědomí je.
Pak se naskýtá otázka, jestli vlastně tendence nevyhazovat věci, snaha zachovat je pro další použití a nebo opravu není zdravější než vývoj směřující k neustálému nakupování nových věcí a odkládání a vyhazování starých nebo zastaralých, často ještě plně funkčních.
Je to v souladu s řádem přírody, řádem země, řádem vesmíru?
Já si i průmyslově vyráběné věci dotvářím, upravuji, vylepšuji a zdobím. Vkládám tím do nich část své duše. Věci pak používám dlouho a většinou máme mnoho společných zážitků. Loučení s nimi je loučení se starými přáteli a částmi své duše.
Vzhůru do lesa, porostou houby a nezapomeňte poslat recept!
Jana Slavíková 27.8. 13:13
Zrovna mám na stole košík hub a čeká mě čištění a zpracování. Mám drobný zlepšovák - kromě košíku nosím sebou dvě papírové dárkové tašky, do kterých sbírám podle druhů - do jednoho třeba klouzky, do druhé masáky, bedly. Vánoční taška v lese sice vypadá poněkud divně, ale účel splní. Dnes jsem měla dvě taštičky z prodejny prádla, ale houby se v nich nepomačkaly.
Proč je dobré býti Španělem
Anna Vrbovská 27.8. 08:24
Pěkně napsaná glosa. Na dálku se ám ta jižanská povaha líbí, ale chtěla by česká žena tu maňanu doma? :-)
Houbový pekáček
Jana Šenbergerová 26.8. 22:17
Přestože jsem po večeři, sbíhají se mi sliny. Houby mám ráda na všechny způsoby. Zatím jsme žádné nenasbírali, ale po dešti se na ně vypravíme.
Naše modelky pózovaly týdeníku Blesk pro ženy!
Eva Balúchová 26.8. 20:13
Všem modelkám to sluší,podle mého názoru butik Magic Helena nabídl nejzajímavější modely.
Moje léto 2014: na kole úpatím Bílých Karpat
Soňa Prachfeldová 26.8. 18:41
Moc hezké, máme tolik nádherných míst u nás !
Moje léto 2014: V korunách stromů nad přehradou Lipno
Marie Novotná 26.8. 16:29
To je úžasné,také se tam chystám.Děkuji za krásné povídání a hezké fotky.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.