Přehled posledních diskuzních příspěvků
Jeníkovská špacírka
Jaroslava Handlová 26.8. 10:04
Datum 4.října už jsem si poznačila - letos tam nechci chybět!
Díky za pozvánku.
Tip na sobotu: Pyrocar 2014
Jaroslava Handlová 26.8. 09:55
Maruš, to je výborný tip. Chtěli bychom se tam jet podívat, doufám, že snad aspoň trochu vyjde počasí.
Tenisová tipovačka: do boje jdou dnes Kvitová i Berdych
Pavel Král 26.8. 09:22
Díval jsem se v noci na zápas třetího nasazeného Švýcara Wawrinky s naším Veselým a způsob hry našeho mladíka mne velmi potěšil. Jak sám po zápase říkal - Trochu jsem podlehl atmosféře na obrovském stadiónu v prvním setu. ( 2:6 )Ale bojoval statečně a favorita potrápil ve dvou dalších setech 6:7, 6:7. Doufejme, že se dnes Petra Kvitová nebude trápit s Francouzskou Kristinou Mladenovič.
Krásy naší vlasti aneb Moje léto 2014
Zuzana Pivcová 26.8. 08:09
Moc hezky jste porovnala jednotlivé kraje, jejich zvláštnosti a krásy. Ten osobní citový přístup vše ještě podtrhl. Díky.
Moje léto 2014: Sarajevo a Drvenik
Hana Šorejsová 26.8. 06:58
Moc hezky jste to napsal, včetně historie. Cestu přes Slovensko a Maďarsko do Chorvatska známe také, včetně údolí Neretvy a Mostaru, který ve válce velmi utrpěl. Crno vino a pleskavica je též naše oblíbené jídlo. Hezky si užijte dovolenou a relaxujte.
Trápím se i jásám
Jaroslava Handlová 25.8. 23:23
Hlavně, že neztrácíte humor, Zdeňku. Báseň dospěla do optimistického konce, to chválím. Přeji brzký návrat z nemocnice.
Zpěvačka Hana Křížková: Pozor, život utíká rychle!
Eva Balúchová 25.8. 22:23
Krásná žena,vždy v pohodě a s úsměvem na rtech.Výborná zpěvačka.
Čtyři tipy, jak se zbavit bolestí kloubů a kostí
Jana Šenbergerová 25.8. 15:31
Mně se nejvíc osvědčilo omezení moučných a masitých jídel. Na úlevu nebylo třeba čekat dlouho.
Bludiště citů
Jana Šenbergerová 25.8. 15:27
Jitko, kdo upřímně hledá, ten bezpochyby najde. Věř sobě i všem směrům. Cesty lásky jsou zcela nevyzpytatelné, ale neomylné. A tvé verše upřímné a přímočaré, což se mi líbí. :-)
Moje léto 2014: A zase ta božská Andalusie!
Eva Balúchová 25.8. 08:48
Těším se na pokračování.Plánuji Andalusii na jaro a budu ráda když si přečtu jaké je to ve skutečnosti né jenom z reklam cestovky.
Moje léto 2014: v autokempu u Nepomuka s léčivou přírodou
Pavla Vítková 24.8. 21:15
MIlé povídání o místě, které máte jistě moc ráda. A ty fotografie jsou úžasné!
Soutěž Moje léto 2014 vrcholí, nominujte favorita na vítězství
Milada Salajková 24.8. 19:18
Jednoznačně povídání od M.M.Klosové : Provans. Provans, A zase Provans. Diky za ně !
Českokrumlovská točna snad přežije, UNESCO je vstřícnější
Zuzana Pivcová 24.8. 13:50
Já chápu, že na jednu stranu to narušuje barokní zahradu, na druhou se ale tato rarita, otáčivé hlediště, stala vysoce vyhledávanou. A žádní architektonická příšera to není. Všude se staví supermoderní stavby vedle starých. Možná, že kdyby byla točna z 1. republiky, tak moc by nevadila. Památkáři jsou někdy hodně nekompromisní, ale lepší řešení nemají. V archivu, barokní stavbě na Invalidovně, jsme až do povodní 2002 topili uhlím. Že prý památkáři nedovolí zásah do stavby v podobě ústředního topení. A ani akumulačky, protože by se muselo kopat a posilovat elektrickou síť. Lidé neskutečně mrzli a churavěli, dokumenty vlhly, plesnivěly a zchátraly. Přitom veškeré paláce na Hradě už byly dávno zrekonstruované do moderní podoby. No, a v posledních letech, než jsme se vystěhovali, se do všech kanceláří daly akumulačky a najednou to šlo. Jsem zvědavá, komu, jakému podnikateli, se přiklepne prázdná Invalidovna teď, a jak dalece to ovlivní památkáři!!
Moje láska čeká
Jiří Libánský 24.8. 10:58
Dokonalé verše a opět ty krásné nevšední příměry a slovní spojení.
Moje léto: Azurové pobřeží, modré moře a jasné nebe
Miroslav Štorch 24.8. 09:37
Hezky napsaný článek mi připomněl naše návštěvy na Azurovém pobřeží, kde jsme bydleli v Cannes, a také navštěvovali Nice a Monte Carlo. Chtěl jsem podpis do knihy o potápění, když Jaques Yves Cousteau ještě žil, ale v oceánografickém muzeu nám řekli, že odjel do Ameriky. Také jsme se byli podívat s dětmi do Saint Tropez na slavnou policejní stanici, ale ta byla hodně zchátralá. Některé filmové iluze jsou opravdu klamné a hodně záběrů je z ateliérů. Ale Louis de Funes byl vynikající komik :-)
Před 120 lety založili Baťovi obuvnický gigant
Svatava Páleníková 23.8. 20:38
Byli to skutečně páni podnikatelé, vždyť tu značku dnes zná celý svět. Jen se obávám, že dřívější věhlasná kvalita v posledních letech poněkud pokulhává.
Dvojčata Petr a Matěj Formanové mají kulatiny
Miroslav Štorch 23.8. 13:03
Kdysi dávno jsem učil tělesnou výchovu jako student na praxi v Praze 3 na Žižkově, kde navštěvovali sportovní atletické třídy i bratři Formanové. A tak jsem je i pár hodin učil gymnastiku a atletiku. Netušil jsem, že už je jim 50 let. Léta běží vážení. Tehdy tam chodil na školu i syn fotbalisty Andreje Kvašňáka. Nedávno jsem potkal jednoho z bratrů Formanů po divadelním představení na jejich lodi, která byla zakotvená v Ústí nad Labem. Pochopitelně si mne nepamatoval, ale sportovní třídy kam chodili s bratrem ano. S úsměvem říkal, že se ve sportovních třídách pěkně vyřádili. :-)
V pondělí začíná US Open 2014. Tipujte výsledky zápasů o ceny!
Dagmar Králová 23.8. 12:47
Dnes večer po 21. hodině hraje finále v americkém městě New Haven Petra Kvitová proti Slovence Magdaleně Rybárikové. Petra vyřadila v semifinále bývalou vítězku US Open Australanku Stosur 6:3, 6:1 a zdá se, že forma i sebevědomí jí roste. New Haven je nedaleko New Yorku a rychle se přesune na další turnaj. Snad nebude unavená a hlavně bude rozehraná. Těším se, že jí i Šafářové a dalším budeme fandit. Doufejme, že Tomáš Berdych nevypadne s Australanem Hewittem hned v 1.kole. Díky redakci za tipovačky. Odjíždím brzy na dovolenou a nebudu tipovat pravidelně, ale tenis budeme sledovat i u moře.
Fazole s houbami
Růžena Antlová 23.8. 08:34
houby nejenom strašně ráda sbírám ale ráda z nich i vařím do fazolí jsem je ještě nevyzkoušela dát určitě tento recept vyzkouším.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.