Přehled posledních diskuzních příspěvků
Jedlé květiny na talíři? Zajímavý doplněk pokrmů
Jana Šenbergerová 22.8. 22:29
Mám ráda barvy - na talíři se vyjímají obzvláště krásně, takže proč ne květiny. :-)
Neandertálci vymřeli dřív, než se soudilo
Jana Šenbergerová 22.8. 22:07
Jen jestli se vědci nemýlí. Když sleduji, co se v Evropě teď děje, mám pocit, že neandrtálci vůbec nevymřeli.
Houbová smaženice
Zuzana Pivcová 22.8. 20:09
Za smaženici bych se snad poprala! :-) Ale krupici a majoránku do ní neznám, při příští příležitosti, pokud letos ještě nějaká bude, musím vyzkoušet. Díky, Růženko.
Kousek léta
Zuzana Pivcová 22.8. 14:43
Moc se mi to líbí. V mládí jsem také někdy psala volným veršem, protože to v druhé polovině 60. let bylo moderní (viz Štroblová). Dnes mi to nějak pocitově nejde. U Vás to je zřejmě naopak. Mám chuť zatleskat.
Moje vzpomínka na okupaci
Iveta Balážová 22.8. 11:33
Úžasně napsaná vzpomínka. Napínavá, smutná, ale přesto pěkná.
Moje léto 2014: Alpský Anger
Pavla Vítková 22.8. 08:34
Ano, je to krása, miluju Alpy a potvrzuji, že se dají v Rakousku najít poměrně levná ubytování.
Lidé si mohou zahrát šachy v ulicích Prahy
Bohumila Kulichová 21.8. 22:19
Šachovnice na lavicích jsou v našem městě už pár týdnů. Sice jsem dosud u nich neviděla žádné hráče, ale nápad je to dobrý,
Jak mizí láska
Zuzana Pivcová 21.8. 20:07
Moc se mi líbí ten příměr "Měnit lásku za drobné", což samozřejmě nemá co do činění s penězi, ale je to velmi výstižné, i když smutné.
Čeští fotbalisté půjdou na to. Jako mušketýři
Miroslav Štorch 21.8. 17:33
Snad se naši hoši dají dohromady a bude se jim dařit v kvalifikaci. Trenér Vrba by měl dát tým dohromady. Uvidíme jak si zahrají s Nizozemskem.
Kam si jít zacvičit? Ve městech přibývá možností i pro seniory
Helenka Vambleki 21.8. 12:46
Musím se pochlubit, Bohumín už má od letošního července taky pět venkovních posilovacích strojů. Jsou umístěny v oploceném Hobbyparku, kde je spousta zábavy pro děti a mládež - dopravní hřiště, lanová stezka, houpačky, kolotoče, prolézačky atd., takže si babička vyjde s vnoučátky a zatímco okem sleduje pohyb vnoučat, sama se může protáhnout.
Srpen na Vysočině
Vladka Steinová 21.8. 11:35
Asi se to moc nelíbí, to bylo v době plného štěstí, kdy vnuk byl malý a jak jsem to tehdy prožívala.To bylo to štěstí o kterém v daný okamžik člověk neví, které jde kolem Vás a nevážíte si toho okamžiku.|Nebo člověk pochybuje a básnička je spíše naivní a dětská....a taky se mi tam nelíbí ten obrázek.Vysočina je krásná, ne takto jak na ilustračním obrázku, mám své lepší fotky....děkuji.
Pozor, začaly útočit svilušky!
Olga Štolbová 21.8. 10:01
I na zahrádce v Praze mám tohle nadělení, až tady jsem se s nimi seznámila. Měla jsem dvacet let chalupu v jižních Čechách a tam to nikdo nezná. Jak na ně? Hlavně se nedrbat, horká sprcha a drhnout kartáčkem, ale moc to nepomáhá. Mnohem hůř je na tom moje kočka Míša, ani veterinář neporadil, nic proti těm bestiím nepomáhá. Jedině na zahrádku asi tak šest týdnů nechodit.
Sen
Zuzana Pivcová 20.8. 21:07
Nechtěla bych vidět plakat anděla, to už by mi bylo obzvlášť smutno. Tak ať to je alespoň jen sen.
Halíš mě jako mlhovina
Dagmar Králová 20.8. 19:33
Občas kulhá rytmus, ale to se dá u tvůrčího kvapu omluvit. Nebo je to umělecký záměr ?
Počet týrání seniorů vlastní rodinou roste
Jana Šenbergerová 20.8. 17:21
Jen aby to nedopadlo tak, že se senioři budou starat o své psychicky zdeptané děti i jejich děti. Poválečná generace má docela výdrž.
Soutěž Lady Sympatie: Chci toho ještě hodně stihnout
Zdeňka Vítková 20.8. 09:59
Vaše portréty jsou nádherné !Tenhle talent bohužel nemám.A z Vás cítím pohodu a správný přístup k životu, máte moje sympatie a děkuji za milé čtení.
Tak trochu jiná melodie
Jiří Libánský 20.8. 09:17
To je hezky vyjádřené. Také to tak podobně teď cítím.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.