Přehled posledních diskuzních příspěvků
Jesenická houbová roláda
Růžena Antlová 20.8. 07:05
dík za recept houbovou roládu jsem ještě nevyzkoušela takže hurá do lesa .Včera poslední nasbírané houby jsem dala do houbové omáčky tak musím nasbírat další .
Počestné právo, vážený rychtáři, sousedé, tetičky aneb u Baráčníků
Jiří Libánský 19.8. 21:32
Dík za skvělý článek. Je plný pro mne zcela nových poznatků.
Jsi jako střela
Jarmila Peerová 19.8. 19:34
Těžko najít výstižná slova,tak jen dodám : " další skvělá Zuzčina báseň, z ostaních skvělých básní "....
Do termálů...
Zuzana Pivcová 19.8. 18:46
Také bych občas takhle krátce vyrazila přes hranice, kdyby byly blíže. Ale mám alespoň radost, že bazén, který nedávno otevřeli u nás na Praze 11-Chodově, mám od domu přes silnici asi 200 metrů.
Kouzlo časů minulých: Vesničan na měšťance
Zuzana Pivcová 19.8. 18:42
Ráda si čtu o učitelích z jiných škol. Vždy si vybavím, jak studenti z filmu "Škola-základ života" pojmenovali jednotlivé kantory podle typického projevu nebo zjevu. U nás to bylo také tak.
Soutěž Lady Sympatie: Studánky dvou srdcí
Eva Balúchová 19.8. 14:11
Nazdar holky!Pěkně jste si toho užily.A když vidím ty vaše pózy,tak to bych vás mohla maximálně fotit.Víc už bych asi nezvládla.
Těším se na dlší setkání s vámi.
V Česku vzniká ojedinělý projekt, jenž spojí nejstarší s nejmladšími
Květoslava HOUDKOVÁ 19.8. 03:24
Zaujal mne článek o projektu propojování generací. Žiji v Domě s pečovatelskou službou - bydlení je dobré, ale - dokud to jde - nepovažuji za nutné pouze sedět mezi drbnami, snažím se ještě žít aktivně. Prahu mám blízko a tak se zajedu do stacionáře YWUŠKA-Praha 10 podívat.
Houbové rizoto
Alena Vávrová 18.8. 20:37
No jo, Růženko, hřiby a zase HŘIBY, kde vzít a nekrást? Ale vypadá to skutečně mňamózně!
Moje léto 2014: Příprava na letní cesty
Zuzana Pivcová 18.8. 17:12
Já jsem byla, co se týče pedikúry, ke svým nožkám vždycky trochu macecha a ony mi to teď dávají poněkud znát. Něco jiného je reflexní terapie chodidel, jsem ráda, že se v ní maličko vyznám a vím, co v případě potřeby masírovat. Díky za pěkné připomenutí.
Mečíky kvetou, mámo...
Dagmar Pravečková 18.8. 16:24
Já moc a moc děkuji za fotky a za článek. Mečíky miluji od malička, moje babička Liduška je pěstovala. Pěstovala je s láskou jako všechny květiny ve své zahradě. Díky vašemu článku jsem si znovu vzpomněla na moji milovanou babičku, která ovdověla po 12letech manželství, zůstala sama s třemi dětmi, moje máma byla nejstarší a bylo jí tenkrát 12 let. Já jsem se od své babičky mnohé naučila.
A díky za atmosféru mečíků. Ke skutečnému polaskání s mečíky mám momentálně hodně daleko. Na severu Německa jsou překrásné pěstěné zahrady kolem každého domu, zahrada je pýchou každého majitele, ale mečíky tu nevidím. Ještě jednou díky!
Naše zvířena: koťata
Olga Štolbová 18.8. 12:08
A jak bych chtěla koťáko, ale....Mám jednu desetiletou číču a už bych něco malého ani nestihla vychovat. V naší rodině mají všichni pejsky, ani jeden kočkomil. A pořizovat si zvířátko, které by v případě mé nemohoucnosti muselo do útulku, to ne. Ale trochu závidím i když pět koťátek je určitě pěkná zabíračka.
Let proti skále
Olga Štolbová 18.8. 11:51
Louka plná slunce, opravdové štěstí. Přeju samé slunečné dny i louky. Prima se to četlo a vypadá to, že i na to pivo máte, pokud pracujete a stačíte splácet. Zdravím...
Moje léto: A zase Provence...
Zuzana Pivcová 18.8. 07:43
Nedivím se, že se tu i van Gogh cítil dobře, což je na jeho obrazech znát.
Okouzlení
Jana Šenbergerová 18.8. 00:03
Zuzko, většinou se mi dobře s tvými verši vstává, dnes se mi s nimi půjde dobře spát, ale okouzlena jsem jimi zcela stejně.
Barbora Špotáková ovládla oštěp, Dagmar Králová tipovačku na i60
Dagmar Králová 17.8. 23:04
Jako vždy je to náhoda, když tipy nějak vyjdou. Vítězslav Veselý byl chvilku na 4.místě a před ním byli tři finští oštěpaři a vypadalo to jako přebor Finska. Naštěstí se mu rozhodující 5.hod povedl a potvrdil, že patří do světové špičky právem. Stejně tak Bára Špotáková vyhrála díky jednomu povedenému pokusu. Naopak velkou smůlu měla Rosolová a počet medailí mohl být úplně jný. Ve sportu je možné všechno. V tenisu teď prohrál 2 x za sebou Djokovič i Berdych a uvidíme jestli stačí vyladit formu na US Open. Stejně tak Kvitová i Bouchardová prohrávají rychle a snadno. Nechme se překvapit. Na US Open to bude zase tipovací loterie.
Expedice oksroN 2014: Den zvaný blbec
Jaroslava Handlová 17.8. 16:53
Dovedu si představit, jaké potíže a další výdaje by asi přinesl takový "den blbec", kdyby byl dokonán. Měli jste štěstí, že se Vám povedlo na poslední chvíli odvrátit to zlé a naklonit si štěstenu.
Novinářka Blanka Kovaříková: Mám ráda retro, ale i pokrok
Naděžda Valková 17.8. 16:31
Paní Hofmanová. Moc Vám děkuji za krásný článek. Paní Blanka Kovaříková je velmi zajímavá žena a já si u čtení rozhovoru s ní, opravdu, ,,lebedila,, !
Ještě jednou moc děkuji a přeji Vám krásné dny.
Moje léto: Prázdniny v Římě
Dagmar Králová 17.8. 12:56
Díky za pěkný článek. Také znám Řím velmi dobře, protože jsme přes něj často projížděli do jiných částí Itálie a zastavovali jsme tam vždy na prohlídku Vatikánu, Kolosea a mnoha jiných památek, které tak hezky popisujete. Díky.
Atletické mistrovství Evropy: přibudou další medaile?
Miroslav Štorch 17.8. 12:46
Dnes v neděli 17.srpna po 16.10 hod budeme čekat na hody Vítězslava Veselého, zda se mu podaří obhájit titul mistra Evropy. V Helsinkách 2012 vyhrál výkonem 83,72 a pokud by podobný výkon dnes zopakoval, tak to na medaili nemusí stačit. Světový rekord drží dodnes jeho trenér Jan Železný z roku 1996 výkonem 98,48. Jan Železný ukončil kariéru v roce 2006, kdy jako 40-ti letý hodil výkon 85,92 m a získal bronzovou medaili na mistrovství Evropy Göteborgu. Barbora Špotáková drží dodnes světový rekord žen výkonem 72,28 z roku 2008. Jak mimořádným oštěpařem byl Jan Železný uvidíme dnes odpoledne, když asi ani jeden závodník nepřehodí 90 metrovou vzdálenost. Snad se Veselý trefí do správného úhlu a vyhraje jako v Helsinkách 2012, kdy byl v kvalifikaci až na 10.místě.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.