Přehled posledních diskuzních příspěvků

Bašta z masáků, z jedlé muchomůrky růžovky

Libuše Křapová 17.8. 08:40
Taky sbírám růžovky. Hodně lidí se jich sice bojí, ale moje dršťkovka z nich jim chutná.

Trápí Vás atopický ekzém? Zkuste mýdlo Planoxin

Milada Salajková 17.8. 02:19
Můj 16ti letý vnuk, neměl u mně krém na své akné, tak jsme to vyčistili lesanou s pověstným, vyluhovaným hřebíčkem. Kluk se neškrábal, úplné zapomněl, že ho něco jako akné trápí.

Candát na grilu

Milada Salajková 17.8. 02:09
Náš rodinný hit je candát v těstovinách. Když jsem to udělala poprvé, vzala jsem kočár s klukem a jela z domu. No a kupodivu chutnal tak, že jsme zvali kamarády a recept se předával dál.

Rožnovský skanzen zve na Starodávný jarmark

Jana Šenbergerová 16.8. 21:48
Ráda navštěvuji skanzeny. Škoda, že i ony už jsou především komerční záležitostí.

Teploty příjemné a možná i babí léto

Jana Šenbergerová 16.8. 19:12
Pro mě ideální teplota. Budu si ji vychutnávat, než se podzimně ochladí.

Paříž chce bojovat proti zámkům lásky

Jana Šenbergerová 16.8. 15:12
Poprvé jsem tyto zámky lásky viděla v Děčíně. Nenapadlo mě, že by mohly nadělat takovou paseku. S láskou je to někdy stejné, když za sebou boří mosty.

Útěk do samoty

Jana Šenbergerová 16.8. 15:09
Obávám se, že jsme propadli pohodlí natolik, že jsme zatlačili do pozadí hrdost, čest i zdravý rozum. Napsal jste to hezky. Ustupujeme křiklounům tak dlouho, až na to doplatíme všichni.

Moje léto: Za rybama na Dyji

Olga Štolbová 16.8. 12:54
Tedy Miládko - gratuluju, to jsi tak krásně napsala, až mě to dojalo. Měla jsem švagra rybáře a přesně tak to u nich probíhalo, i když manželky rybářů lituju. Díky...

Zločinnost včera, dnes (a zítra)?

Olga Štolbová 16.8. 12:46
Zdeňku, dobře jste to napsal, je to pravda.Ty fešácké kriminály jsou do nebe volající lumpárna, jak dlouho to budeme trpět. A že se vám to podařilo tak pěkně zveršovat, dostáváte ode mně 1*.

Soutěž Lady Sympatie: Cestovní kancelář pro dva

Eva Balúchová 16.8. 10:52
Nádherný východ slunce!A dovolená to musela být taky nádherná,jste žena do nepohody.

Bába je čtvrtý, co další atleti? Tipujte nové příležitosti na ME

Miroslav Štorch 15.8. 23:53
Jaroslav Bába příjemně překvapil po nevýrazných výkonech v letošním roce i předchozích sezónách. Je držitelem bronzové medaile z olympijských her 2004 v Athénách, ale pak byl často zraněný. Letos mu bude 30 let http://cs.wikipedia.org/wiki/Jaroslav_B%C3%A1ba

Ty a já

Milada Salajková 15.8. 22:26
Jitko, je hezká, něžná, vzpominková. Mám ráda déšť do vlasů.

Tip na výlet: Romantické Žleby a záhadný kamenný most

Marie Novotná 15.8. 21:36
Souhlasím,určitě to stojí za podívání.A sokolnický výcvik dravců je úžasný,dravci lítají divákům nad hlavami.Co se zámku týče-to musí každý vidět a pak posoudit.Hezký výlet.

Má lásko dávná, dnešní, příští

Jaroslava Handlová 15.8. 13:27
Zuzko, přes tu vzácnou hravost se slovíčky probouzíš další nové otazníčky. Díky, a krásně básni dál!!!

Jake to bylo a co sme robili, když sem byl eště maly synek

Jaroslava Handlová 15.8. 13:09
Pokud je ostravský dialekt psaný, jako v tomto příspěvku, tak je pro mne velmi dobře srozumitelný i bez slovníku. Příspěvek ve mně probudil úsměvné vzpomínky i na moje dětská léta. Prožívala jsem podobné blbiny (taky jsme kuli pikle u klepáče a pak rodičům zmizeli z dohledu, abychom později přišli nepozorovaně domů - jakoby se nic nestalo). Svolávali jsme se hvízdnutím a elektronika nám nechyběla - kdyby nám někdo řekl, že brzy budou nějaké mobily apod., tak bychom tomu neuvěřili, že? Takže pane Jiří, přežili jsme i s tím, co je nyní označováno za "sajrajty" a je dobře, že máme na co vzpomínat. Dík za příspěvek.

Každé kilo navíc

Pavla Vítková 15.8. 11:06
vypadáte úžasně. Gratuluji k takové proměně!

Barbora Špotáková získala první zlato!

Miroslav Štorch 15.8. 08:33
Díky paní Šorejsové za hezkou gratulaci Báře Špotákové. Povedlo se jí vyhrát mistrovství Evropy, kde její současný trenér nikdy nevyhrál. Byl trojnásobným olympijským vítězem a za 2 roky v Rio de Janeriu by to chtěla naše závodnice vyrovnat. Jinak je i mistryní světa z roku 2007 a 2x byly stříbrná na jiných mistrovstvích světa. Ženský oštěp váží 600 gramů a mužský 800 gramů. Kdysi jsem rekreačně házel mužským oštěpem jen 45 metrů a pěkně mne bolel loket. Vítězslav Veselý nevypadá, že by měl formu na obhajobu titulu mistra Evropy. Stejně tak ve skoku o tyči včera neobhájila evropský titul Svobodová a skončila až na 6.místě. No uvidíme. Výškař Bába sám o sobě říká, že na medaili nemá výkony. Asi má pravdu - bohužel.

Houbová paštika

Pavla Nováčková 15.8. 00:11
Ráno vyrážím na houby. Díky za recept.

Strach ke stárnutí nepatří

Jana Šenbergerová 14.8. 22:39
Bojí-li se někdo v pokročilejším věku, nepochybně se bál i v mládí. Je docela legrační bát se o život, když je jisté, že o něj stejně jednou přijdeme. Na druhé straně se není čemu divit - ze všech stran se na nás, a to na všechny, valí samé jobovky. Dnes se mě dvanáctiletý vnuk ptal, co si myslím o tom, že by mohla být třetí světová... V současné době se na takovou otázku odpovídá špatně i optimistovi, natož strašpytlům. Naučila jsem se nebát se dopředu. Dalo mi to práci, ale aspoň netrpím zbytečně dlouho dopředu. Stačí, až problém přijde.

Jak jsem "potkala" Bohuslava Martinů

František MENDLÍK 14.8. 22:21
Milá paní Vladko. Hezky se to čte. Já jsem ale hudební antitalent a iformace o Bohuslavu Martinů znám jenom všobecně, že aby sem nebyl blbec. Poznal bych jej i na fotografii. Na Poličku mám ale vzpomínku jako pedagogický dozor. Doplahočili jsme se s osmou třídou při putování až do města. Měl jsem už chůze plné zuby. Celá třída i s manželku coby vedoucí se vyšplhla povinně do věže, aby shlédla slavnou světničku. Já jsem zůstal dole a na protest jsem vypil několik frťanů Od té doby mám v povědomí kde to bylo a kdo že na té věži vlastně bydlel.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.