Přehled posledních diskuzních příspěvků

Kouzlo časů minulých: trhovcem snadno a rychle

Jana Šenbergerová 14.8. 20:33
Moc pěkné "povídání". Kde ty "dětské" časy jsou!

Můj fígl: na bolest alpu s hřebíčkem

Olga Štolbová 13.8. 22:44
A ten hřebíček se tam nechá na furt? Nebo se to za pár dní má přecedit? Dobrá rada, díky...

Vypravil se nakupovat

Olga Štolbová 13.8. 22:32
Když Jan vezme s sebou Emila, jistě ten nákup zvládnou, lupu by měli nechat doma, těch pár Éček je nezabije.

Má láska létá

Olga Štolbová 13.8. 22:12
Kde jsou ty časy, když láska kvetla a rostla a pálila, ale hezky se na to vzpomíná. Milá básnička, taková radostná a ta fotka jí moc sluší.

Moje léto 2014: mé město, ve kterém stojí za to žít...

Olga Štolbová 13.8. 19:01
Hani, to byla dost nevydařená sobota a mělas smůlu i na lékaře. Člověk nikdy nezvládne být tak opatrný, aby se nic podobného nestalo, tohle prostě nikdy nečekáš.Zaplať Bůh, žes to přežila ve zdraví. Zdravím...

Moje první porevoluční léto: co mě nezabije, to mě posílí

Hana Práglová 13.8. 16:28
Vůbec ti to nezávidím.Taky mi bylo doporučeno,abych dala výpověď,protože mi můj zdravotní stav nedovoloval pracovat v MŠ.Tenkrát mě něco osvítilo a já neposlechla.Dnes vím,že jsem tehdy udělala dobře.Je dobře,zes našla zalíbení v tom,co děláš.

Déšť v ulicích

Jitka Chodorová 13.8. 08:34
Často vzpomínám na deště v mém milovaném městě,vzpomínky bývají živé a vy jste mi tu atmosféru velmi přiblížila,i slzička ukápla,díky vám Vlaďko,jen škoda,že už toho moc není,co bylo dřív.Děkuji.

Expedice oksroN 2014: den první

Jana Šenbergerová 12.8. 22:25
Tentokrát si to s vámi hezky užiju. :-)

Výlet za narcisy

Jaroslava Handlová 12.8. 21:47
Maruš, moc hezky napsaná vzpomínka. Ta nevšední květinová oslava a navíc v tak atraktivním prostředí, to promění běžnou neděli ve skutečný svátek. Tvoje fotky jsou toho důkazem. Pěkné.

Slzy svatého Vavřince

Jaroslava Handlová 12.8. 21:23
Jani, báseň je stejně pěkná, jako ty hvězdné roje. Nezapomenu na jednu dávnou srpnovou noc na chatě, kdy jsem si přenesla ven spacák a koukala na tu krásu pěkně vleže tak dlouho, až jsem tam venku blaženě usnula. Tolik padajících hvězd jsem nikdy před tím neviděla. PARÁDA!

Čeští atleti bojují na ME. Tipněte si, jak dopadnou!

Miroslav Štorch 12.8. 19:40
To jsem rád, že si zase můžeme zatipovat, ale tip na našeho koulaře Marcella už nemůžeme dát, když uzávěrka tipů je nejpozději zítra v poledne a soutěž koulařů probíhá už dnes večer od 19.40

Provence, Provence!

Zdeňka Vítková 12.8. 16:06
Milá Marie Magdaleno,navštívila jsi nádherná místa ve Francii,muselo to být opravdu úžasné.Já znám z Francie jen NICE , MONAKO a okolí. Byla jsem tam sice třikrát, z toho dvakrát ještě s malým Liamem,ale v letadle jsem vždy měla v očích slzy a nechtělo se nám domů. Lidé, jejich chování, pohostinnost, klid, soudržnost rodin a k tomu příroda, hory ,azurové moře,příjemné podnebí...co si budeme povídat.Kdo Francii navštívil, nemůže zapomenout.Moc hezky jsi to napsala a na fotografiích je vidět, že jsi veselá a šťastná a tak to má být.I když ne každému se tam podaří dostat a domluvit se, tak jako ty. Alespoň jsme získali nové a zajímavé postřehy.Díky za moc hezký článek.

Jak věčný bláznů král

Jiří Libánský 12.8. 15:26
Jsem rád, že mohu být svědkem tohoto ojedinělého jevu, kdy někdo překračuje hranice dokonalost. Při čtení každé Tvé básně jsem přesvědčen, že lepší báseň už ani nelze napsat. Za krátký čas mi ovšem opět dokážeš, že lze.

Hledáme nejlepší pokrm z hub. Houbaři, kuchaři, ukažte se!

Jiřina Topolová 12.8. 09:14
Mám moc ráda houbové rizoto nebo také kubu s houbami, tedy kroupy s houbammi a česnekem. No, už se těším na nové houbové recepty.

Kouzlo časů minulých: Gabra a Málinka

Marie Kopečná 11.8. 17:29
Nádherné knížky a k tomu ještě Kája Mařík

Moje léto v Lisabonu, městě sedmi pahorků

Olga Štolbová 11.8. 09:53
Zajímavé vyprávění, tam bych se hned vydala - být o něco mladší. Díky...

Kol Máchova jezera

Olga Štolbová 11.8. 09:28
Zdeňku, prima - také Mácháč i okolí miluju.

Naši čtenáři získávají další hodnotné ceny!

Jana Šenbergerová 10.8. 21:52
Zdravím Zdeňku Žichovskou a všem výhercům blahopřeji.

Co všechno nabízejí některé světové hotely

Jana Šenbergerová 10.8. 21:49
Mně stačí pětihvězdičková Metaxa nebo gruzíňák. :-))

Skladujete doma víno správně?

Jiří Libánský 10.8. 20:40
Neumím vína skladovat, ale problém s tím nemám. Příležitost k otevření lahvinky se naskýtá poměrně často. Na teplotní tabulce se mi potvrdilo, že když mi hostitelé nalévají červené víno a tvrdí mi, že má mít pokojovou teplotu, připadá mi teplota jejich obýváku 26°C příliš.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.