Přehled posledních diskuzních příspěvků
Lady Sympatie: jsem spíš Lady Trapas
Eva Balúchová 10.8. 13:28
Jani,nemusíme být Lady Sympatie,hlavně,že jsme spokojené.A tobě spokojenost kouká z očí.
Mimochodem s natáčkou jsem jednou jela hodinovou cest do Brna.Až pak mě kdosi upozornil.
Tys všehny své trapasy zvládla s grácií a je dobře,že teď se tomu už jenom zasměješ.
Vím, jsi tu rád
Olga Štolbová 10.8. 09:43
Úžasná - jako všechny, ale moc by mě zajímalo jestli právě v té chvíli kdy se báseň rodí, jsi také plná smutku, nebo jindy radosti či vášně. Možná se mi všichni budete smát, o tomhle přemýšlím často a trochu závidím. Když je mi smutno, zabalím se do svého smutku celá a Vy všichni, Múzou políbení, se z toho asi umíte vypsat.
Chorvatská Paklenica: po stopách Vinnetoua
Miroslav Štorch 9.8. 23:49
Pěkné skály, které vyvolávají vzpomínky na zfilmované mayovky v minulém století. Pierre Brice jako Vinnetou jezdil po Německu v zábavném pořadu společně s Karlem Gottem. Karel May, který nikdy v Americe nebyl to napsal tak pěkně, že mu to věříme. Stejně tak dobrodružství Old Shatterhanda v Orientu pod jménem Kara Ben Nemsí.
Moje prázdniny: díky rozhlasu do Hamburku
Miroslav Štorch 9.8. 14:16
Hezky popsané čerstvé vzpomínky na Hamburg, který také dobře znám. Po Labi byly do Německa vyváženy i automobily Škoda naložené na speciálních lodích. Byla to levnější doprava než vlakem.
Moje léto 2014: zase v Drveniku u Makarské
Iveta Balážová 9.8. 12:56
Miluji Jadran a toto je krásné přiblížení atmosféry v Chorvatsku. Děkuji.
Miroslav Tyrš: zakladatel a první náčelník Sokola
Eva Švandová 9.8. 12:51
Tyrš byl dle tohoto článku i dle jiných zdrojů spoluzakladatelem Sokola, ale tato možnost není nabídnuta v dnešním kvízu
Jiří Krejčík byl nestorem českých filmových režisérů
Jiří Libánský 8.8. 23:16
Já si Krejčíka pamatuji jako pořádného cholerika. Věděl přesně co chce a vyžadoval to způsobem, který stresoval celý štáb. O tom se nebudu rozepisovat.
Jednu jeho hlášku z natáčení si pamatuji. Mě pobavila.
To chtěl na scéně něco upravit a obrátil se na jednoho člena skupiny stavby dekorací.
„Hele, ty Jardo, teda Stando, vlastně Radku. Kdo si to má pamatovat? Už mě serete tím, že se jmenujete každej jinak!“
Já se omlouvám za slovník, ale to byl pan Krejčík a filmy fakt uměl.
Svěží koktejly ze sektu pro horké letní večery
Jana Slavíková 8.8. 20:14
Bellini je úúúúžasné, ale přece jen mám bublinky radši samotné. A sama :-))
Stodola Michala Tučného vzdá hold Zdeňku Rytířovi
Eva Balúchová 8.8. 15:20
To bude krásný zážitek,škoda,že nejsem pojízdná,hned bych tam jela.Možná bych tu jednu noc zvládla i ve stanu.
Já dávno vím
Olga Štolbová 8.8. 10:03
Milá Zuzko, vím že víš jak o lásce a o životě psát, básnit i povídat a je to moc prima.
Polovina z prodávaného medu byla falšovaná
Milada Salajková 8.8. 02:13
Tak ta cena už je i u včelařů na 150k. A nakoupit, raději u známého.
Nad hračkami vnoučata ohrnují nos, žádají technické novinky
Milada Salajková 8.8. 02:09
Všechny děti nejsou takové. Svoje vnučky (6,7 let) příležitostné potěším i pleteným oblečením pro jejich hračky. Pravda je, že to za 2-3 roky už nemusi byt pravda
Proč nám strach kazí život
Milada Salajková 8.8. 01:14
Znám pohádku:Sedum strachú. Hrdina jde získat krásku a při zdolání překážky si říká : toto ještě neni strach, opravdový strach teprve přijde. Veřte, že opravdový strach kroutí střeva a boj je dlouhý a těžký.
Jak vařily naše prababičky: povidla a švestky v cukru
Jana Slavíková 7.8. 19:56
Nevím, jak to dělaly prababičky, dnes bych sklenice NEJDŘÍV zavíčkovala a pak teprve sterilovala.
ČT chystá na páteční večery seriál Neviditelní
Jana Slavíková 7.8. 19:39
Upoutávky a výborné obsazení vzbudily mou zvědavost. Takže uvidíme, uvidíme, uvidíme :-)
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.