Přehled posledních diskuzních příspěvků
Protékající voda v bytě může přijít v létě draho
Zuzana Pivcová 2.8. 07:05
Je pravda, že já při ročním vyúčtování vždy doplácím za teplou vodu, ačkoliv nemám vysokou spotřebu. Nejvyšší položka je ta část, rozpočítaná mezi nájemníky. To se zkrátka platí, i kdyby člověk vůbec nebyl doma.
Jihočeská perla Český Krumlov
Zuzana Pivcová 2.8. 07:00
V Krumlově jsme byli na jaře a můžu říct, že i přes nevlídné počasí to byl moc hezký víkend. Kromě zámku, galerie E. Schieleho a regionálního muzea je tam ještě několik lákavých pozoruhodností, třeba Muzeum vltavínů, Dům fotografie, Muzeum voskových figurín (zaměřené zčásti na naši národní historii), zrcadlové bludiště, ukázkový měšťanský obchod s celým vybavením a zbožím, výstavka historických motocyklů, středověká lékárna. Celé staré město je vlastně jedna velká expozice.
Vltavotýnské slavnosti s parťákem Temelínem
Jiří Libánský 1.8. 21:49
Týn je opravdu zajímavé město. Po všech stránkách.
La Traviata
Jaroslava Handlová 1.8. 17:42
Prima zábavné čtení s Vaším tradičně veselým vykreslením aktérů. Vtipným závěrem jste opět zabodoval!
Přátelství na molu zrozené
Květoslava HOUDKOVÁ 1.8. 05:42
Milé "zralé modelky" - zřejmě jste již mnohé babičkami s vnoučaty. Já na modelku postavu ani odvahu nemám. Už mi odrostla 4 vnoučata a zbylo mi mnoho tipů, kam na D nebo výlety (s dětmi i bez nich) - mohu je poskytnout. Napište na : kurzHoudk@seznam.cz Přeji všem hezké dny
Exoedice oksroN v podzemí
Jaroslava Handlová 31.7. 21:09
Cestovatelské zážitky, které mají šťávu, nevyprchají ani po deseti letech. Zábavně přiblížená, mnou nenavštívená místa, se mi moc líbí. Bravo, pane Kašíku.
Stáří člověka často odhalí především ruce, zuby a krk
Jana Šenbergerová 31.7. 16:23
Koho baví, zabývat se podružnostmi, ať to dělá. Pochopíme vůbec někdy, že život není o tom, jak kdo vypadá, ale jaký je? Zabýváme se pomíjivým a nepomíjivé nás pramálo zajímá. Honíme se za elixírem mládí a nevíme nic o elixíru života.
A tak si zuby bělíme, zatímco jiní žvýkají betel, protože je to víc "in" než bílý chrup. :-)
Jak nejlépe odstranit klíště?
Ivana Zadražilová 30.7. 14:43
Klíšťat se děsím, tedy hlavně kvůli vnoučat. Dcera už letos sundala z vnoučka dvě lkíšťata najednou a poslala je do laboratoře na vyšetření. je to sice hodně drahé, myslím kolem 600 Kč, ale máte jistotu, zda bylo či nebylo klíště nakažené.
Zuzana Pivcová zpovídá pana Miloše Majku Čecha
Renata Zadražilová 30.7. 14:36
Mě se vaše Zpovídání moc líbí. Toto i ta předchozí. Ti lidé, které zpovídáte, si zaslouží, že o nich někdo napíše. Na rozdíl od mnohých VIP "osobností".
Maroku svítí zelená
Renata Zadražilová 30.7. 14:35
Potvrzuji, v Maroku se mi hodně líbilo a jak píše paní Beatrice, nedá se to srovnat s Egyptem či Tuniskem. Místní lidé jsou zdvořilejší, služby kvalitnější i levnější. A je se na co koukat.
Na kopečku v Libni
Miroslav Štorch 30.7. 12:03
Protože jsem nějaký čas bydlel v Praze Libni jako kluk, tak jste mi připomněl kulatý plynojem na kopečku nad Palmovkou, kde jsme často hráli i ten fotbal :-) Bydlel jsem o kousek dál na Balabence. Díky za připomenutí. Velký válcový plynojem byl u Rokytky o kousek dál u fotbalového hřiště, kde se hrával i pozemní hokej.
Přicházíš potají
Jaroslava Handlová 30.7. 11:52
Zuzko, tolik toho prozrazuješ,
ale ještě víc nám tajíš.
Krásnou poezií nás obdaruješ,
šťasten, po kom toužíš!
Kouření v restauracích možná bude zakázáno od ledna 2016
Hana Práglová 29.7. 23:06
Škoda,že až tak pozdě.Svého času jsem domlouvala poskytovatele slev na Senior slevenky.Jsem ráda každé nabídce.Také jedna kavárna se k tomuto projektu připojila.Jenže- Ouvej.! Seniorům (a nejen jim) vadí,že když přijdou pro nebo na oběd,vejdou do zakouřené místnosti,kde nejen návštěvníc,ale také personál včetně kuchaře jsou s cigaretou v ruce či ústech.S tím se nedá nic dělat???Hosté přestávají mít o jídlo zájem,ale personálu to zatím očividně nevadí....
Ve dvou domovech seniorů jde o život, říká ombudsman
Milada Salajková 29.7. 17:41
Jevišovka poskytovala péči mentálne postiženým ženám. Jako ošetřující personál před 89 rokem tam byly řadové sestry. Byl to ústav na vysoké úrovni, rodinného typu. Uvedu příklad. Šly jsme po chodbě, jedna z žen objala sestru a ta ji říká: take tě mám ráda Aničko. Na stolku u postele měla všechna děvčata tranzistory. Povolili jedné a chtěly všechny. Ústav jezdil na výlety pracovalo se na zahradě, ty šikovnější vysivaly a pletly, pomagaly v kuchyni. Jine jen cekali pri hudbě na jidlo. Před vánočními svátky pekly cukrovi.
Co vypadá hezčí v dnešní době? Neodpovim si, je mi z toho smutno.
Co dělat v srpnu? Nabízíme tyto tipy
Svatava Páleníková 29.7. 17:36
Díky za vaše tipy, kniha i Španělé vypadají dobře, stejně jako noční obloha. Tou asi začnu, bude-li tedy jasno.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.