Přehled posledních diskuzních příspěvků
Tak tohle nemá chybu! Petra Kvitová má další Wimbledon!
Dagmar Králová 5.7. 16:38
Na podzim naše tenisové mušketýrky budou bojovat v Poháru federace žen o vítězství s Itálií. To už Kvitová se Šafářovou budou bojovat společně a ne proti sobě.
Netolerance kolem nás
Jana Šenbergerová 5.7. 14:56
Obávám se, že hodně lidí u nás nemá důvod k radosti a veselosti, ale to nikoho neopravňuje k neurvalosti.
Anonymita velkých měst dává netoleranci křídla. Přemíra hluku ve dne i v noci, přemíra světla v noci, nutnost být neustále ve střehu v dopravním ruchu, to člověku určitě také nesvědčí, takže to horší v nás má lepší podmínky projevit se.
A hlavně špatně pochopený význam slova svoboda.
Svoboda jednoho bude vždy končit tam, kde začne svoboda druhého.
Jde o vše: vyhraje dnes Petra Kvitová podruhé Wimbledon?
Miroslav Štorch 5.7. 10:26
Upozornil bych na zanedbatelnou chybičku - Eugenii Bouchard bylo devatenáct let jen v lednu, ale 25.února už jí bylo dvacet let. Má sestru dvojče o 6 minut starší, ale ta tenis nehraje - věnovala velkou částku peněz na boj proti rakovině - http://www.wtatennis.com/news/article/3138403/title/bouchard-helps-fight-against-cancer
Co jiný kraj, to jiný polibek
Jana Šenbergerová 5.7. 09:55
Přestože jsme ve své podstatě všichni stejní, chováme se často velmi odlišně. Je zajímavé sledovat, jak naše chování ovlivňuje prostředí a kultura, ve které vyrůstáme a žijeme. Jsem ráda, že žiji v zemi, kde mohu políbit či obejmout koho chci, pokud to není proti mysli jemu. Neznám hezčí projev sounáležitosti, než je dotek. K tomuto názoru jsem se ale musela "prožít". Možná by bylo na světě mnohem méně nešťastných lidí, kdyby se víc láskyplně dotýkali.
Brazilské čtvrtfinále je tu, kdo postoupí? Tipněte si!
Alžběta Müllerová 4.7. 12:04
Dobrý den nezobrazuje se mi políčko pro tip D)Jaký bude součet gólů v obou zápasech v základní hrací době.
Turistům se otevřela rozhledna na Špičáku
Jaroslava Handlová 4.7. 10:26
Mám chuť se tam někdy brzy vydat asi tak na 3-4 dny. Přidáte se někdo?
Opalování zřejmě funguje podobně jako tvrdé drogy
Iveta Balážová 4.7. 05:35
Řekla bych, že je topravda. Naši sousedé sepečou na sluníčku od brzkého jara dopozdního podzimu . Nejezdí na dovolené, opalují se na zahradě, anebo chodí k řece, kde vydrží ležet na dece celý den. Mají hnědou kůži jako od moře. Zdravé to asi není, ale jim prý slunce svědčí a neublíží. Je jim kolem sedmdesátky.
Opojení
Jiří Libánský 3.7. 23:33
Nenašel jsem v tom nějaký řád, či strukturu. Ale myšlenka s pointou se mi líbí.
Moje léto: S hlavou ve Francii
Milada Salajková 3.7. 21:56
Bezpečnou cestu a hodně krásných chvil a splněných přání.
Janáček skládal hudbu, "ve které se země chvěje"
Zuzana Pivcová 3.7. 21:16
Já osobně si nejvíc vzpomínám na koncert ještě kdysi v Budějovicích, kde zazněl mimo jiné Janáčkův cyklus "Po zarostlém chodníčku" v interpretaci skladatele Ilji Hurníka. Pan Hurník tehdy jednotlivé části skladby obsahově komentoval a já si dodnes pamatuji, jak mi v části "Sýček nedoletěl", kde skladatel sedí u lože těžce nemocné dcerky, z té výrazové opravdovosti až naskakovala husí kůže.
Krásný hudební zážitek pro všechny generace
Pavla Vítková 2.7. 21:43
Bylo to určitě moc krásné, mám ráda varhany. Díky
Jak vyhnat mušku vinnou?
Zuzana Pivcová 2.7. 19:26
Kéž by to bylo tak účinné jako vtipné! Díky, vyzkouším.
Odchod Jana Husa z Krakovce do Kostnice - oslava 600. výročí
Vladka Steinová 2.7. 15:40
Dobrý den, ještě připomínám, že Český rozhlas Dvojka v rámci Výletů s Dvojkou vysílá dne 5.7.od 14.hodin přímý přenos z hradu Krakovec. Moderuje pan Žmolík.Děkuji za pozornost- Novakova.
Fotbalové dilema
Miroslav Štorch 2.7. 15:12
Při odhadování budoucnosti je to vždy dilema. Bude to tak nebo onak. Vyhrají domácí, nebo náhoda s štěstí se přikloní na stranu hostí ? Včera mne zklamala Argentina, když nebyla schopná se prosadit za 90 minut ani jednou brankou. Ale Messi se nakonec prosadil krásnou nezištnou přihrávkou na gól. Američané měli také dost smůly, ale takový je sport. Někdo musí prohrát a někdo vyhrát - třeba i na penalty. Brazilští diváci poženou domácí tým do útoku a psychický tlak vařícího se fotbalového kotle diváků asi ovlivní i rozhodčí. Uvidíme jak se situace vyvine.
Tipněte si vítěze Wimbledonu 2014
Hana Šorejsová 2.7. 11:40
1. Simona Halepová
2. Simona Halepová
3. 2:0 (6:4 , 7:6)
4. Novak Djokovič
5. Roger Federer
6. 3:1 (6:3, 3:6, 6:4, 7:6)
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.