Přehled posledních diskuzních příspěvků
Jsme přece ty a já
Jiří Libánský 29.6. 08:37
V životě se stále něco mění
k horšímu to ale nutně není
jen z obavou vždycky čekáme
na něco, co ještě neznáme
třeba se právě něco tvoří
co do hloubi se více noří
Kouzlo časů minulých: chmurný lístkový systém
Zuzana Pivcová 29.6. 08:36
Děkuji za tuhle "protektorátní" informaci, moc mi to pomáhá k doplňování vědomostí, které částečně mám vzhledem k dokumentaci, s kterou se v práci setkávám.
Chvála odpolední kávy
Jiří Libánský 29.6. 08:23
Vlastní styl, tématicky živé. Málokdo dovede hledat a najít poezii v "realismu všedního dne" a pak nám ji takto povedeně naservírovat.
Kariéru Laďky Kozderkové přetrhla předčasná smrt
Eva Balúchová 28.6. 22:43
Velká škoda,že paní Kozderková zemřela tak mladá.Byla radost ji poslouchat a jako komediální herečka potěšila určitě hodně diváků.
Chodci - senioři jsou v ulicích ohrožený druh
Milada Salajková 28.6. 21:53
Tento nárůst je dán postupným úbytkem psych... chodci? A co teprve řidiči v tomto věku?
Měsíc
Zuzana Pivcová 28.6. 20:11
Podobně jako minule se Vám moc hezky povedlo spojit přírodní jev s vnitřními pocity.
Měl lístek na finále MS z roku 1950. Uvidí ho teď
Jana Šenbergerová 28.6. 18:54
Tak to mu moc přeji, aby Brazílie vyhrála a on si to pěkně užil i se svými syny.
Posázavský Pacifik zahájil výletní jízdy
Jana Šenbergerová 28.6. 18:50
Díky srazu i60níků mám o něm jakous takous představu, protože jsme motoráček viděli na Stvořidlech.
Brazílie jde dál s odřenýma ušima. Postupuje i Kolumbie
Miroslav Štorch 28.6. 10:30
Doufejme, že to bude výborný technický fotbal, který obdivuje každý, kdo tomu trochu rozumí. Neměla by tom být okopávaná nohou, držení rukama za dres a faulů lokty do obličeje. Kanibal Suaréz byl naštěstí diskvalifikován a mládež se nebude divit co vše si mohou špičkoví fotbalisté dovolit. A tak se Suaréz nemůže stát nejlepším střelcem šampionátu - jak řada lidí tipovala před zahájením mistrovství světa. Dobře to mají rozjeté Neymar, Lionel Messi, Thomas Müller se čtyřmi brankami. No ještě uvidíme jaký fotbalový balet předvedou výborná družstva.
Požehnání v kredenci
Miroslav Štorch 28.6. 09:39
Připadá mi to jako příběh ze života, protože největší překvapení nám připravuje sám život a nikoliv fantazie a fabulace autorů příběhů. Bývalý komunistický prezident křtěný Augustin Husák - častěji známí pod jménem Gustáv si nechal údajně před smrtí také zavolat kněze, aby učinil tzv. životní zpověď a byl duchovně zaopatřen tzv.posledním pomazáním. Také se pro jistotu chtěl pojistit, aby na tom nebyl kádrově tak špatně, kdyby se náhodou nedostal do nebe, ale do očistce - či dokonce pekla. :-) Jako bývalý vězeň za slovenský nacionalismus byl schopen mnoha proměn politických postojů, aby přežil. Byl to adaptabilní jedinec. Mluvil česky asi jako Andrej Babiš. http://cs.wikipedia.org/wiki/Gust%C3%A1v_Hus%C3%A1k A jeho syn Vladimír se narodil v Moskvě. :-)
Jak nám zabili Ferdinanda a přišla první světová válka
Miroslav Štorch 28.6. 09:13
Kdo navštívil někdy město Sarajevo, tak viděl na místě atentátu symbolické šlépěje Gavrilo Principa vytvořené v asfaltu chodníku. Pochopitelně v roce 1914 tam asfalt nebyl a atentátník nešlápl do horkého asfaltu,aby na něj zůstala památka jako v Hollywoodu. Moje babička, která v roce 1914 v Sarajevu žila si atentát pamatovala. Byla tam česká menšina, která měla později i vlastní školu. V Sarajevě působili i čeští architekti - http://cs.wikipedia.org/wiki/N%C3%A1rodn%C3%AD_divadlo_(Sarajevo)
Výstava řemesel v Konickém zámku
Hana Práglová 27.6. 22:12
Tento zámek jsem díky tobě navštívila s našimi seniory asi před 2 lety.Dodnes vzpomínáme na zážitky. Doporučuji.
České tenistky si podaly ve Wimbledonu favoritky
Miroslav Štorch 27.6. 21:06
České tenistky opravdu zazářily a ze 128 tenistek v 1.kole postoupila opravdu 4 mezi posledních šestnáct tj. čtvrtina z celho světa - už vypadly grandslamové vítězky jako Azarenka z Běloruska, Číňanka Li-Na i s Kvitovou uvedení Venus Williams. Experti tvrdí, že v současné formě hrající Kvitová může dojít letos až do finále proti Sereně Williams. No uvidíme. Berdych teď večer prohrává s Chorvatem Marinem Ciličem 0:1 na sety. Kdysi vyhrál Wimbledon Chorvat Goran Ivaniševič s podobně razantním podáním.
Moje léto: Mé malé letní jihočeské štěstí
Jana Šenbergerová 27.6. 15:01
Trochu ti, Zuzko, závidím, že se máš kam vracet, ale na druhé straně ti to moc přeji. Já natolik srostla se svým novým domovem, že mě do toho bývalého nic netáhne, přestože tam bydlí sestra. Ráda za ní jedu, ale ještě raději se vracím domů. Všechno je tam tak jiné, že už mě to neoslovuje, zatímco vzpomínky na domov jsou jako živé.
Zralé modelky i60 v dokumentu Danuše Kubátové. Podívejte se!
Jana Šenbergerová 27.6. 14:51
Pěkné, jen mě zaráží, proč si padesátnice o sobě myslí, že je seniorka. To mě nenapadlo ještě ani v šedesáti, přestože jsem do třicítky přivedla na svět dvě juniorky a následně byla obdařena i vnoučaty. :-)
Medová pleťová maska pro ženy
Jiří Libánský 26.6. 23:19
http://libansky.webnode.cz/vyberte-si/oblicej-a-dekolt-medem/
Velká tipovací soutěž: vrcholí boj o osmifinále
Libuše Křapová 26.6. 14:51
Když se dívám na pořadí tipujících, dmu se pýchou, jak jsem dobrá. A to jsem si myslela, že neuhodnu ani jeden tip. Protože já opravdu hádám. Fotbalu rozumím jen v tom smyslu, že jedna řada barevných hráčů se snaží dostat míč do branky hráčů jiné barvy. Tedy trochu zjednodušeně, ještě samozřejmě vím, co je to aut a vlastňák a pod. A už taky vím, kdo je to "Lidožrout".
Moje léto: Český ráj, království pohádek a přírodních krás
Zuzana Pivcová 26.6. 07:19
To jste mě dostala, protože pocházím z Lomnice nad Popelkou a do Českého ráje to byl kousek. Ještě před 3 roky jsem byla s bývalou spolužačkou na výletě na Hrubé Skále. Je to opravdu krásný kraj.
Nejpodivnější stížnosti turistů: moře je moc slané a písek pálí
Jana Šenbergerová 25.6. 21:19
Jak si může něco takového jako člověk myslet, že je vrcholem evoluce? :-)))
Velká fotbalová soutěž: dnes hrajeme o 11 bodů!
Dagmar Králová 25.6. 17:16
Včera jsem měla tip 1:1 Pobřeží slonoviny proti Řecku, ale v prodloužení soudce nařídil penaltu a Řecko vyhrálo. No to už mám v prodloužení vícekrát, že se výsledek změnil :-( Suarés za kousnutí by měl jít na psychiatrickou kliniku a ne hrát mistrovství světa.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.