Přehled posledních diskuzních příspěvků
A co ty, lásko?
Jiří Libánský 25.6. 11:54
Obdivuhodně umíš spojit tesknou nostalgii s nehynoucím životním optimismem. Asi proto je tvá poezie tak pravdivá a tím každému blízká. Takový je i život jak ho známe a navzdory smutkům je radosti zapotřebí.
V Armádním muzeu začíná výstava o 1. světové válce
Zuzana Pivcová 25.6. 11:14
S "Žižkováky" náš archiv hodně spolupracuje, jejich historici k nám chodí studovat a na výstavy už použili řadu snímků z našeho fotoarchivu. Snad nejvíc se věnují muzejní činnosti, spadá pod ně kromě vojenského muzea ještě letecké muzeum ve Kbelích a muzeum v Lešanech (technika, spoje..). Mají dobré, hodně pestré a akční výstavy, které lákají mladé i staré.
Proč je dobré míti portál i60, Zuzanu Pivcovou a další věrné
Svatava Páleníková 24.6. 20:58
Milý Honzo, předně, vše nejlepší svátku. Apokud jsem to dobře pochopila, začínám mačkat všechny reklamy a říkat o vás všude kolem sebe. Teď jsem byla delší dobu mimo (na operaci), a musím říct, že jsem se těšila nejen domů, ale i na svůj počítač, abych mohla vyťukat www.i60.cz.
Velká tipovací soutěž: Itálie nebo Uruguay?
Miroslav Štorch 24.6. 17:04
Fotbal je tvrdý a občas někomu z hráčů ujedou nervy. Včera jeden Kamerunec srazil Neymara ze zadu rukama na zem, když byla přerušená hra. To se nikde nedělá, snad jen v hokeji. Po chvíli se mu šel omluvit, ale ten otráveně odmítl. Nedivil jsem se mu mu. Nebyl to neúmyslný faul v zápalu boje, ale faul plný nezvládnutých emocí. - Statisticky je zajímavé, že 45 tipujících zatím netrefilo ani jeden výsledek a to je 44,55 % ze 101 tipujících . Ale časem se určitě do nějakého výsledku snad každý trefí. :-) Včera jsem se konečně také jednou trefil po dlouhé době. Naděje umírá poslední :-) Je to jen hra.
Našla jsem klíč od mládí
Jana Šenbergerová 24.6. 09:17
Jitko, pěkné. Obzvláště elegantně jsi předala štafetu mládí dál. A tak to má být. Život je pohyb, život je změna, jen láska, ta mocná čarodějka zůstává stejná.
Redakce i60 zpovídá paní Zuzanu Pivcovou
Jaroslava Handlová 23.6. 22:01
Já osobně jsem se stala pravidelným čtenářem i60 právě díky Zuzce. A teprve, když jsem postupně objevovala další zajímavé příběhy i jiných přispěvovatelů, tak jsem se odhodlala také občas něco napsat. Líbí se mi, že redakce i60 dává takový prostor každému, kdo se chce podělit o něco dobré a veselé, ale někdy bohužel i to zlé. Jsem moc ráda, že nyní redakce zpovídala právě Zuzku, protože ona je pro mne velmi výraznou osobností. Díky za toto Zpovídání.
Teprve na těle ženy šaty rozkvetou
Eva Balúchová 23.6. 21:22
Tak já jsem si musela vygooglit né parník,ale Magic Helenu.Sice už jsem o ní slyšela od Danuše na přehlídce,ale znala jsem jenom jméno.Teď jsem se,díky vám,dozvěděla víc.Moc Vám to slušelo,krásné šaty i klobouky.
Nádherná akce,přeji Vám jich co nejvíc.
Představte nám místo, které máte rádi. Začíná soutěž Moje léto 2014
Pavla Vítková 23.6. 08:59
Tak to může být zajímavé, už se těším na tipy.
Velká fotbalová tipovačka: zvednou se Portugalci?
Miroslav Štorch 22.6. 18:27
Předpovídat přesně sportovní výsledky je velmi obtížné, protože nikdo neví kolik náhodných momentů změní výsledek. Od zranění klíčových hráčů, přes počasí až po špatní výroky rozhodčích. V Brazílii byly minimálně 3 neuznaných regulérní góly. Naposledy dnes v noci, kdy gól vsítil Džeko z Bosny a Hercegoviny a video prokázalo, že nebyl v postavení mimo hru. Ale rozhodčí branku neuznali a hráči Bosny zbytečně prohráli. Nezkušení rozhodčí z Nového Zélandu tak zkazili výsledek po 4 letech kvalifikace. Ostuda. Sázkové kanceláře pak vesele vydělávají milióny.
Višňová: obec, kde se natáčel seriál Chalupáři
Miroslav Štorch 22.6. 13:33
Protože jako studenti na vysokých školách jsme měli volnější časový režim, tak jsme si přivydělávali také hraním u filmu jako kompars. Tehdy nás také vozili autobusem z Prahy do Višňové, abychom doplnili řady domácích komparzistů. Byly to zajímavé studentské brigády vidět v akci naše známé herce jako Kemra, Menšíka nebo Sováka. :-)
Meryl Streepová: hollywoodská hvězda bez hvězdných manýrů
Miroslav Štorch 22.6. 13:27
Také mám rád herectví Meryl Streep a naopak se mi vedle Madisonských mostů nejvíce líbila v muzikálu Mamma Mia, kde jako bývalá školená zpěvačka nehrála na playback, ale skutečně zpívala roli sama. Opravdu umí zahrát prakticky každou roli výborně.
Už na pováženou!
Soňa Prachfeldová 22.6. 10:01
Jen začnu číst prvé řádky a vím od koho povídky jsou. Opravdu bezva povídka, ještě teď slzím !
Hudební kat Jan Rejžek si nikdy nebral servítky
Zuzana Pivcová 22.6. 08:32
Hudební kritiky Jana Rejžka jsem vždy považovala za kvalitní a směrodatné.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.