Přehled posledních diskuzních příspěvků
Zralé modelky i60 opět v akci: na vltavském parníku Cecílie
Blanka Vykydalová 21.6. 21:41
Je to celé nádhera :-). Nádherný nápad, nádherné prostředí a nádherné dámy!
To nevymyslíš
František MENDLÍK 21.6. 18:57
Něco podobného se mi přihodilo před dávnými léty. Sestra mé první ženy odjela s manželem na dovolenou.Bydleli v Brně Bohunicích na bytovce. U nás na vesnici zanechala klíče. Manželka mne poslala zalít kvítka a svěřila mi klíč od volného bytu. To byla voda na můj mlýn. Zmobilizoval jsem rezervy. Se mzdovou účetní naší stanice jsem chtěl zalévat kytky dvojmo. Jel jsem napřed a Liduška se měla dostavit v patřičnou hodinu. V pátém poschodí jsem vrazil klíček do zámku. Asi to nebyl ten pravý. Prostě odemknout nešlo. Mlátil jsem do dvěří, hulákal a tropil hluk. Moje produkce probíhala skoro půl hodiny. Zámek nepovolil. Liduška se také nedostavila. A ta pointa? Po celou dobu mého řádění si mne na celém poschodí nikdo nevšimnul! Nedostavila se ani Liduška, ale ani policie!
Velká tipovací soutěž: Kolik gólů dá Messi?
Miroslav Štorch 21.6. 17:58
Dnes by Lionel Messi mohl předvést své geniální střelecké schopnosti proti Íránu, ale obránci se na něj určitě budou soustředit. Tipoval jsem, že dnes dá 2 góly a Argentina by mohla vyhrát 4:0 a Německo nad Ghanou 3:0. ale může to být úplně jinak. Snad se obránci Íránu nebudou snažit Messiho zchromit :-( Uvidíme. Může to být i více gólů.
Oči
Zuzana Pivcová 20.6. 21:43
Oči jsou okno do duše a Vám se tuhle spojitost podařilo vyjádřit moc hezky.
Velká fotbalová soutěž: proč titáni dostávají za vyučenou?
Miroslav Štorch 20.6. 17:42
Je pravda, ře včera Rooney spálil řadu vyložených šancí. Ale na zápasu s Uruguayí se podepsali, podle mého názoru, i rozhodčí. Druhý gól Soarése byl asi na 99% offside - česky mimo hru. V utkání s Mexikem rozhodčí neuznali podle ověřených zpomalených záznamů dva regulérní góly. To je dost smutné vysvědčení pro rozhodčí. :-(
Dovolenkový deníček
Zuzana Pivcová 20.6. 13:19
Mám ráda cestopisná vyprávění, která se neomezují pouze na faktické údaje, ale jsou plná osobních, často humorných postřehů. Věřím, že jsi měla zábavnou dovolenou a navíc ji umíš tak výborně literárně ztvárnit s vtipem Tobě vlastním.
Kam se vytratil náš úsměv?
Jana Šenbergerová 19.6. 19:04
Zcela s vámi souhlasím. moc hezky jste to napsala. Vždycky si můžeme vybrat, jak budeme vnímat svět kolem sebe. Mezi škarohlídy se asi těžko budeme cítit dobře, tak proč rozšiřovat jejich řady.
Ostudné svlékání na letišti
Zuzana Pivcová 19.6. 15:21
Cestovala jsem a cestuji letecky dost pravidelně, ale to, co uvádíte, jsem zdaleka nezažila. Celní kontroly jsou v současnosti zpřísněné i v jiných státech, Praha není nic výjimečného. A pokud je někde celní odbavení povrchní, jejich chyba. Doba je dnes bohužel taková, že se povrchnost v tomto směru nevyplácí. Je stanoveno, které věci do příručních zavazadel nesmí a které má pasažér vyndat do uchystaného košíčku, než příruční zavazadlo projede skenerem. Celníci jsou natolik vyškoleni, že vědí, jak pípá náušnice nebo kostice v podprsence. Nejsem si vědoma žádného nedůstojného, jak uvádíte, "lascivního" osahávání, ani polosvlečených cestujících. Je to rutina, kterou je třeba provádět. Pasažér se zbraní nebo výbušninou na palubě by byl asi horší zážitek než ten antierotický pohled na naše dovolenkáře na Letišti Václava Havla. Takže tento druh cestování rozhodně za ponižující nepovažuji, jinak bych necestovala. Ale třeba máte nějakou mimořádně špatnou zkušenost. Nelze však zobecňovat.
Lidé se uzdravují z dosud nevyléčitelné leukémie
Jana Šenbergerová 19.6. 15:20
Už delší dobu je známo, že tam, kde těžce nemocní pacienti změní svůj způsob života k lepšímu, je naděje na úplné vyléčení mnohem vyšší. Platí to pro všechny nemoci. Největší překážkou uzdravení je strach, a to z čehokoliv. Ten totiž může být také prvotní příčinou onemocnění.
Úspěch ze studu
Jana Šenbergerová 19.6. 15:14
Pěkná ukázka toho, že všechno zlé může být někdy i dobré.
Nakonec jste jistě měla radost i vy, nejen rodiče.
Dodnes mě trochu mrzí, že dcera vzdala studium, protože dala přednost rodině.
Na "injekce" jsem neměla, ale hlavně jsem byla přesvědčená o tom, že není moudré mluvit do života dospělým dětem. Možná bych dnes měla studovanou dceru, ale neměla bych tři vnoučata.
Obdivuji vás, že jste se dokázala překonat.
Obhájci titulu Španělé jsou venku! Vypadne dnes Uruguay či Anglie?
Jana Šenbergerová 19.6. 14:56
Nedala jsem na intuici, která vnukla dvě 1 a nakonec jsem napsala 14. Člověk se nemá nechat zviklat.
Ale před námi je ještě spousta dobrých i špatných tipů, tak hurá do tipování. :-))
Dnes tipuji jako vítěze Anglii a Řecko. Snad mě tentokrát nezklamou.
Pokud jde o počet gólů, mám to mezi 6 - 9. :-)
Dohoda s mořem
Zuzana Pivcová 19.6. 11:26
Tvá touha po moři je nekonečná, slyšíš jeho volání a ono vnímá Tvůj stesk po něm. Určitě se setkáte, jen si to pořád opakuj jako fakt, že pojedeš.
Češi nejčastěji chodí do penze po dosažení důchodového věku
Jana Šenbergerová 18.6. 19:17
Asi vědí proč.
Kdybych teď pracovala, měla bych vysoké nároky na plat. Za almužnu jsem pracovala příliš dlouho.
Úspěch přes slzy
Jana Šenbergerová 18.6. 18:55
Už vím, odkud čerpáš slova pro svou krásnou a bohatou poezii. Máš bohatý citový život a umíš se o své zážitky podělit nejen formou básní. Pěkně se to četlo.
Fotbalová tipovačka pokračuje: dnes můžete získat až 7 bodů!
Miroslav Štorch 18.6. 16:22
Tak jsem pro zajímavost spočítal pravděpodobnost - s jakou můžeme tipovat přesný výsledek zápasu na mistrovství světa - pokud budeme uvažovat, že každé družstvo dá maximálně 5 gólů (jako Nizozemsko - Španělsku 5:1), tak je pravděpodobnost 1tip ze 36-ti možností. To odpovídá 2,7777 % - a získáte 1 bod. Že natipujete správně oba zápasy současně je - (1/36 x 1/36) - 0,077 %. Za správné natipování minuty prvního gólu z devadesáti minut 1/90 dostanete 5 bodů při pravděpodobnosti 1,1111 % :-) No to by byla trefa
Každý den s úsměvem na rtech
Jana Šenbergerová 18.6. 14:12
Líbí se mi váš přístup k životu a přeji vám co nejvíc krásných zítřků.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.