Přehled posledních diskuzních příspěvků

Zas hledám milování

Jitka Chodorová 12.6. 08:15
Já prostě nemá slov,je to opět paráda!

Inspirujte se u odvážných!

Alena Tollarová 11.6. 21:19
Podepisuju se a naprosto souhlasím. Už proto, že jsem si vyzkoušela na vlastní kůži při vybírání outfitu pro naši módní přehlídku, že úzké džíny, o kterých jsem si myslela, že pro mě už nejsou, jsou naopak super a pořídím si takové!

Dá se vkusu naučit?

Alena Tollarová 11.6. 21:11
Já si myslím, že vkusu na naučit nedá. Některá žena se ním narodí a je její přirozeností nebo ho prostě nemá a nikdy mít nebude. Otázkou ale je, co je to vkus, že! Co se líbí jednomu, nemusí se druhému líbit vůbec. A proto je svět tak pestrý, jak je. Kdybychom byly všechny stejně "vkusné", nakonec by to mohla být monotónní šeď, ne? Někdy si myslím o některé ženě, že snad nemá doma zrcadlo. Ale totéž si může myslet ona o mně. Já sama se neoblékám nijak draze ani vyjímečně. A za největší ocenění považuji větu svého kamaráda, se kterým jsem se seznámila v nemocnici, který mi po nějakém čase řekl, že "mě nikdy jinak než dobře vypadající neviděl, a to ANI V NEMOCNICI". Tam jsem na rehabilitaci samozřejmě nosila tepláky, legíny, trička ...

Červená

Jitka Chodorová 11.6. 17:36
Teda Jano,vzala jsi mě vítr z plachet,mám tu připravenou básničku,která se jmenuje Jahodovotřešňová,ale asi ji pošlu ,není úplně totožná s tvou tvojí,jen myšlenka na červené ovoce nám přišla ve stejnou chvíli,tak ti zcela rozumím,básnička se mi líbí.Díky .

Ve sportu mi nebylo dopřáno

Jana Šenbergerová 11.6. 13:30
Zuzko, rozhodně sis ke sportu přičichla víc než já. V rámci hodin tělesné výchovy jsem bývala dobrá na krátké tratě a skok vysoký, ale nikterak jsem netoužila tyto vlohy rozvíjet. Zůstal mi sport jediný, a to rekreační - turistika. Sotva jsem se naučila chodit, brávali mě rodiče na túrky do Beskyd, a já vždycky chtěla sama sama, takže mě nemuseli nosit, ani když jsem sotva pletla nožičkama. A to mi zůstalo, jen přibyla rekreační cyklistika. Díky těmto dvěma "sportům" jsem se poměrně rychle vypořádala s prodělaným infarktem. Jsem pevně odhodlaná jezdit, dokud uvidím na cestu a chodit, dokud nepadnu. :-)

Tati, fandíme! A co vy pánové a dámy?

Miroslav Štorch 11.6. 11:29
Pěkný článek v souvislosti se začínajícím mistrovstvím světa v Brazílii. Kdysi jsem pracoval externě pro ČSTV v místnostech uvnitř tribuny Strahovského stadionu. Na ten stadion se při celostátních spartakiádách vešlo přes 200 tisíc diváků. Fotbalová Sparta si na ploše Strahovského stadionu vytvořila 7 fotbalových hřišť s regulérními rozměry. http://www.4stav.cz/strahovsky-stadion-je-nejvetsi-stavbou-sveho-druhu-na-svete-video_4c3877

Stanislava Pecková: Poslouchám příběhy těch, kteří něco prožili

Pavla Vítková 11.6. 09:08
Moc se mi líbí tento rozhovor a hlavně nápady a moudré názory slečny Peckové. Ano, také si myslím, že má smysl, aby mladá generace naslouchala zkušeným generacím.

Touha nepoznaná

Jiří Libánský 11.6. 07:48
tak to je hodně dobrý. nemá to chybu,

Sex a fotbal: měly by týmy během MS abstinovat?

Jana Šenbergerová 10.6. 14:50
Nejsem muž, nemohu posuzovat něco, co je mi cizí. Jen si myslím,, že jsme v mnoha věcech dosti různí. Někoho sex vyčerpává, jiného dobíjí. Strčit všechny do jedné škatulky se většinou nevyplácí. A opravdu schopný sportovec by měl mít v tomto bodě jasno a možnost rozhodnout se sám. On také není sex jako sex. Někteří si myslí, že musí být přeborníky za každou cenu, a pak to může být na pováženou. Naopak láskyplné pomilování může dělat divy. Docela by mě zajímalo, jak to vidí muži, obzvláště sportovci.

Kouzlo časů minulých: Co na plotně, to na jazyku

Jana Šenbergerová 10.6. 14:33
Moc pěkně jste zavzpomínal na časy minulé. Snad budou mít dnešní mladí také na co vzpomínat, i když se to bude lišit od našich vzpomínek.

Kapky mi na rty usedly

Jitka Chodorová 10.6. 09:59
Další mimořádná...

Predátor?

Jana Šenbergerová 9.6. 18:56
Vaše příspěvky se mi moc líbí. :-)

Mlha

Jana Šenbergerová 9.6. 14:48
Jsou věci mezi nebem a zemí, na které jsme zatím krátcí. A vy je umíte moc pěkně literárně zpracovat.

Tropy v Česku! Teploty šplhají nad třicet stupňů

Jana Šenbergerová 9.6. 14:41
Chce to nejen více pít, ale také odlehčit jídelníček. Dopoledne hlavně ovoce, v poledne a večer zase zeleninová jídla, pokud možno nevařená, tedy saláty. Větrat v době, kdy je venkovní teplota nejnižší. Během dne nepustit slunce do bytu. Obzvláště panelové domy kumulují obrovské množství tepla. Je dobré alespoň v jedné místnosti udržet nižší teplotu než ve zbytku bytu, aby bylo kam se uchýlit, když je nejtepleji. Mám léto ráda, ale tropy nemusím. Ty se dají přežít snad jen v pralese.

Poprvé... a také naposled

Božena Vránová 9.6. 09:16
Vtipné, pobavila jsem se, i když to asi bylo dosti drsné :-)

Fotosoutěž i60: vítězný snímek pochází z rumunských Karpat!

Božena Vránová 9.6. 08:54
V soutěži byly desítky krásných fotografií, bylo těžké vybírat ty nejlepší. Je vidět, že fotografování je oblíbeným koníčkem i u seniorů. Je hezké mít vzpomínku z dovolené, výletu, anebo si jen tak pro radost vyfotit vnoučata nebo zahrádku.

My utekli jsme sami

Nina Šachová 9.6. 08:28
úžasná báseň!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.