Přehled posledních diskuzních příspěvků
Kouzelné odpoledne s módní přehlídkou
Olga Štolbová 29.5. 11:16
Byla jsem na přehlídce a všechny jste vypadaly pěkně a pohybovaly se jako profesionálky. Gratuluju a tleskám...
Třináctá komnata: kontroverzní zpověď
Olga Štolbová 29.5. 11:07
Asi jsi neměla jednoduché dětství, ale během života se v člověku všechno nějak srovná a pozná, že ti rodiče nás přece jen milovali a vychovali tak, jak se jim to zdálo správné.
Jana Štěpánková: Ve vyšším věku si už umíte vybrat
Vladka Steinová 29.5. 07:52
S paní Janou Štěpánkovou jsem se setkala osobně v porodnici V Praze-Podolí na podzim r. 1997, kdy tam ležela moje dcera a snacha paní Štěpánkové.Já čekala na narození vnuka, ona na narození dvou vnuček od svého syna.Měla jsem tehdy možnost s ní krátce promluvit.Dnes těm dětem, jak vnukovi, tak jejím vnučkám jde na 17.rok.
Můj úžasný 52. narozeninový den
Eva Balúchová 28.5. 23:09
Jani,opožděně gratuluji.Opravdu vydařené narozeniny!
Fenomén jménem šátek. Ideální doplněk pro dámy vyššího věku
Hana Čadová 28.5. 18:38
Také miluji šátky a šály, ráda je nosím jako doplněk. Šáteček mám uvázaný i na kabelce. Asi před měsícem jsem byla na akci, kde paní předváděla vázání šátků a šál. Když je nouze, tak i podprsenka se ze šály udělá!
Jak jsem venčila podprsenku
Růžena Antlová 28.5. 18:12
Tak to kdybych vás potkala s vlající podprsenkou na kačárku to bych se smála také tak jak se směji nyní ,ale určitě bych vás s ní nenechala jet dál ale upozornila bych vás ! Možná !
Zuzana Pivcová zpovídá pana Miroslava Kruntoráda
Jana Šenbergerová 28.5. 16:06
Svět je plný zajímavých lidí. I to je důvod, proč mě baví i60ka. Panu Kruntorádovi přeji hodně zdraví, ať se může věnovat svému koníčku a Zuzce chuť dál pro nás zpovídat další zajímavé lidi.
Věra Plívová-Šimková, první dáma dětského filmu
Vladka Steinová 28.5. 15:10
Dobrý den, na filmech Páni kluci, Krakonoš a lyžníci a dalších filmech této vynikající paní režisérky vyrostla moje dcera a nyní se líbí i vnoučatům.Díky za připomenutí u příležitosti životního jubilea paní Plívové-Šimkové.Přeji jí hodně zdraví a vše nejlepší.Nováková
Zůstala jsem stát jako solný sloup
Zuzana Pivcová 28.5. 13:17
To je dobré, ale Tys asi žádné příliš negativní věci neříkala, a on zase naopak byl docela dobrý šéf, ne?
Modelky magazínu i60 opět zazářily na módní přehlídce
Vlasta ŘEHÁČKOVÁ 27.5. 22:36
Ahoj všichni, právě jsem se vrátila z Centra Černý most, kde sem se zúčastnila módní přehlídky. Byl to úžasný zážitek, za který organizátorům moc děkuji. Byla tam skvělá atmosféra, všechny jsme si to moc užily. Super. Díky i60ko, jste skvělý časopis a kolektiv. Už se těším na další akce.
Kterak se Frantík Rendl nestal jogínem
Hana Lafková 27.5. 13:22
Dobře jsem se bavila od začátku až do konce. Brahmazblbla.
Jasná zpráva pro místní drbny
Hana Lafková 27.5. 13:10
Jednoduše řečeno, vynikající příběh ze života v Čechách.
Události období atentátu a heydrichiády ve filmech
Zuzana Pivcová 27.5. 07:58
Řadu vyjmenovaných filmů znám, ať už z dřívějška nebo ze současnosti, a jsem ráda, že jsem si je mohla tímhle příspěvkem připomenout. Pamatuji si, že se mi v mládí nelíbilo právě to, že do původní Drdovy povídky byla ve filmu přidaná postava studentky Jany Brejchové a že profesor mluvil v závěru ke studentům daleko otevřeněji o svém nesouhlasu, což by si asi za protektorátu přece jen nedovolil. Dnes chápu, že ten film měl působit co nejsilněji na diváky, a už se mi líbí bez výhrad. Díky za připomenutí.
Tenisová Paříž 2014: tipovací čtenářská soutěž
Pavel Král 26.5. 13:53
Zkusím dát tipy na Paříž tady : 1. ženy vyhraje asi Serena Wiliams - 2. muže snad Novak Djokovič - 3. Berdych - 4 kolo - 5. Kvitová asi také skončí ve 4. kole a další tipy doplním v termínu do zítřka
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.