Přehled posledních diskuzních příspěvků
Služební cesta plná adrenalinu
Jana Šenbergerová 26.5. 13:34
Posluchači i čtenáři si vždy nejvíce užijí líčení dramatických situací, které zažil někdo jiný. Mě jste každopádně pobavila.
Pěkně bolavý výlet do Prahy
Jana Šenbergerová 26.5. 13:24
Něco takového se nedá vymyslet, to se musí prožít. Při vší smůle jste měla štěstí - také jste mohla skončit v kolejišti metra nebo se polámat místo podpatku, či dokonce umřít na tetanus. Místo toho po letech svým pěkně zpracovaným příběhem pobavíte spoustu čtenářů. Tleskám!
Nejosamělejší penzisté v Evropě jsou Italové. A potom hned Češi
Milada Salajková 26.5. 12:08
Známi stejného věku ubývají. Novi lidi se bojí, že by po nich mohli chtit pomoc. Neuvědomují si, že stači vlidné slovo, zajit na zmrzlinu, společné nakoupit. A pozvat si někoho domu na kafe? To je také riziko.
Neváhejte. Staňte se novým člověkem s magazínem i60!
Miroslav Štorch 26.5. 00:05
Díky redakci za výhru v podobě soli od Mrtvého moře. Zkusím zatím proměnu pomocí soli. Sůl nad zlato. Potěšilo to mne i manželku :-)
Fotbalová rapsodie
Pavel Král 25.5. 16:19
Pěkná reportáž, ale nějak jste se v textu ztratila :-) Ve 110.minutě vstřelil gól do branky Realu Gareth Bale, záložník pocházející z Walesu, který loni přestoupil z Tottenhamu do Realu. - Pochopil bych to tak, že hráč který přestoupil do Realu mu za odměnu vstřelil gól do vlastní branky ( Realu ). Pro Atlétiko to bylo smutné utkání, když vedlo do 93.minuty. Fotbal nemá logiku - jak říkával bývalý trenér Pospíchal.
Pravdivé sci-fi o mořích
Pavel Král 25.5. 13:10
Bohužel musím potvrdit, že jsem zažil na vlastní kůži zatopení náměstí sv.Marka v Benátkách a byly zatopené i obchody a domy daleko od pobřeží. Také jsem zažil obrovskou loď těsně u náměstí jako tady na snímku a vypadalo to, že může zatočit mezi domy. Ale tolik vody tam zatím nebylo. Další generace budou mít se stoupajícím mořem velké starosti. :-(
Prosím, nesahat!
Růžena Antlová 25.5. 06:49
To jsem si početla !! To samo mám doma také dílna nebo drvárník praská ve švech a je tam nehorázný bordel ! NEUKLÍZET nařídil manžel s tím že po mém úklidu nemůže nic najít. Když vynesu něco nepotřebného na skládku ,během dvou dní zjistím že je to zpět a navíc zas něco přibyde co se jednou může třeba i hodit.
Proč je mi z hokeje vždy tak špatně od žaludku
Svatava Páleníková 24.5. 12:57
Pane Horačku, dnes budu držet palce hokejistům i vám. Určitě vyhrajeme!
Stovky kostelů po celé zemi zvou k noční návštěvě
Zuzana Pivcová 24.5. 08:02
Ačkoliv v Praze odpoledne pořádně lilo, večer už jen poprchávalo, šly jsme se podívat se sestrou do některých kostelíků v centru, žádné přelidněné chrámy, ale spíš tam, kde byl kratší varhanní koncert, např. u sv, Vojtěcha. Také jsme zašly do klášterního kostela tzv. šedých sester řádu františkánů v Bartolomějské ulici, kam se jinak člověk nepodívá. Varhanní hudba a v suterénu průřez historií řádu a jejich hlavní činností, což byla a je péče o staré a nemocné. Milé bylo, že tam sestřičky uchystaly pro návštěvníky nezištně malé lahve minerálek, tatranky, bonbony a spoustu hezkých obrázků. A bylo tam na zdi takové povídání, ve kterém se mi líbilo např. toto: Podstata lásky. Všechny nejlepší věci v životě přicházejí převázané páskou risku. Když rozvážeme dárek, přebíráme riziko i radost. Tak je to v rodičovství, v manželství, v přátelství. Abys mohl žít život v plnosti, vydáváš se napospas bezedné jámě zranitelnosti. To je podstata pravé lásky.
Chtěla bych
Zuzana Pivcová 24.5. 07:44
Ty věci se zdají docela samozřejmé, že tak nějak by to mělo být, jenže my tu "samozřejmost" známe, viď? Tak ať se alespoň některá z těch přání změní v trvalou skutečnost.
Moře práce
Růžena Antlová 24.5. 07:11
Helenko bezva napsané tak joko všechny tvé příběhy.Zajímalo by mě jestli aspoň taková dřina byla slušně zaplacená !
Češi mnohem častěji létají i do Chorvatska
Jarmila Komberec Jakubcová 23.5. 22:15
Již x jsem navštívila Chorvatsko letecky. Cesta autobusem celou noc je velmi únavná a let do Splitu trvá jen cca 1,5hod.Jezdím do Omiše, který je vzdálen jen 30km od letiště.Nejsem zničená z cesty a mohu si užít dovolenou.Čím jsem starší více využívám jako způsob přepravy letadla.Jen na poznávací zájezdy jezdím autobusem.Nejhorší co jsem v životě zažila byla cesta autobusem s lůžkovou úpravou.To byl opravdu "autobus smrti".Přežila jsem tak 4 noci a nikdy na to nezapomenu.Dnes jsou tzv.nízkonákladové lety velmi levné.
Jsi pouhý host
Jarmila Peerová 23.5. 21:31
Hezké,něžné,křehké verše jako ta pavučina...opět si zasloužíš Zuzanko můj " hlubokosklon "....
Kouzlo časů minulých: Volá Londýn!
Svatava Páleníková 23.5. 20:44
Můj otec byl podobně nalepen s uchem na rádiu, vyprávěl nám o vysílání z Londýna, o tom, jak exilová vláda přes rádio vysílal vzkazy českým občanům. A jedno takové staré rádio stále opečováváme na chalupě, je to už rodinná památka.
"Moje" Moře
Zuzana Pivcová 23.5. 09:00
Odjakživa žiji s pocitem, že moře umí sdílet nálady, které do něj vyšeptáš nebo vykřičíš. A vlastně nejen moře.
Vůně pokosené trávy
Zuzana Pivcová 23.5. 08:34
Člověk spojuje zážitky se smyslovými vjemy, a vnímání vůní v tom hraje nepochybně významnou roli. Tobě se to podařilo ztvárnit velmi hezky.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.