Přehled posledních diskuzních příspěvků
Sen o penzi u moře
Miroslav Štorch 23.5. 00:00
Podobně si v Čechách kupují nemovitosti Němci, Nizozemci i Norové, protože je jsou tady nižší životní náklady. Norové oceňují více světla v zimě, než mají za polárním kruhem :-)
Rozkvetlý Štiřín láká na krásné odpoledne
Jana Šenbergerová 22.5. 21:59
Když ještě patřil zámek ministerstvu školství, strávila jsem tam v zimě týden na kurzu angličtiny. Vnitřní prostory byly pěkné, ale park byl zanedbaný. Jsem ráda, že se změnil. Projít se v něm s panem Větvičkou bude jistě nezapomenutelný zážitek.
Všechny cesty vedou k moři
Zuzana Pivcová 22.5. 18:15
Tvé vzpomínky, Jíťo, Ti nikdo nevezme, tak se alespoň dívej na krásné fotky, videa, cestopisné filmy. Moře se Ti tak bude neustále připomínat.
Proměna naší modelky Nadi dopadla skvěle. Posuďte sami
Renata Zadražilová 22.5. 13:47
Sluší vám to. Ale slušelo vám to i "před" :-)
Naše neobyčejné setkání s paní Magdalenou Dietlovou
Marie Magdalena Klosová 22.5. 12:19
Vidím,že jste si to užívali a byli úžasní.Upřímně se s tebou raduji.
Mé moře času
Marie Magdalena Klosová 22.5. 12:15
Milá Zuzko,tiše se směji,jedeme totiž opravdu na podobné vlně.Napsala jsem v úterý takový text o moři,ani příběh,ani próza,ani báseň a mám ho ještě nevydaný na mém profilu.Totiž napsala jsem o moři dva a ten jeden už vyšel,je mi jasné,že všeho moc škodí.Zase jsou tam podle mě VELKÉ SHODY.Verše se mi líbí!
Moře je nádhera. I v Sydney!
Zuzana Pivcová 21.5. 19:48
Na Sydney také nikdy nezapomenu, ale moře se mi zdálo nejkrásnější v severně od Sydney ležícím Palm Beach. A to byl podzim. To je ale jen individuální pocit, ovlivněný okolnostmi.
Hrajeme, muž a žena
Jiří Libánský 21.5. 01:42
Jedinečné chvíle, popsané jedinečnými verši. Dík za to, že poutáš prchavé chvíle do trvání.
Moře u nás a Češi u moře
Marie Novotná 20.5. 21:39
Krásný článek,jen to moře...Je nádherné-na focení a koukání.Moře-je spojené i s jiným významem,ne jenom s vodou.Voda je dárce života-jen nesmí být v botech nebo bytě.Nechci navodit negativní atmosféru,jen chci za sebe napsat poznámku.Vodu ano,ale do veliké vany-třeba relaxační,ale stačí i obyčejná.A slanou,to není problém,ta může být i ve vaně.Určitě řeknete,že pláž je něco jiného,ano,ale ne pro mě.Opalování bych měla jako trest.A když moře,tak to kamenné.Užívejte si to slané a já se budu ,,drápat" na kamenné.
Propadlá mořím
Zuzana Pivcová 20.5. 18:48
Moc hezké porovnání moří. Já jsem předloni poněkud předběhla toto téma (viz Můj příběh - Není moře jako moře), tak už se nechci opakovat. Je ale pravda, že k některému moři, respektive konkrétnímu místu u moře, se také ráda vracím, netáhne mě to pokaždé jinam.
Veronika Freimanová: Už se umím dívat kolem sebe
Vladka Steinová 20.5. 14:55
Paní Veronika, milá a krásná princeznička v pohádkách,později vyzrálá žena a představitelka mnoha krásných a divákům hodně říkajících rolí.Myslím, že nyní už je opět štastně vdaná, je po boku milujícího muže, a září z ní štěstí.Vše nejlepší.
M.M. Klosová: náš život je koktejl radosti i smutku
Svatava Páleníková 20.5. 11:56
Moc pěkný rozhovor, paní Marie Magdaleno, budu držet palce na módní přehlídce a přeji v životě jen vše hezké.
Sir Nicholas Winton: šlechetný a skromný zachránce 669 dětí
Miroslav Štorch 19.5. 18:15
V roce 2009 jsem ve škole se žáky běžel symbolický běh 100 metrů na počest Sira Nicholase Wintona, který tehdy slavil sté narozeniny. Poslali jsme fotografii po doběhu do okresních novin, a pak si ji vyžádal slovenský režisér Matěj Mináč. Údajně ji použil do vzpomínkové knihy o N.Wintonovi. Ten se letos dožívá neuvěřitelných 105-ti let a stále u svého domku pracuje na zahrádce. To je dobrý námět pro nás mladé kolem šedesátky a sedmdesátky :-)
Moje fotografování: planetky
Marie Magdalena Klosová 19.5. 13:58
Nomen omen.
Pan Kutílek "kutí" a jaké zázraky z toho vzniknou!
Originální a moc pěkné:Říkáte "jednoduché"?
No pro mě,nevím,nevím.Ale potěšilo mě to.
Marmeláda z černého rybízu za studena
Magdalena Drbalová 19.5. 10:53
Paráda, nevíte zda to bez vaření funguje i na červený rybíz, nebo jiné ovoce?
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.