Přehled posledních diskuzních příspěvků
Sobotní večer
Zuzana Pivcová 18.5. 18:10
V tom Tě zase hodně poznávám, i tu realitu, tak jen můžu říct, ať nejsi smutná.
Elegantní a oddaná Jackie změnila úřad první dámy
Hana Šorejsová 18.5. 18:06
Pěkný článek. Znám knihu o Jackie, "A Woman Named Jackie", Žena jménem Jackie, kterou napsal Lester David. Nejen , že to byla obdivuhodná žena, měla hluboký zájem o politické dění a korigovala proslovy JFK, její připomínky bral vždy za výborné a tím i za své. Žena, která byla naplněna moudrostí, galantností a důstojností.
Krásne ženy i po šesťdesiatke
Marie Magdalena Klosová 18.5. 14:37
Vítám Vás mezi svými,paní Dano.jste tu na správném místě.
Všechno je jinak? Diabetikům prospívá jíst jen dvakrát denně
Marie Novotná 18.5. 11:30
Zajímavá studie.To by stálo za úvahu.Nějak začínám přibírat!!!
Zamlada
Jitka Chodorová 18.5. 10:46
Sdílím tvé "zamlada",akorát jsem babička a jsem ráda,že to tak je.Díky Zuzko.
Ještě lépe, než za mlada
Jitka Chodorová 17.5. 23:44
Jaruško,moc pěkně jsi to napsala,možná lépe,než za mlada,díky kočko,díky.
Český fenomén ve fotbale, hokeji či tenisu. Navážeme na něj zase?
Miroslav Štorch 17.5. 22:00
Sportovní talenty se vyskytují vzácně i v menších zemích jako je naše, a pak se stane, že čeští tenisté vyhrají 2x za sebou Davis-cup, kde hrají tenisové velmoci jako USA, Austrálie nebo Španělsko. Malé Srbsko má jen jednoho světového hráče a ještě menší Švýcarsko má v současnosti 2 hráče ve špičce a možná letos vyhrají Davis-cup. Ale ve sportu jsou možné často překvapivé výsledky. Jako dnes v hokeji, kdy nás porazili poprvé hráči Dánska. Od dob Tyrše máme dobrý tělocvičný systém Sokola a Orla, ale talenty je třeba vyhledávat a vychovat. Budeme se radovat z dalších výborných sportovců.
Můj fígl: rychle vykynuté těsto
Milada Salajková 17.5. 21:58
Nebo vložit do nezapnuté mikrovlnky. Nakyne během 15minut. Proč? To nevím, ale mám vyzkoušeno. Bylo to v pořadu Prostřeno.
Polské beskydské zahrady
Růžena Antlová 17.5. 18:51
To by bylo něco pro mě že jo Hani snad se tam jednou dostanu !!
Návrhářka Táňa Havlíčková: Dámy, neoblékejte si beztvaré pytle
eva koubová 17.5. 16:03
Čím jsem starši tim vice o sebe dbám spiše bych řekla že je vše tou dobou...za mych mladych let se řikalo zelenaá modrá pro blazna dobrá.Dnes jakakoliv kombinace je uplně normalní.Samozřejmě v mezich normy.Takže musim souhlasit s pani..Havličkovou že bychom měli o sebe pečovat. Naštěsti mam velikost M takže si mohu z čeho vybirat a za to se velmi ráda......
Jak se žije českým seniorům na Turecké riviéře? Výborně
Karel Pokorný 17.5. 15:29
Mohu potvrdit, že v Alanyi je krásně. A musím říct, že mi jsou Turci sympatičtější než třeba Chorvati. Jen mi vadí ten jazyk, v Chorvatsku se čověk domluví, v Turecku většinou ne, občas snad německy, anglicky umí jen studenti.
Chci tě nenávidět
Jitka Chodorová 17.5. 10:41
Hezky jsi vystihla Milado,ten stav beznaděje a touhy najednou,někdy však stačí opravdu málo,aby byl člověk šťastný,či naopak,díky.
Film pro pamětníky: Májové hvězdy
Vladka Steinová 17.5. 09:44
Film "Májové hvězdy" mám spojené se svým dospíváním a mládím, neb vždy 9.května v televizi několik let po sobě bylo možno tento lyrický film shlédnout. Pak přišla jiná doba a film se někam vytratil. DVD jsem marně sháněla několik let a tak, když komerční televize KINOSVĚT oznámila, že je DVD v prodeji, potěšilo mě to.
Já, Lamborghini a Fittipaldi
Lidmila Nejedlá 16.5. 22:45
Červená koloběžka je moje. Perfektní vozítko, které pořídíte cca za 2.500,-Kč.
Láska jako zamlada
Svatava Páleníková 16.5. 16:39
Zvláště na vesnici se všechny nové vztahy okamžitě roznesou po všech domech. Je to jako tichá pošta. Vtipné...
Roman Skamene: Práce mi pomohla vyhrabat se z pití
Svatava Páleníková 16.5. 16:10
Bony a klid sice nepatří ke klenotům české kinematografie, přesto přeji panu Skamene hodně zdraví. A pevnou vůli i v dalších letech.
Víte, v čem spíte?
Jaroslav Vítek 16.5. 14:20
To s tím vysáváním peřin myslíte vážně? To snad aby se v těch peřinách ani nespalo, aby se nepolámalo peří. Co se týče větrání peřin na slunci, peří to nemůže nijak vadit, spíše UV zářením trpí sýpkovina, event. povlečení.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.