Přehled posledních diskuzních příspěvků

Na kole jako za mlada

Růžena Antlová 16.5. 07:27
Přeji aby vám to společně šlapalo ještě spoustu roků !

Život je cesta

Růžena Antlová 15.5. 18:44
Život je cesta dobře jste to napsala . Vybrala jste si bezvadný web a věřím že se všichni můžeme těšit na vaše psaní .Začla jste dobře.Tak vítejte tady mezi námi !!!!!!!

Sázka na déšť

Jarmila Peerová 15.5. 16:51
I řasy hledaj lásku...to se ti Jituško povedlo,zajímavé téma,opět moc hezky napsané.Souhlasím s Milenou,někdy po lásce bytostně touží každý kousek našich těl....

Šijou se mnou všichni čerti, tak jako zamlada

Jarmila Peerová 15.5. 16:43
Jste Růženko moje " krevní skupina ",houbaření je i moje vášeň a les,to je zamilované místo pohody, snění a radosti.I s tou vařečkou se poznávám...pěkně jste to napsala.Roky zastavit nejdou,tak si užívejme všeho,dokuď to " pořád " nějak jde....

Deprese a smrt paní Ivety B.

Svatava Páleníková 15.5. 08:47
Vážená paní doktorko, děkujeme za moc pěkný článek. Sama mám v okolí ženu, která trpí těžkými depresemi a vím, jaké je to trápení. Mnozí se na takové lidi dívají skrz prsty, ale jak píšete, je to těžká nemoc a její léčení není jednoduché.

Ne jako zamlada

Růžena Antlová 15.5. 07:20
Zuzko žij a piš ! Tvoje články a básničky jsou bohaté ,čtivé plné lidskosti ! Inspirací máš určitě na rozdávání a je fajn že tady jsi ! Ráda tě čtu !

Každý nový den je důvodem k radosti

Blanka Vykydalová 14.5. 23:16
Paní Inko, bezvadná fotka a také to, co píšete. Prima, držím Vám palce, ať Vám vše vyjde, jak si přejete.

Před pásovým oparem nově chrání očkování

Zuzana Pivcová 14.5. 21:29
Pásovým oparem jsem onemocněla nečekaně loni na jaře, a to zcela určitě z extrémního stresu v práci. Boláky a velké bolesti na pravé části trupu. Mohu s klidným svědomím prohlásit, že kromě lékařem předepsaného Herpesinu jsem si pomohla pouze přírodními prostředky. Boláky zaschly a zahojily se za týden, až se paní doktorka nestačila divit, a za 14 dní jsem jela bez problému na dávno zakoupenou dovolenou na Kypr.

Moje "zamlada" se mě pořád drží jako klíště

Olga Štolbová 14.5. 09:41
Maruško, tleskám. Je to tak prima povídání, že musím reagovat. Mně je o hodně víc (79), moje "zamlada" je též klíště, kterého se nechci zbavit, ale po horách už nelezu, ani nelyžuju, hlavně proto, že není s kým. Díky za Tvůj optimismus. ***

Tak jako řeka

Soňa Prachfeldová 14.5. 09:07
Paní Milado -slzy radosti i žalu a přeji Vám hodně těch z radosti

Soused jako za mlada

Soňa Prachfeldová 14.5. 09:01
Blázni motorkářští nevidí, neslyší, v současné době jsou to i veškeré technické vymoženosti, kterými se znepříjemňuje okolí, pátek, nebo svátek

Nejjižnější bod Česka? Stezka vás navede

Jana Šenbergerová 13.5. 16:21
Také jste si všimli, jak úpadek na straně jedné přináší obrodu na straně jiné? Zřejmě proto, aby byla zachována rovnováha. A to je dobře.

Přichází teplo. Odhalit se nebo ne?

Jana Šenbergerová 13.5. 16:12
Vzhledem k tomu, že je to všechno o vkusu, a ten máme každý jiný, budou pořád chodit po světě lidé, kteří budou lahodit oku jiných a ti, kteří se do vkusu jiných prostě nevejdou. O něčem jiném je evidentní nedostatek péče o tělo.

Senior Policie: potupa v obchodech s oděvy

Iveta Balážová 13.5. 09:24
Velmi s vámi souhlasím. Mám podobné pocity, když v kročím do obchodu s oděvy. I proto tak fandím zdejším modelkám. Snad se díky tomu něco změní!

Nebojte se žehlení aneb Jak si zpříjemnit protivnou práci

Vlasta Vranovičová 13.5. 09:11
Dneska už jsou textilie kvalitní, taže hodně prádla se nežehlí. Jednoduše přímo ze šňůry se prádlo poskládá a uloží.

Co chci dělat jako za mlada

Olga Štolbová 13.5. 08:37
Hani, moc bych Ti přála splnění Tvého přání, je to ale drahý koníček. Snad to vyjde....

Déšť city nezatopí

Olga Štolbová 13.5. 08:15
Ano Zuzko, déšť city nezatopí, vyčistí vzduch, zvedne hlavičky kytičkám a také obvykle vyjde sluníčko a to je hned lépe na světě. Tak ať zas prší krásně.***

Kruh se uzavřel

Olga Štolbová 12.5. 17:48
Hezké vyprávění, zvykat si na úplně jiný způsob života musí být opravdu těžké.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.