Přehled posledních diskuzních příspěvků

Petr Hapka bojuje s vážnou nemocí

Zuzana Pivcová 9.5. 19:16
Nevím ale, jestli je také známo, že Petr Hapka je velký milovník koček, měl doma kočky bytové, ale krmil i kočky bezprizorní. Jednou se s námi dal velmi přátelsky do řeči na toto téma na mezinárodní výstavě koček v hotelu Pyramida v Praze, kde tehdy sestra vystavovala kartouzského kocourka Míšu, kterému je dnes 15 let. Byl velmi sympatický, žádná primadona.

Balíme k moři. Tak příjemné cestování s lehkým kufrem!

Jarmila Komberec Jakubcová 9.5. 15:25
Umění balit zavazadlo je skutečně "umění".Základem je lehký kufr protože do letadla mohu vzít jen 15kg (Travelservis).Létám 5-6x ročně do různých destinací na týden nebo 10 dnů.Zásadně nevozím šampony či mýdla.Kromě krémů na obličej vše koupím na místě a zbytky hodím do koše.V zemích EU jsou v důsledku globalizace dostání stejné značky jako u nás. Prázdný kufřík váží 1,8kg a tak mám skoro 13kg náplně.Tři základní chyby při balení jsem také dělala, dnes postupuji stejnou cestou jako pisatelka článku.Např. do Thajska stačí mít oblečení jen to co mám na sobě vzhledem k místním cenám oblečení.Ovšem na Kubu jezdit bez šamponů či mýdel nedoporučuji, není to kde koupit nebo tak 2x drahé než u nás.

Není místa pro lásku

Jarmila Peerová 9.5. 10:22
Je dobře Jituško,že to srdce neztrácí naději,člověk musí pořád věřit a doufat,protože láska je mocná čarodějka,co potrápí,ale umí i zázraky...a já bych ti jeden z jejích zázraků ze srdce přála,aby tvá múza ti našeptávala do ouška jen milostně laděné rýmy...Napsala jsi to se smutkem,ale moc pěkně....

Maminko, vzpomínky po větru přes mraky, až do nebe zaslané

Zuzana Pivcová 9.5. 04:57
I když jiné, stejně jako by ty životy byly něčím podobné. Díky.

Celého tě beru

Libuše Křapová 8.5. 22:32
Zuzano, moc se mi líbí tvoje verše a ráda je čtu. Rozumím jim.

Kouzlo časů minulých: Můj konec 2. světové

Ivana Janků 8.5. 21:01
Tak a je to tady..jsem ráda,že si někdo všiml,že i starší ženy se chtějí líbit a mají rádi moderní oblékání a mají ještě co ukázat...díky

Krajské sportovní hry seniorů v Ostravě

Alena Vávrová 8.5. 09:01
Daj-li mi medajli, nedaj-li ... není důležité zvítězit, ale zúčastnit se. Helenko, blahopřeju Bohumínu!

Pro mou maminku

Zuzana Pivcová 8.5. 07:22
Vím, Růženko, že už jsi kdysi na začátku vzpomínala v básni na maminku. Tohle je také vzpomínka, naplněná bezmeznou láskou. A jsem ráda, že jsi taky ochotná dát sem své různé fotky. Díky.

Milada Karasová: Dámy by o sebe mohly pečovat lépe

Jana Svačinová 7.5. 23:02
Díky za moc pěkný článek: Dámy by mohly o sebe mohly pečovat lépe.Plně souhlasím s obsahem,myslím si přesně totéž,díky .Není to tak dlouho kdy jsem i já vše poznala a jsem tomu moc ráda že jsem měla tu možnost a doufám že ještě i budu mít do budoucna už ted se opět velice těším,Jana

Čekání na zprávu o operaci maminky

Zuzana Pivcová 7.5. 17:46
Čekání na telefonáty z nemocnice patřily k tomu nejhoršímu, co jsem kdy zažila. Například, když havaroval můj druh. Každá minuta má délku hodiny a nejde ji nijak urychlit. Vám tu úlevu hodně přeji, i když je to dnes možná už jen nevratná minulost.

K mamince

Hana Čadová 7.5. 15:46
Chudák chlapec. Jste moc hodná, že jste se o něho postarala a zavolala do ústavu. Bohužel jsou případy, kdy rodiče dítě odloží do ústavu a nebo jsou jim děti odebrány a nejeví zájem o návštěvu. Co by za dítě dala moje příbuzná, která se léčí a stále doufá, že jednou přijde den a lékař ji sdělí radostnou zprávu.

Michelangelova socha Davida se rozpadá

Jana Šenbergerová 7.5. 14:08
Všechno hmotné jednou pomine. I kámen má svou životnost. Přesto nás mnohá umělecká a stavitelská díla po staletí spojují s dávnou minulostí. A David se Michelangelovi opravdu povedl.

Jak se u nás nekrade

Jana Šenbergerová 7.5. 13:43
Jsem přesvědčena o tom, že slušných lidí je mnohem víc, jen nejsou tak vidět ani slyšet. Navíc vždy zveřejňujeme hlavně to, co nás vytočilo. Co nás potěší si spíše necháváme pro sebe. Škoda.

A jestli ...

Jitka Chodorová 7.5. 10:57
Tak zase jedna z těch hodně povedených,nádhera!

Pohlazení po letech

Zuzana Pivcová 7.5. 05:00
To je prima nápad, takhle to po letech zveřejnit, dobře, že Vám to vyznání zůstalo.

Klub turistů nově otevřel svou vůbec první trasu

Jana Šenbergerová 6.5. 19:38
Myslím si, že u nás jsou opravdu dobře značené turistické trasy, a není jich málo. KČT si zaslouží dík.

Ticho

Renata Zadražilová 6.5. 11:19
Moc pěkné, víc slov netřeba, ticho...

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.