Přehled posledních diskuzních příspěvků

Moje maminka aneb nenaplněný život?

Jaroslava Handlová 6.5. 10:06
Do očí mi vstoupily slzy. Úcta k rodičům byla i pro mne od malička jaksi vrozenou samozřejmostí. Možná také proto zůstalo mezi námi mnoho nevyřčeného, podobně jako u Tebe. Citlivě napsaná vzpomínka na maminku - ta by určitě měla radost ze své dcery!

Vylaďte si program: naše tipy na polovinu května

Květoslava HOUDKOVÁ 6.5. 05:43
Dík za tip - zámek Linhartovy. S využitím karty "Seniorslevenka" pojedu na týden k Bruntálu, dle možnosti dopravy zámek navštívím. Velmi čekám na rubriku, ve které budeme moci zveřejňovat tipy z našeho okolí - k využití pro čtenáře i60.

Ženský princip

Jana Šenbergerová 5.5. 22:27
Je dobře, když se člověk najde, jedno v jakém věku. Moc hezky jste to napsala.

Poklady za humny

Marie Novotná 5.5. 20:18
Moc hezky se to čte.Rozumím tomu,Příroda je mocná čarodějka.

Maminka

Hana Lafková 5.5. 17:22
Helenko, máš u mě podtrženou jedničku! Nejkrásnější a nejpevnější je láska mateřská. Moc ti děkuji.

Miluj mě a líbej

Jitka Chodorová 5.5. 12:24
Milado,tohle by zapadlo i do současného májového času,ani těch x let na básničce nezanechalo zrnko prachu...

A je to tady! Vyhlašujeme nové zralé modelky magazínu i60.cz!

Olga Štolbová 5.5. 08:20
Děvčata, držím všem palce. Ta první přehlídka byla moc pěkná

Dovolená u vycházejícího slunce

Miroslav Štorch 4.5. 18:41
Díky za Váš komentář paní Beato. Po létech jsem to souhrnně sepsal, i když jsem o tom psal své blogy jinde. Díky slevám pro studenty a sponzorování Česko-japonskou společností to vyšlo cenově i s dárky pro rodiny na 35 tisíc na osobu. Některé zájezdy All inclusive v Evropě jsou dražší. Už mne tam zvali podruhé, ale nemusím na sopku Fudži vystoupit za každou cenu. Mohu se na ni podívat každý den tady - http://www.pref.shizuoka.jp/~live/english/ je tam ale o 7 hodin více než u nás :-)

Důchod si řádně užívám, stále jsem na cestách

Jarmila Komberec Jakubcová 4.5. 17:20
Naprosto souhlasím, že cestovat může každý, já jezdím tak 5x ročně na různé zájezdy a to buď poznávací nebo kombinované.Protože v minulém režimu tato možnost pro nás neexistovala, vynahrazuji si to v seniorském věku. Právě se chystám na Gran Canarii kam letím za měsíc a pak mě čeká Izrael.

Dnešní nákup potravin

Jana Šenbergerová 4.5. 14:04
Takových je nás víc, jen ne všichni splachujeme rozhořčení pivem. :-)

Pozor na výhru v marketu na tři oranžová písmena

Jarmila Komberec Jakubcová 4.5. 08:58
Tato finta je skoro všech "šopincentrech" jak říkám v šopácích.Také to na mě zkoušeli mladí chlapci, posadili mě do křesla a musela jsem se smát když chtěli 3,5 tis.Kč.Oni totiž zastavují jen starší občany a myslí si, že jsme dementní či nesvéprávní a na vše skočíme.

Gefilte fiš - plněná ryba

Jarmila Komberec Jakubcová 4.5. 08:54
ryby mají v židovské kuchyni stále místo a já při svých návštěvách státu Izrael je často jím a to hlavně o šábesu či jiných židovských svátcích jako je sukot či Jom kipur.Já sama je také o šábesu připravuji.

Silná antibiotika přestávají zabírat

Zuzana Pivcová 4.5. 06:53
Podívejme, najednou se vědecky dospívá k poznání toho, co "selský rozum" chápe už dávno. Znám mezi svými kolegy rodiny s dětmi, vyrostlými na antibiotikách. A jejich imunita, tu se mi bohužel nechce ani komentovat.

Dovolená s mládeží

Jana Šenbergerová 3.5. 13:50
Zcela upřímně píšu: Šťastná to žena! Moc pěkný článek. Není to s mládeží tak špatné, jak to někdy vypadá.

Jiskření na internetu

Jana Šenbergerová 3.5. 11:58
Ani nevíte, jak moc to přeji všem, kteří si myslí, že už je pozdě na lásku. Nikdy není pozdě! Moc si považuji toho, že mě, že nás to potkalo. Bylo to také na netu a navíc na portále, na který bych "nikdy" nestrčila ani nos. Nicméně se stalo a dva se octli v pravou chvíli na pravém místě. Slůvko kříslo o slůvko a už jsme spolu přes tři roky. Internet má jedno velké plus - člověk si dovolí být mnohem otevřenější. A tak jsme o sobě všechno opravdu důležité věděli hned odpočátku, když jsme ještě netušili, že to je počátek našeho společného života. Milé ženy, milí muži, nebojte se! Život může být stále krásný.

Nade mnou se sklání

Olga Štolbová 3.5. 10:15
Zuzko, dva páry očí a ruce také dvoje, to je přece obrovské štěstí. Co k tomu říct, mě už to nejspíš nepotká.***

Třeštím ještě teď

Olga Štolbová 3.5. 10:04
Zuzko, třeštit z lásky, nebo třeštit láskou, je přece úžasné. Jen houšť a větší kapky...

První polibek

Olga Štolbová 3.5. 10:00
Jíťo hezké, hezké, první polibek bývá nejúžasnější a nezapomenutelný. Vzpomínky si musíme schovávat na horší časy, když je zle, pomohou .***

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.