Přehled posledních diskuzních příspěvků
Jak oživit vaše manželství? Obnovte manželský slib
Hana Čadová 28.4. 22:28
Nyní jsem si přečetla článek - Jak oživit manželství a obnovit manželský slib. 28. 4. 2014 slavíme s manželem 42 výročí sňatku. Když nyní prohlížeme svatební fotky, tak si říkáme jak vše uteklo. Mně bylo 21 r. a ženichovi 22 r. Svatbu jsme měli na radnici a také v kostele. Vychovali jsme 2 děti, máme 3 vnoučata. Nyní jsme v důchodu, ale jsme stále aktivní senioři kteří nesedí doma. Všem mladým manželům přeji, aby jejich manželství vydrželo také hodně dlouho.
Úžasná rekreace ROH ve stylu filmu "S Andělem na horách"
Jana Šenbergerová 28.4. 21:15
V živém podání Květušky nezapomenutelná i pro mě.
Moje nejkrásnější dovolená u babičky
Miroslav Štorch 28.4. 11:30
Hezky napsaný příběh, jen mi není jasné, proč váš čerstvě získaný manžel nenechal kufr na pohlídání u vás. Asi byl tehdy ještě plný síly. Kdysi jsem závodil v běhu s kufrem, ale ten byl prázdný a jen obal překážel při recesistickém běhu. Kdysi před 40-ti lety jsem bydlel v Praze a do tramvají se mohlo naskočit a vyskočit z nich kdykoliv. Neměly tehdy ještězavírací dveře.
Sezóna chřestu začala letos dříve
Dagmar Pravečková 28.4. 08:50
Mám tu možnost sledovat jak se chřest pěstuje a sklízí. A mám štěstí, že mohu nakupovat čerstvý chřest přímo od pěstitele. Oblíbila jsem si několik receptů a chřest jsem si zamilovala. Dozvěděla jsem se jednu důležitou informaci. Když chřest oloupeme, slupky nevyhazujeme, ale vaříme extra a využijeme velmi silný vývar, bohatý na minerální látky do polévky. Slupky se samozřejmě nejí.
Hrajte o pobyt v luxusním hotelu a staňte se hvězdnou modelkou
Redakce i60 28.4. 00:27
Z Wikipedie, pane Horáčku.
Jak bylo na i60 párty
Pavel Král 27.4. 21:24
Sice jsem měl ve stejnou dobu setkání spolužáků ze střední školy mnoho let po maturitě, ale doufám, že se mi přéstě podaří někam vyrazit i na Party i60. Moc pěkné snímky, ze kterých vyzařuje pohoda.
Mám ráda změnu
Zuzana Pivcová 27.4. 20:21
Na Vás je jasně vidět, že inklinujete k Francii, a účes a´la Mireille Mathieu mě napadl na první pohled. Má to šmrnc.
Až budeš chtít
Jarmila Peerová 27.4. 16:16
Vyznání lásky a květiny patří k sobě.Kopretiny mám nejraději a na prahu bych je také " ráda brala ",protože jsem asi stejný snílek jako Miládko Vy....líbí se mi,jak jste to napsala.
Na obzoru Pálava
Eva Balúchová 26.4. 22:31
Příběh pěkný a Pálava je nádherná.Toužila jsem ji celou projít a hned jak jsem nastoupila do důchodu,první výšlap vedl na Pálavu.Z Pavlova do Mikulova.Byla to trochu zabíračka,ale krásné počasí a krásná příroda.
Děkuji panu Mendlíkovi,že mě vtipným vyprávěním Pálavu zase připoměl.
Jak šel čas...
Hana Filipová 26.4. 20:44
A já jen musím dodat, že ač jsem o hodně mladší než Eva, tak jsem moc ráda, že jí znám a že můžem vyrážet na společné každoměsíční babince:-)
Tak jsme se konečně poznali – v Ředkovci
Helenka Vambleki 26.4. 19:03
Je tu moc príma a zítra se budeme neradi Loučit. Připojuji se k poděkování za organizaci a "našim klukům" za zpříjemnění večera a nezištnou práci pro tento portál. Ještě jsme neodjeli, ale už teď se těším na další párty!!! Všem, kteří to z nějakého důvodu nestihli: Litujte, sešla se tu sqělá parta a hlavně už se nám ke známým jménům přiřadily tváře.
Návštěva Londýna
Alena Vávrová 25.4. 19:13
Opravdu moc pěkné vyprávění. Je vidět, že cestování je vaše vášeň. Já znám Londýn jen z fotek a vyprávění syna, je tam služebně několikrát do roka, ale také by mne to lákalo. I když asi Francie - má láska - do třetice by měla přednost ;-).
Iva Janžurová: S dcerami i vnoučaty v jednom domě
Zdenka Hillová 25.4. 08:32
p. Janžirovou mám ráda má moc hezký vztah s dcerami a vnoučaty tak by to mělo být
Návštěva Izraele: jedna cesta nestačí
Renata Zadražilová 24.4. 14:11
To musel být úžasný zážitek. Škoda, že jste nepopsala více ze života tamních lidí, jak jednotliví lidé růlzných náboženství spolu komunikují a vedle sebe žijí. My jen slýcháváme z médií o nejrlznějších konfliktech mezi lidmi různých vyznání, tak jak to ve skutečnosti je v běžném dni...
Seniory v Liberci upozorní na podvody jejich vrstevníci
Květoslava HOUDKOVÁ 24.4. 10:56
Článek o projektu MěstPolicie v Liberci s Kluby seniorů mne velmi zaujal = výborný nápad: Mezi seniory se - konečně - namísto různých drbů šíří potřebné a užitečné informace. S MěstPolicií v Liberci se co nejdříve spojím - "zážitků" s podvodníky mám na román. Ale včas jsem se dobře proškolila = nenaletím. O článku budu informovat i Policii v místě bydliště a všude, kam se dostanu (dcera mi článek vytiskne - budu mít všude s sebou!)
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.