Přehled posledních diskuzních příspěvků
Třetí do mariáše
Olga Štolbová 19.4. 19:09
Ten mariáš se rychle naučte, víte jaká tam musí být nuda.
Metronom
Olga Štolbová 19.4. 19:02
Bimbání by mi určitě vadilo, ale tikot hodin v ložnici potřebuju, znamená to pro mě domov a bezpečí.
Peřiny
Olga Štolbová 19.4. 18:57
Když mě před lety sousedi vytopili byt, péřové prošívané deky jsem zrušila a začala spát pod umělými
a vyhovovalo mi to, ale teď jsem začala toužit zase po peří.
Dar spánku
Olga Štolbová 19.4. 18:37
Také mám různá spací období za sebou. A takovému spaní ve dvou, s přitulením, se nic nevyrovná.
Jak řeka změn
Jitka Chodorová 19.4. 12:56
Tvá báseň je balzám.
co druhým hojí duši,
jsi cítit člověčinou,
a řeka změn ti sluší!
Účinné uvolněné usínání
Lidmila Nejedlá 19.4. 12:27
Usínám a spím dobře. Přesto jsem si jednou pustila CD, asi ze zvědavosti, a zaposlouchala se do líbezného hlasu, který říkal: "Představte si, že se kolébáte v malé bárce uprostřed moře..." Ta představa mě tak vyděsila, že jsem nemohla usnout a přemýšlela jsem, kdo by mne v mém věku z toho moře zachraňoval.
Prosím, seznamte se
Libuše Křapová 19.4. 09:55
Magdaleno, bezvadné, držím palce, doufám, že se vám to skutečně stalo. (Občas si totiž taky vymýšlím povídky na základě částečné skutečnosti.)
Expedice oksroN: za humny Rusko
Jaroslava Handlová 18.4. 12:09
Opět zajímavé pokračování s množstvím vtipně psaných epizod. Od humorných přes zápletky a průšvihy, až k novým objevitelským zážitkům. Výborně. Těším se na další vyprávění o území, které již pro mne asi zůstane na vlastní oči nespatřené. Barentsovo moře už se mně vzdaluje. Četba o Vaší expedici i fotky mně ho zase přiblížily. Díky.
ČT o Velikonocích uvede Popelku v nové verzi
Zuzana Pivcová 17.4. 20:21
Myslím, že se už několik let vysílá "vylepšený" Mrazík, dle titulků získaný z americké verze. Zdaleka už nemá ty šílené nebarevné barvy jako kdysi. Soudím, že u nás byly barevně nejhorší filmy v 70. letech, podstatně horší než v 50. Ve filmech byly celé záběry nebarevné, jen osoby měly nafialovělé obličeje nebo byly sinavě zelené.
Senior policie: potupa při placení kartou
Renata Zadražilová 17.4. 19:32
Ano, díky ,to může být zajímavé. "Smejdi" nejsou jediným nešvarem, společnost nemyslí na starší občsny v mnohs dalších ohledech. Všichni ti obchodníci a úředníci si myslí, že budou věčně mladí. Kdepak, taky zestárnou.
Nejsem Šípková Růženka
Zuzana Pivcová 17.4. 19:08
Pokud se Vám to takhle bezvadně podařilo vyřídit, tak Vám to moc přeji. Jsou však lidé, kteří třeba mají problémy s bary a dalšími podniky, kde kontroly prokáží, že je vše v pořádku. Majitel zavře a vevnitř se "paří" dál.
Japonští vědci našli způsob, jak rozluštit, co se vám zdá
Marie Magdalena Klosová 17.4. 14:21
Sny jsou tajemné právě proto,že jsou často nerozluštitelné.Věřím,že ve spánku se odehrává spousta tajemných věcí a do nich nikoho pouštět nehodlám.
Babiččiny mrazuvzdorné duchny
Helenka Vambleki 17.4. 12:55
A ať si lidi klidně říkají něco o roztočích - peřina je peřina!
Kolik je u nás krásných míst
Olga Štolbová 17.4. 09:50
Hani, váš senior klub má ohromné štěstí na šikovnou a podnikavou organizátorku. Věřím, že oni si to dobře uvědomují a hlavně, Tebe to asi hodně baví. ***
Se mnou mě baví svět
Olga Štolbová 17.4. 09:36
Jste opravdu " šikovná baba ", s Vámi asi každého baví svět. Fandím...
Prozrazení
Olga Štolbová 17.4. 09:32
Zuzko zas jedna úžasná báseň.
Mrazí a hladí zároveň. Díky, díky...
Jak se chytá myš
Olga Štolbová 17.4. 09:17
Zdeni gratuluju, už dávno jsem se tak nezasmála.
Byl to nápad hodný nás myškobázlivých ženských,
jste odvážná a nebezpečně chytrá. Díky...
Módní revoluce v anglické konzervativní rodině
Soňa Prachfeldová 16.4. 17:34
Paní Hano, Váš příspěvek mi živě připomenul moji maminku, která také mě oblékala ,přešívala a měla kouzelné ruce, vždy jsem byla pěkně oblečená a přesně tyhle výrazy používala při měření a zkoušení.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.