Přehled posledních diskuzních příspěvků
Jak vařily naše prababičky: celer není jen afrodisiakum
Marie Novotná 15.4. 20:27
Dobrý tip.Můj nejoblíbenější recept je:za syrova obalit plátky celeru jako řízek a osmažit, s bramborovou kaší-mňam !!!Naložený v sladkokyselém nálevu/může být i s kapkou dobrého oleje/,tak to mi chutná víc než okurky.
Století Miroslava Zikmunda bude mít premiéru v září
Alena Vávrová 15.4. 19:17
Tak to se moc těším. H & Z byla moje srdeční záležitost, hltala jsem jejich cestopisy od dětství. A panu Zikmundovi přeji pevné zdraví.
Startuje sbírka Plníme přání seniorům, podpořte je i vy
Hana Šimková 15.4. 17:35
Děkujeme za každou korunku.
Mallorca před sezónou 4.
Jitka Chodorová 15.4. 16:47
Olinko,jako vždy krásné povídání,i to těch uliček bych s vámi ráda šla,mám ráda místa,kde se snoubí historie se současností,tak díky za tvoje krásné zážitky pro nás.
Vzpomínání na milovaného muže
Svatava Páleníková 15.4. 16:17
Krásná vzpomínka, utírám si slzy, kdybyste byla vedle mě, tak vás obejmu.
Bravo projektu, který napomůže ženám vidět se v lepším světle
Marie Magdalena Klosová 15.4. 11:13
Vypadáte skvěle a troufám si říct,že je to právě Váš postoj k životu,který je příčinou.Máte moje sympatie.
Savoire vivre!
Marie Magdalena Klosová 14.4. 22:14
Také vyznávám a snažím se naplňovat to typicky francouzské
"Umění žít".Kdo stráví ve Francii nějaký čas mezi skutečnými Francouzi,tomu se poznenáhlu začnou dostávat tato slova pod kůži.Přestanete mít problém s časem,problém,co na sebe,poněvadž vám to jde tak nějak samo,dáváte si záležet na "délce"jídla,výběru vína a přestanete jíst tavené sýry.Začne vám chutnat káva na "dva hlty" a v kavárně si budete sedat zásadně k oknu.
A to je jen zlomek TOHO "Savoir vivre".
Honecker bránil papalášům v NDR, aby se rozváděli
Zuzana Pivcová 14.4. 20:32
To mě překvapuje, protože, pokud si vzpomínám, sám Honecker se svou manželkou Margot, též političkou, žil odloučeně, pokud nebyli dokonce rozvedeni.
Expedice oksroN: město s nej...
Zuzana Pivcová 14.4. 20:28
Moc hezké vyprávění. Podobný směrník byl i v centrálním parku ve Valletě na Maltě, ale už si nevzpomínám, jaká města na něm byla a jak vzdálená.
Měly by být zavřené obchody o svátcích?
Marie Novotná 14.4. 18:39
Jako bývalá prodavačka a žena,bych určitě souhlasila s omezením prodejní doby.Prodavači také potřebují odpočinek a relax.Jako člověk,žijící v této době,musím přiznat,že mě otevřené obchody -hlavně obchodní centra-lákají k prohlídkám a využití volného času./obvykle za nehezkého počasí./Zvykla jsem si .Nemusím přemýšlet u nakupování,ale podpořila bych omezení.
Jsem jaká jsem
Jana Šenbergerová 14.4. 15:32
Mám ráda lidi, kteří mají rádi život. S nimi je mnohem zajímavější a hezčí. :-)
Máte doma klasické péřové přikrývky? Pak máte poklad!
Jana Šenbergerová 14.4. 14:55
Většinu života jsme spali pod prošívanými péřovými dekami a děti pod vlněnými. Alergická vnoučata spí pod dutým vláknem.
Teď spíme střídavě pod peřím, vlnou nebo umělinou. :-)
Každý z těch materiálů je jiný a má něco do sebe.
Docela mě těší, že je peří opět "in". :-))
O i60 Senior Fashion povídaly v ČT Zuzana Pivcová a Táňa Havlíčková
Zuzana Pivcová 14.4. 13:52
Byla bych za sebe ráda, kdyby si všichni, nebo spíše všechny uvědomily smysl celého projektu, totiž, že nejsme profesionálové, kteří chtějí dodat módním návrhářům nebo výrobcům, případně různým agenturám a filmovým tvůrcům, vzorově pěstěné ženy starších ročníků v modelovém oblečení ve smyslu Takto může žena vypadat dokonale. Jsme generace žen, o kterých se moc neví a nemluví. Každá normálně uvažující žena se chce líbit. Projekt chce dát šanci na vnitřní spokojenost samotné se sebou i těm řekněme, promiňte ten výraz, v nejzapadlejších obcích. A tomu odpovídal i výběr oblečení v určité cenové kategorii. Oblečení, kterým se může nechat inspirovat i žena, která pobírá důchod 12 tisíc nebo méně. Já razím zásadu, že důležité je, aby se v oblečení cítila dobře ta, která ho nosí. Pak vyzařuje pozitivní energii pro své okolí a nikdo se jí nesměje. Každý máme jiný vkus a jiné finanční možnosti. A já jsem byla (jako víceméně pozorovatelka) na módní přehlídce z radosti žen, které vystupovaly, i z reakce tamního publika nadšená. A především nešlo o módu jako samoúčelnou, nýbrž o módu jako zavolání: Jsem tady, jsem stále žena, je třeba se mnou počítat, mám odvahu se za něco vzít, něco jsem dokázala a stále umím, nejsem na odpis. Já, která má úplně jiné priority než dělat chvilkovou modelku, za sebe děkuji všem, kdo do toho šli a půjdou. I60 je pro všechny, kteří s ním chtějí spolupracovat nebo z něj alespoň trochu čerpat pro své potěšení.
Neočekávané setkání
Olga Štolbová 14.4. 08:46
Příběh je hezký a jestli je dokonce z Vašeho života, přeju hezké pokračování.
Květná neděle: největší liturgický týden v roce
Jana Šenbergerová 13.4. 20:18
Letošní květná neděle květy rozhodně nešetří. Trávník v našem parku je plný sedmikrásek, sasanek, fialek, pomněnek a rozrazilu. Zahrádky také hýří barevnými polštářky petrklíčů, modřenců, ladoněk, narcisů, hyacintů i tulipánů. Lesy lemují bělostné trnky, sem tam září třešně ptáčnice, sídliště začíná růžovět sakurami, a javory lákají hmyz nesčetnými žlutozelenými květy. V zahrádkách se skví třešňové květy, sem tam i růžové meruňky.
Krásný hled je na ten boží svět.
Velikonoční výstava zachycená fotoaparátem Růženy Antlové
Renata Zadražilová 13.4. 19:40
Jedním slovem úžásné!
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.