Přehled posledních diskuzních příspěvků

A je to tu zas! Začne letní čas

Jana Šenbergerová 29.3. 16:18
Obzvláště letos se mi ta změna vůbec nehodí. Budu muset vstávat ve čtyři ráno, abych si mohla užít den v olomoucké ZOO.

To byla móda!

Věra Sehnalová 29.3. 14:54
Zuzanko, jako bych se videla....moc hezky jsi to napsala, mam k mode stejny vztah, akorat barvu mam rada jinou

Miroslav Moravec: muž s podmanivým hlasem

Pavel Král 29.3. 13:27
Svérázný herec s copánkem a s příjemným hlasem. Jak říká citát - králové a umělci neradi odcházejí do důchodu. Pan Moravec daboval i hrál v důchodu i v době nemoci. To je třeba smeknout.

Kouzlo časů minulých: chudobinec

Svatava Páleníková 28.3. 13:36
Pane Jaroslave, krásné! opravdu moc pěkně jste to napsal, ukápla mi slza.

Památná porážka ruských hokejistů vyvolala nepokoje

Zuzana Pivcová 28.3. 13:16
Velmi dobře si to pamatuji, ty pomalované zdi. Sice jsem žila v Budějovicích, ale to nadšení proniklo i tam. Bohužel jen krátce, vzápětí jsme jako studenti znovu stávkovali proti sesazení Dubčeka.

Ty, moje lásko

Jitka Chodorová 28.3. 09:59
To se opravdu ženám stává,ale ne každé,ty jsi prostě výjimečná,díky.

Tápání v lásce

Jarmila Peerová 27.3. 18:52
Je to Jituško zvláštní báseň,přijde mi to,jako když někde znenadání vytryskne pramen...Nejdříve překvapí,možná napáchá i trochu škody,ale nakonec je s nadšením přijat.Tak jako tvá báseň,nejdříve smutek,ale závěr je krásně pozitivní,vždyť co může být lepšího,než potkat velkou lásku....vše se v dobré obrátilo a tak to má být...

Můj milovaný šatník

Iveta Balážová 27.3. 11:20
Bezvadně jste to napsala, zasmála jsem se :-)

V Ostravě začala putovní výstava Czech Press Photo

Zuzana Pivcová 27.3. 10:47
To znamená, že v Praze nebude? To je ovšem škoda. Já tyhle reportážní výstavy úplně miluji. Máte tam též snmky?

Slavnosti sněženek

Zuzana Pivcová 27.3. 10:35
Díky za pěkné obrázky. I když je to poměrně blízko Prahy, v Kersku jsem ještě nebyla. Vždy si jen vybavím záběry z filmu, např. právě lesní cestu nebo hájovnu, ale i chatařskou oblast, kde odevšad zaznívá večerní 1. nebo 2. program televize.

Horoskopičiny - Berani

Jitka Chodorová 27.3. 08:39
Pěkně jsi to Jano napsala,mám tři vnuky narozené v Beranu,jsou si dost podobní,prostě hlavou proti zdi,ten čtvrtý, v pořadí třetí,to je Panna k pohledání.Miluji je však všechny stejně,leč Panáčka někdy upřednostňuji,to se musím přiznat.

Naše drahá cukrovka

Svatava Páleníková 27.3. 08:31
Celý život jsem mezi cukrovkáři - měla ji maminka, její rodiče, můj manžel, můj bratr, kolegové v práci. Mě se naštěstí vyhnula, ale vím, jaké to je žít s diabetem. A dovedu si představit, co to stojí.

Jak v těle můry

Jiří Libánský 27.3. 01:22
Ty verše formujií myšlenku silou, jakou kovář kladivem vytváří svá díla. Rýmy do sebe zapadají jak ozubená soukolí. A já? Žasnu a v úctě smekám.

Moje Čtyři dohody

Jiří Libánský 27.3. 01:02
http://www.i60.cz/clanek_3410_ctyri-dohody-jak-ridit-svou-mysl-podle-moudrosti-starych-tolteku.html

Expedice oksroN: brána za polární kruh

Alena Vávrová 26.3. 13:40
Hezky to pokračuje, nemohlo by častěji? ;-)

Alzheimer: světový i náš problém

Zuzana Pivcová 26.3. 10:17
Moje sestra bydlí na Praze 8, když jsem u ní na návštěvě a listuji ve Zpravodaji Prahy 8, musím říct, že obecně mají pro seniory daleko víc aktivit než Praha 11, moje bydliště. Jmenovanou paní místostarostku Ludkovou znám z vernisáží výstav amatérských výtvarníků, je to mladá dáma, která má zájem i o tuto oblast. Kéž by takových lidí na úřadech bylo více!

Zázraky se dějí

Jarmila Peerová 26.3. 09:56
Souhlasím,příroda je vážně zázrak a Vy jste to Hanko krásně napsala,měla jsem pocit,že to,co čtu se mi promítá před očima...

Jsem prázdná

Jitka Chodorová 26.3. 07:30
Milado,jsem mile překvapena,ani nevíš,jak ti rozumím.

Romča

Miroslav Štorch 25.3. 21:26
Příběh se vám povedl pane Františku. Ta modelka je opravdu podobná Sisi. Pobavil jsem se. Díky. :-)

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.