Přehled posledních diskuzních příspěvků
Brigády pro seniory? Najít tu pravou je těžké
Svatava Páleníková 7.3. 08:48
Já jsem jednou takhle přes internet zkoušela najít práci, ale ty nabídky byly opravdu příšerné. Závánělo to buď jakýmsi "letadlem", kdy vydělávají vždy jen ti nahoře, anebo to bylo klikání na nějaké reklamy, za což bylo tak 150 korun měsíčně a dvě dioptrie navíc.
Od Vltavy k Třebovce
Jaroslava Handlová 6.3. 21:22
Pěkný průřez zajímavostmi v Č.Třebové. Moc se mi líbí nové fontány, video i Vaše ztvárnění na fotografiích. Děkuji za příspěvek.
Čertovy kameny ve Stvořidlech
Jaroslava Handlová 6.3. 12:13
Děkuji za další pěkné přiblížení krásného místa Vysočiny. Na Stvořidla jezdím a chodím také moc ráda.
Ani v Tejně už není stejně
Hana Práglová 5.3. 20:27
V Týně jsem nikdy nebyla.A je to určitě škoda.Asi se do těch končin hned tak nedostanu.Někuji za přiblížení tohoto města.
Zpěvačka Jitka Zelenková: Mám ráda život a muziku!
Svatava Páleníková 5.3. 14:53
Já vás mám také ráda, Jitko. Váš nezaměnitelný hlas.
Mé rodné město leží na soutoku řek Odry a Olše. Které to je?
Zuzana Pivcová 5.3. 12:51
Hanko, Ty jsi rozená průvodkyně, máš to v krvi. S Tvým průvodcovským komentářem bych se asi přiřadila k těm, kteří si město oblíbí.
Po popeleční středě nastává čas půstu před Velikonocemi
Jaroslava Handlová 5.3. 10:07
Našim předkům nelze upřít moudrost. Je dobře, že k některým tradicím se opět vracíme. Takový půst ve správné míře je přece užitečný i z hlediska zdraví. Jarní očista určitě neuškodí.
Jaro a kultura na Vysočině
Jaroslava Handlová 5.3. 09:48
Vzkaz redakci: Můj původní nadpis zněl: JARO A KULTURA NA VYSOČINĚ!
Vámi použitý nadpis je asi líbivější, ale týká se jen úvodního odstavce. Podle mne se pak vůbec nehodí k Stamicovým slavnostem - to nemá nic společného s Masopustem. Tak, co s tím uděláme???
Lucas Cranach je vystaven ve Šternberském paláci
Zuzana Pivcová 5.3. 09:31
Někdy počátkem 80. let jsem byla v Cranachově domě ve Weimaru. Byla tam stálá expozice jeho obrazů, obrazů jeho syna a žáků. Bylo to pro mě velké a příjemné překvapení.
Jste z Prahy? Navštivte Senior Akademii k potírání kriminality
Jaroslava Handlová 4.3. 23:32
Zdá se, že to by mohl být zajímavý a užitečný cyklus. Je potřeba nechat se vyškolit v tom, jak si poradit s lumpy.
Kde se nachází střed Evropy? No přece v Havlíčkově Brodě!
Dana Kolářová 4.3. 14:58
Zajímavý a pěkný příspěvek! Už se na návštěvu „Středu Evropy“ těším zase o něco víc.
Haškova a moje Lipnice
Jaroslava Handlová 4.3. 12:05
Marie, moc děkuji. Já mám sice před dokončením také trochu povídání o Lipnici. Ale to už by bylo jen částečným opakováním podobných informací, takže nyní už to zde nepoužiji! Jsem potěšena Tvým příspěvkem - lépe bych to neuměla vyjádřit. Díky i za hezké fotky.
Krásná Plzeň a milovaný Písek
Olga Štolbová 4.3. 10:34
Krásné povídání, Plzeň neznám vůbec, i když jsem jí mockrát projížděla autem, ale Písek znám a miluju. Z chalupy jsme sem jezdívali za většími nákupy a vždycky zastavilli na oběd, nebo v cukrárně. Procházky kolem Otavy jsou nádherné.
Jak se stát zdatným wikipedistou: 1 část
Pavla Vítková 4.3. 08:56
Na Wikipedii chodím docela často, třeba už kvůli kvízu na i60. Je to úžasný projekt, hlavně tím, že je nekomerční.
i60 Párty 2014 se blíží, účastníky prosíme o závaznou objednávku!
Jana Šenbergerová 3.3. 21:50
Vypadá to na dobrou společnost. :-)
Bájná Taurida patří Ukrajině šedesát let
Svatava Páleníková 3.3. 17:13
Putin by se měl stydět, agrese Ruska je neuvěřitelná. Je to stejně otřesnéí jako v roce 1968.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.