Přehled posledních diskuzních příspěvků

Konec cesty za snem!

Pavla Vítková 7.2. 12:45
Blahopřeji vám k vydání knížky! Je vidět, že knihy jsou vaší láskou, což dokazujete i tady na i60. Držím palce, aby se pohádky líbily. Dětem, i dospělákům!

Prázdninové výšlapy s kytarou

Jitka Chodorová 7.2. 10:54
Jo,když kluci na kytaru hráli....to byly časy,pěkné Zdeňku!

Soči: první olympiáda, která vzbuzuje strach

Miroslav Štorch 7.2. 00:02
Kdysi dávno jsem si koupil od ROH poukaz na návštěvu olympijských her v Moskvě. Cena byla opravdu velmi dotovaná jako politická turistika. V té době vyhlásila řada západních států bojkot, a tak tam nestartovali špičkoví sportovci z USA, NSR a dalších muslimských zemí. Důvodem byla invaze SSSR do Afghanistánu 1979.Na druhé straně tam startovali sportovci z Velké Británie,.Francie atp- Zažil jsem tam časté policejní hlídky a velké množství policistů v civilu, kteří kontrolovali doklady lidí, kteří jim připadali podezřelí. Policejní stát. Viděl jsem tam tehdy vítězství našich fotbalistů ve finále, ale při bojkotu to bylo podivné vítězství a zlaté medaile.

Virtuóz Jaroslav Svěcený: Nezapomeňme na předky

Marie Bartošová 6.2. 22:58
Pan Svěcený má také skvělou maminku, která léta rozdávala svoji lásku k muzice (a odborné znalosti v tomto oboru) na Univerzitě Hradec Králové. Asi to propojení generací funguje i díky rodinné tradici...Zdravím oba.

Lásko nekonečná

Jana Šenbergerová 6.2. 15:48
I kdyby závěr básně vyzněl liše, ze všech jejích veršů nekonečná láska dýše. Zas a znovu se mě dotýkají, nekonečnou hloubku lidství v sobě mají.

Ptákem letošního roku je čáp

Petr Václavek 6.2. 14:07
Ptákem roku je poslanec Pospíšil, který se nechal zvolit za ODS, poté zjistil, že už mu ve straně pšenka nepokvete, tak z ní vystoupil a nyní se chce nechat zvolit do Europarlamentu za TOP09. Na takového přelétavého ptáka by si měli počíhat myslivci.

Práce je mým koníčkem

Zuzana Pivcová 6.2. 12:20
Hned po přečtení názvu jsem poznala, že je to Vaše. Vy jste pedagog i sportovec tělem i duší. I Vaše články to naprosto jednoznačně vyzařují.

Vzpomínka na nedožitou Šlitrovu devadesátku

Miroslav Štorch 6.2. 11:27
Vystudovaný právník se naštěstí nasměroval tam, kde se seberealizoval daleko více - v hudbě, zpěvu i grafice. Znal se dobře s mojí tetou, a tak jsem si ho nechal na památku podepsat. Nezapomenutelný film "Kdyby tisíc klarinetů" a mnoho krásných písniček. Blíží se oběd a tak si vybavuji text : Představte si, představte si, co jsem měl dnes k obědu, Představte si, představte si, co jsem měl dnes k obědu. Knedlíky se zelím, se zelím kyselým. To koukáte, to koukáte, co jsem měl dnes k obědu

Bez práce nejsou koláče

Zuzana Pivcová 6.2. 07:34
Růženko, někdo si ani neumí představit, co má jiný práce, aby si něco vydělal. Teď už aspoň vím, s čím souvisejí ty Tvé kouzelné háčkované ozdoby.

Stopy v písku

Zuzana Pivcová 6.2. 07:28
To se mi moc líbí, i pocitově se s tím ztotožňuji.

Mám ráda svou práci. Proto stále ještě pracuji.

Soňa Prachfeldová 5.2. 16:46
Paní Pivcová, je velké štěstí, když práce je i zároveň koníčkem a přeji Vám ještě moc pěkných chvil na Vašem pracovišti !

Pět kamínků

Zuzana Pivcová 5.2. 14:40
Hani, i Ty jsi taková krásně poetická obdivovatelka moře? Moc hezká vzpomínka, ale třeba se ještě změní ve skutečnost.

Jak jsem potkal kamaráda v lese

Růžena Antlová 5.2. 14:21
Pěkný příběh o záchraně srnečka a přitom i smutný smrt pejska za kterou může ne ten řidič ale jeho majitel určitě o tom věděl že utíká do lesa a že se něco takového může přihodit.

Sejdeme se na Ředkovci: první informace o párty i60

Soňa Prachfeldová 5.2. 13:52
To je milé a krásné překvapení, díky redakci a paní Handlové za organizování takové super akce a moc se již těším na dubnové setkání !!!

Východ zimního slunce

Zuzana Pivcová 5.2. 07:31
Zvláštní, zkratkovité vyjádření vnímání okamžiku.

Dovezte sníh! Oteplování ohrožuje zimní olympiády

Miroslav Štorch 4.2. 19:29
V Britské Kolumbii měli v roce 2010 také nedostatek sněhu a museli ho dovážet ze vzdálených hor. Naštěstí Sáblíková získala 3 olympijské medaile na umělém ledu v hale. Snad v Soči nějakou medaili také získá. Ale na 5 kilometrů by mohla při troše štěstí získat 1.místo. Na 3 kilometry asi těžko.

Gilbert Bécaud: zpěvák, který měl 100 000 voltů

Miroslav Štorch 4.2. 12:49
Rád vzpomínám na vystoupení Gilberta Bécauda v pražské Lucerně, kam jsem se ale nedostal, protože pro studenty byly lístky velmi drahé. Jen jsem viděl krásné televizní přenosy a záznamy. Odborníci tvrdili, že jim předvedl jak se dělá strhující show. O krátkých přestávkách mezi písněmi údajně průběžně popíjel z lahve whisky a během jednoho koncertu ji vypil. Rád vzpomínám a dívám se na reprízy jeho filmu, kde hrál dvojroli - Země odkud přicházím, kde nazpíval titulní píseň. V češtině ji pak nazpíval Jiří Vašíček, který zemřel ve stejném roce 2001 jako Bécaud.

Silná láskou

Olga Štolbová 4.2. 09:50
Krásné jako vždy. Umět prožívat lásku se vším co k tomu patří, tak to má být a Ty to umíš. I to je štěstí.

Hudba radost dává

Zuzana Pivcová 3.2. 10:38
Každému sice nesedí všechny žánry, ale celkově to platí beze zbytku, že hudba dává radost.

Únor

Jiří Libánský 2.2. 22:54
Aktuální a osobitým stylem zpracované. A konec je půvabný. Super.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.