Přehled posledních diskuzních příspěvků
Čtení aneb čtu, čteš, čteme
Redakce i60 27.1. 15:15
Čtete svým vnoučatům? Nebo ony Vám? Jaké knihy máte rádi? Co teď zrovna máte rozečteno?
Malíř stříbrného plátna, to byl František Vláčil
Zuzana Pivcová 27.1. 15:13
Pana Vláčila jsme měli možnost zahlédnout krátce i ve filmu Vesničko má středisková jako domácího pacienta, od nějž si doktor Rudolf Hrušínský bere psa "podvraťáka" a dá mu jméno Karl vom Bahnhof. Tam ale už byl kdysi slavný režisér v takovém stavu, že nejspíš ani nevěděl, že s ním točí scénu do filmu. Škoda. Jeho filmy byly poněkud ponuré, ale úžasné.
Život s Paní Norrisovou
Zuzana Pivcová 27.1. 08:31
Svůj vztah k Sáře jsi dokázal podat velmi citlivě a krásně lidsky i poeticky. A nepřekvapuje mě, že se Ti zamlouvá, i když je to "mrcha", nebo spíš právě proto. Hodné holky to mají těžší! :-)
Expozice ve stanici Ostrava - střed
Jana Šenbergerová 26.1. 20:10
Hani, máš hodně široký záběr a můj obdiv.
Magazín i60 představuje další novinku: FOTO dne
Jana Šenbergerová 26.1. 19:56
Všem výhercům blahopřeji a těším se na nové fotografie i příběhy.
S kočkou i bez kočky
Jana Šenbergerová 26.1. 19:49
Je zajímavé, jak často bývá člověk konfrontován s tím, čemu se vyhýbá. Nikdy jsem netíhla k psům ani ke kočkám. Psů jsem se bála a lísání koček mi nebylo příjemné.
Pak jsem od náhodné známé dostala jako dárek kočku z polodrahokamu jako přívěsek s komentářem, že jí připadám jako egyptská kočka. Nevěděla jsem, jestli se mám cítit dotčeně nebo poctěna.
Teď mám hned tři kamarádky, u nichž se setkávám s různými kočkami. Jejich lísání mi vadí jen tehdy, když mám na sobě něco tmavého a ony pouštějí světlé chlupy. To se ke mně lísají nejraději. :-)
Začnu zpívat, hrát
Zdeněk Horenský 26.1. 14:18
Text byl napsán pro zpěvačku Leonu Černou, která píseň zpívala se skupinou Tučňáci
O stárnutí
Zdeněk Horenský 26.1. 14:09
Tento text byl dodatečně zhudebněn a vznikla docela pěkná píseň - autorem hudby je Miroslav Fridrich, bývalý člen beatové skupiny Free Five
Senioři fotili kalendář jako filmové hvězdy
Jana Šenbergerová 26.1. 13:21
Hezký nápad, i když ne původní.
Mnozí lidé jsou mnohem zajímavější ve stáří.
Pozdní příchod zimy
Jana Šenbergerová 26.1. 10:58
Pěkně poeticky jste tento fakt zdokumentoval.
U nás bylo v noci -17 a teď do toho krásně svítí slunce. Zima jako malovaná.
Nebojme se změn
Libuše Křapová 25.1. 10:41
To vaření by se mi taky líbilo. Ale bojím se, že u nás v Česku by to bylo velmi komplikované - i když by si člověk vyběhal různá povolení, přes Hygienu by to neprošlo. Jedině snad vařit v rámci sousedské výpomoci.
S duší paličatou
Olga Štolbová 25.1. 09:57
Zuzko, kde se v Tobě berou ty krásné, úžasné verše. Pro mě je to taková krása, až se srdce chvěje.
Facebook? Za čas odumře, tvrdí vědci
Jana Šenbergerová 24.1. 17:32
Mě osobně to na Facebooku vůbec nebaví, spíše mě obtěžuje, jak se na můj profil neustále nabalují přátelé mých přátel a přátelé jejich přátel.
Navíc mi připadá nepřehledný a únavný.
Čeho je moc, toho je příliš.
Tragédie v Zákolanech: vlak, který nešlo zastavit
Karel Janovský 24.1. 15:40
Jenom pro upřesnění: Při této nehodě došlo zřejmě k zamrznutí brzdového potrubí. K tomu docházelo u souprav tažených parní lokomotivou, neboť se částečky vody mohly dostat do brzdového potrubí a tam se z nich utvořil led, který potrubí ucpal. K tomu mohlo dojít a také většinou docházelo až při jízdě vlaku. Z uvedeného je tedy zřejmé, že i použití záchranné brzdy by v takovém případě bylo neúčinné.
Kočičí sen
Olga Štolbová 24.1. 10:10
Kočičí sny nemívám, ale také jsem na jednom z Kanárských ostrovů potkávala spousty opuštěných koček a protože jsme je s kamarádkou začaly krmit, měly jsme stále kolem sebe skupinu šesti až deseti, někdy i více koček. Nejraději bychom si je vzaly domů.
Vzpomínka
Olga Štolbová 24.1. 09:54
Zdeňku, Váš šuplík zřejmě skrývá úžasné poklady, vzpomínání bývá většinou příjemné a tahle básnička je moc hezká, až dojemná.
Macintosh: ten počítač, díky němuž umíme s počítačem
Jana Šenbergerová 23.1. 20:28
Mám ráda všechna jablka...
Jak nás paní ZIMA zaskočila v Praze
Jana Šenbergerová 23.1. 20:16
Hezký nervák, Hanko!
A to se silničáři připravují na zimu nejmíň dva měsíce. Na něco se asi připravit nedá...
Kocour nalezenec
Jarmila Peerová 23.1. 17:40
Hezké vyprávění Růženko,jen je mi líto,kolik je případů,kdy tyto malé,roztomilé a mazané kočičky či kocourkové nepřežijí.Jsou to báječní společníci a kamarádi,mám je moc ráda.Jednu takovou kočičí " mňau dámu " mám také doma,tak vím,kolik radosti provází soužití s nimi.Když odejdou,citelně chybí....
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.