Přehled posledních diskuzních příspěvků

Foglarovy myšlenky: čest, přátelství a úcta k přírodě

Olga Štolbová 23.1. 14:11
Škoda, že se Foglarovy knihy nevydávají. Dnešní děti by nutně potřebovaly takové vzory jaké pan Foglar popisoval. Také je škoda, že skautské hnutí skoro zaniklo.

Jako kočka

Jiří Libánský 23.1. 10:50
Krásná báseň, kočko.

Jan Kačer: Staří kamarádi by si měli přece pomáhat

Svatava Páleníková 22.1. 19:39
Pan Kačer to řekl moc hezky. Také si myslím, že je důležité mít přátele kolem sebe právě i ve vyšším věku.

Jak si upéct jednoduše a levně vlastní chléb bez domáćí pekárny

Marie Novotná 22.1. 18:52
Tento recept mohu doporučit.Já ho dělala už před 20ti lety,když se učila dcera v Pardubicích a vozila ho ženám do kuchyně.A pekla na plechu.Před pečením potírám chleba slanou vodu.Může se potřít i během pečení.Asi 15 min na 230 a potom dopékám jen na 170.Do trouby ještě přidávám malý kastrůlek s vodou,aby byl chleba ve vlhkém teple.Ještě je dobré zadělat místo vodou pivem,stačí to nejlacinější.A nebo nadělat malé bochánky-něco jako kaiserky.Můžeme posypat slunečnicovými,dýňovými nebo sezamovými semeny.

Kočka opravdu není pes aneb pár "kočičích" rad

Pavla Vítková 22.1. 16:26
Ano, jsou to dobré rady a postřehy. Je vidět, že kočkám rozumíte a ony jsou jistě vděčné.

Češi vyrážejí na stále kratší pobytové zájezdy

Pavla Vítková 22.1. 16:24
My jsme měli vždy raději kratší zájezdy. Manžel nikdy nevydržel na jednom místě dva týdny. To jsme raději jezdáívali dvakrát po týdnu. Ale dhlavním ůvodem zkracování dovolených je dnes jistě cena.

Tři kočky, dva kocouři a já

Zuzana Pivcová 22.1. 08:42
Vidím, Honzo, že si kocourků užiješ možná nejvíc Ty. :-) Na některé otázky bych odpověděla hned, ale dám prostor jiným. A něco najdeš v příspěvku Kočka opravdu není pes, který se snad brzy objeví.

Horoskopičiny - Vodnáři

Jitka Chodorová 22.1. 08:10
Jano,mám doma Vodnáře-syna,dnes má zrovna kulaté narozky,ale musím upřímně napsat,že to na něho sedí,jak ušité.Ale i pěkně jsi to napsala.

Přijď

Pavla Vítková 21.1. 19:38
Po takové básni jistě přijde...

Iva Bittová vydává nové album "spletené" z jejích vzpomínek

Pavla Vítková 21.1. 19:37
Ivu Bittovou mám ráda. Naučila mě ji poslouchat dcera, její hudba i projev má zvláštní sílu. A kouzlo.

Moje kočičí štěstí

Zuzana Pivcová 21.1. 19:29
Olinko, my jsme donesly Čerta z Chvalské tvrze. Mělo tam být 100 koček a on byl sto prvý. Donesli ho mladí lidé na poslední chvíli s tím, že mění podnájem a v novém ho nesmějí mít. Měl u sebe cedulku, kdo je, co rád dělá a jí. Od první chvíle byl doma naprosto suverénní. Z informací bylo vše naopak, i jídlo, i zájmy. A protože se jmenoval Mikeš Ivánek, tak jsem prohlásila, že je určitě původem "Rusák", silný, bojovný a rozpínavý. :-) Kéž by mu to dlouho vydrželo!

Sáňkování povoleno! (soutěž)

Olga Štolbová 21.1. 18:31
Ano Dani, tepláky obalené sněhem, uhelné prázdniny. Tohle jsem také prožívala i když část ještě za války, takže jsme někdy, za náletu, museli nechat všech her a utíkat do krytu.

Kočičí pohádka pro mého britského modrého kocoura

Jana Šenbergerová 21.1. 11:17
Zuzko, je jasné, že se u tebe kočky mají dobře. Mám dvě kamarádky - kočičí mámy, které na ně také nedají dopustit. A zrovna teď chodíme za kočičím kamarádem, podobným tomu tvému na fotce, protože jeho lidská rodina jela přivítat svého čerstvě narozeného čtvrtého vnuka.

Železná košile

Olga Štolbová 20.1. 18:27
Kdysi jsem také nastavila špatně budíka, ale to mi bylo necelých třicet let. Vzbudila jsem děti ve tři hodiny ráno a teprve když už měly i kabátky, přišla jsem na svůj omyl. Bylo mi divné, proč jsou tak ospalí, to ještě chodily do školky.

Jela od vesnice k vesnici a hledala zavlečné děti

Zuzana Pivcová 20.1. 14:03
Před touto ženou se v úctě skláním, u nás v archivu se ještě poměrně nedávno pátralo po stopách někdejších zavlečených dětí, avšak bohužel bezvýsledně.

Marie Ivanovi a Björnovi

Svatava Páleníková 20.1. 12:01
Tak takovou fotku paní marie Rottrové jsem ještě neviděla. To je opravdu unikát. Líbí se mi to.

Kočičí pohádka mě málem stála existenci

Olga Štolbová 20.1. 10:13
Naštěstí je už teď všechno jinak, na kočičí pohádku se těším.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.