Přehled posledních diskuzních příspěvků
Test: Víte to o kočkách?
Pavla Vítková 19.1. 19:38
Bezva test, super nápad. Zdravím paní Zuzanu a paní Marcelu! Dosáhla jsem osmi bodů, tedy žádná sláva! :-)
Zima, na kterou se nedá zapomenout (soutěž)
Marie Novotná 19.1. 12:52
Můj syn v sedmi letech ,,lovil"ryby ve vypuštěném rybníce.Syna zachránili sousedé,ale holiny zůstaly do dneška v rybníce a syn přišel bos.Je to už 30let.Při pohledu na jakýkoliv vypuštěný rybník to mám znovu před očima.
Do psí boudy!
Redakce i60 19.1. 10:21
Vtipná tečka za tématem týdne, které jsme věnovali psím miláčkům. Téma týdne sice skončilo, ale vaše příběhy o pejscích či zkušenosti s jejich chovem můžete posílat i nadále.
Tma
Jana Šenbergerová 19.1. 10:02
Zdeňku, moc se mi líbí, že se s námi dělíte o tajemství svého šuplíku.
Hledá se jméno pro sloní slečnu. Hlasujte o něm
Dagmar Königsmarková 18.1. 21:40
Vaše stránky se mi moc líbí,ale měli byste je obnovovat,aby zde nebyly články starý skoro rok!!!
Moje skoky na lyžích (soutěž)
Olga Štolbová 18.1. 18:10
Léta běží i když nechceme. Naše děti už neví nic o dřevěných lyžích a my jsme byli šťastní, že je máme.
Boban a Denny jsou i trochu naši
Olga Štolbová 18.1. 18:00
Zuzko,prima povídání. Na psí příběhy jsem se těšila, pejsky miluju, ale nikdy jsem se k nim nedopracovala. A ty jsi nejen úžasná básnířka, máš i spisovatelský talent.
To není jenom loučení
Jana Šenbergerová 18.1. 17:47
Zuzko, vím, o čem to je. Tři roky jsme to zažívali 3 krát týdně. Teď, když nemusíme, se od sebe nehneme. :-)
Máte nějaký dlouhodobý konflikt? Zkuste jej vyřešit pomocí mediace
Jana Šenbergerová 18.1. 11:26
Řešení pomocí meditace by vyšlo mnohem levněji. :-)
Kde ty loňské sněhy jsou (soutěž)
Zuzana Pivcová 17.1. 09:27
Po první větě mi bylo jasné, že je to Hanka se svým sarkastickým humorem. Věřím, že Ty si za normálních okolností užiješ na Šumavě se sněhem hodně problémů. Tak speciálně Tobě přeji, ať sníh není.
Plníme přání seniorům: další ročník právě začíná!
Redakce i60 17.1. 09:26
Jaké máte přání? Napište nám o něm. A přihlašte se do soutěže, třeba právě to vaše tajné přání bude vyslyšeno. Přejeme vám, aby se splnilo.
Nejčastější novoroční předsevzetí? Především zhubnout a nekouřit!
Petr Václavek 17.1. 09:21
Obezin funguje, mohu potvrdit. Doporučil mi jej lékař. Zhubnul jsem 8 kilo a zdá se mi, že mě bolí méně klouby. Tedy doufám, že to pomůže. Bral jsem loni dva měsíce, teď si dávam dva měsíce pauzu a pak ještě jeden cyklus.
Zorka
Zuzana Pivcová 16.1. 20:47
Musí to být velmi smutné, takhle nečekaně přijít o milé zvířátko. Moje maminka mi vyprávěla, jak měla za svobodna fenečku a ta se jí na vycházce otrávila jedem na vrány a zemřela jí v náručí. Vždycky i po letech plakala, když si na to vzpomněla.
Jak „vyhrát“ život aneb Třicet let s cizím srdcem
Zuzana Pivcová 16.1. 20:43
Pamatuji si, jak jsme v mládí obdivovali profesora Christiana Barnarda a první transplataci srdce. Vím, že prognózy rozhodně nepřesahovaly deset let. Že u nás žije někdo tak dlouho s cizím srdcem, jsem vůbec netušila. Moc mu to přeji.
Na internetu čile kvete obchod s falešnými kliky
Zuzana Pivcová 16.1. 20:37
Dostávám plno mailů, u kterých vůbec nejde o obsah, natož o sdílení názoru, nýbrž jen o to, abych je otevřela. Já je neotvírám. Ti, kteří se tím živí, u mě nenajdou pochopení, je mi líto. Nemám k tomuto druhu podnikání důvěru.
Lidé s infarktem volají pomoc pozdě
Jana Šenbergerová 16.1. 14:48
O tom bohužel něco vím.
Neměla jsem se srdcem problémy, takže když mě najednou rozbolela ramena a čelisti, přičítala jsem to dřívějším problémům s revmatizmem a zuby. Trvalo mi celý den, až do druhého ataku, než mě začala bolet celá levá ruka a špatně se mi dýchalo. V nemocnici to vypadalo dobře, ale další den jsem měla třetí atak a nakonec se po převozu do fakultní nemocnice zjistilo, že jsem měla velké štěstí, protože infarkt postihl "jen" hrot srdce.
Poděkování všem mým psím přátelům
Zuzana Pivcová 15.1. 19:48
No. Zdendo, to je překvapení, co tu, Ty mlaďocho, děláš? Ale uvedla ses báječně.
K nedožitým osmdesátinám Evy Olmerové vychází CD
Soňa Prachfeldová 15.1. 18:10
Zpěv Evy Olmerové je pro mne něco výjimečného, doufám, že cd seženu.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.