Přehled posledních diskuzních příspěvků
Moc pošetilá
Jaroslava Handlová 15.1. 13:00
Zuzko, umíš jasně definovat své touhy ve verších. A to není pošetilost.
Operaci šedého zákalu v ČR ročně podstoupí 80 tisíc lidí
Redakce i60 15.1. 12:50
Podstoupili jste operaci šedého zákalu? Jaké jsou vaše zkušenosti? Podělte se s ostatními čtenáři, kteří operaci zvažují.
Aleš Ulm: Nejchytřejšího Čecha budou mít senioři rádi
Pavla Vítková 15.1. 12:34
Myslím, že by to mohla být zajímavá soutěž. Měla jsem kdysi moc ráda soutěž Deset stupňů ke zlaté. Tak doufám, že tato bude minimálně stejně vydařená.
Uhelné prázdniny (soutěž)
Pavla Vítková 15.1. 09:01
Uhelné prázdniny jsem jako díě opravdu nezažila. Bylo s podivem, že ČSSR jako uhelná velmoc neměla v zimě uhlí pro školy. Soudruzi to asi nějak špatně naplánovali.
Královna Českého středohoří aneb nedělní výlet na Milešovku
Pavla Hamerská 15.1. 00:08
To musela být moc hezká vycházka a zajímavý zážitek.
A k té výhře dodatečně gratuluji. A džím pěsti, ať se učení daří, když máš tak prima motivaci.
Na kačenkách do školy (soutěž)
Jana Šenbergerová 14.1. 22:47
Milá připomínka mých kačenek, na kterých jsem rychlobruslila na místní přehradě.
Na chvíli v Rozmarných létech
Svatava Páleníková 14.1. 20:35
Je fajn, že tu budeme mít takového profi fotografa. Těším se na další články a hlavně fotky. Díky redakci za další bezva počin.
Průlom: naši vědci mají vakcínu, jež zastaví nádory
Pavla Vítková 14.1. 19:15
Těch nadějných vakcín a preparátů už se objevilo několik, ale léky se z nich nevyrobily nikdy. Kéž by se teorie někdy dostala do praxe. Tedy pokud to povolí farmaceutické firmy...
Chcete rozumět svému lékaři?
Renata Zadražilová 14.1. 15:08
Mému bratrovi až z krve zjistili, že má poměrně těžkou cukrovku. Nepociťoval žádné příznaky. Šel na krev, protože chtěl zjistit, jakou má krevní skupinu.
Lesánek byl fenka aneb Příběh o psím miláčkovi
Petr Václavek 14.1. 14:48
Měli jsme před lety bretaňského ohaře. Byl to výborný a oddaný společník, ale také skončil špatně. Je to lovecký pes, jednou při procházce kolem lesa se najednou pustil za nějakou stoupou a bohužel skončil pod koly auta, které jako na potvoru projíždělo kolem. Už jsme si pak psa nepořídili. Ale teď o tom uvažujeme, jen stále přemýšlíme, jakou rasu. Chceme něco klidnějšíího, ale zároveň ne nic na kauč typu krysařík či čivava.
Banány. Jak mi zachránily život
Zuzana Pivcová 14.1. 13:42
Myslím, že jsem se už někde zmínila, že jsem ve 23 letech dostala těžký zápal průdušek a dokonce si podle rentgenu mysleli, že mám TBC. Po 60 antibiotikách od 3 lékařů, kteří se mezi sebou nedomluvili, jsem byla úplně vyřízená. Mě tehdy pro zajímavost zachránilo podkrkonošské kyselo.
Píseň moře
Zuzana Pivcová 14.1. 13:20
Další člověk po Jitce, který se umí tak krásně vyznat ze své lásky k moři. A ten "šuplík" (kolik let?) v tom ani není cítit.
Už nejsou zimy jako bývaly (soutěž)
Svatava Páleníková 13.1. 21:29
Moc hezká a pěkně napsaná vzpomínka. A vlastně jste zahila dvě mouchy jednou ranou - máte článek o zimě i o psech...
Zapečené brambory s houbami
Olga Panochová 13.1. 10:43
DOBRÝ DEN,
JÁ DO ZAPEČENÝCH BRAMBOR I TĚSTOVIN MÍSTO CIBULE DÁVÁM NAKRÁJENÝ PÓREK. JE VÝRAZNĚJŠÍ CHUTI. VŠEM PŘEJI DOBROU CHUŤ A JEŠTĚ LEPŠÍ DOBRÉ TRÁVENÍ
Soňa Šudřichová: Neměla jsem práci, teď zaměstnávám jiné
Svatava Páleníková 13.1. 10:31
ANo, to je bezva nápad. Myslím, že zkušená seniorka, pokud je v kondici, může dát dítěti více, než mladá holka bez zkušeností.
„Palachův týden“ ukázal, komu už zvoní hrana
Eva Švandová 13.1. 09:05
Jan Palach se narodil 11.8.1948 a zemřel 19.1.1969, bylo mu tedy 20 let, ne 21, jak uvádí vědomostní soutěž
Vítězové našich IQ soutěží a téma týdne: psí miláčkové
Jaroslava Handlová 13.1. 00:19
Novinka Téma týdne je velmi zajímavým nápadem. Už se těším na "psí příběhy", ale i na další připravovaná témata.
Rubriku Fotografování také vítám - dobré rady se vždy hodí.
Ale zdá se mi, že si budu muset vymezit více času pro sledování všech zajímavostí na i60 :)
Jak přemoci nespavost? Zkuste vyměnit matraci!
Zuzana Pivcová 12.1. 20:52
S tím musím plně souhlasit, protože já jsem už vyměnila asi 4 matrace nebo celé postele, tedy dříve spíš válendy, a pořád to není ono. Tělo se mění, co před pár lety vyhovovalo, tam mě dnes už tlačí kosti, teď mám už 4 roky postel od českého výrobce, kterou si velmi chválila má bývalá kolegyně, ale já k ní mám opět výhrady. Paradoxně se mnohdy při svých cestách vyspím lépe v hotelu než doma. A to by nemělo být, takže záhy asi budu zase měnit.
Kde touláš se lásko?
Zuzana Pivcová 12.1. 20:46
Inu, láska je toulavá, hlavně ta v mužském rodě. :-) A kde Ty ses toulala, Jiťo?
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.