Přehled posledních diskuzních příspěvků

Žijete v zeleni? Pak musíte být dlouhodobě spokojení

Jana Šenbergerová 12.1. 20:01
Většinu života trávím obklopena zelení a skutečně jsem spokojená, i když se se mnou život nikterak nemazlil. Asi zde bude působit mnohem více činitelů, než jen ta zeleň, protože znám ve svém okolí spoustu lidí nespokojených. I v docela zelených městech je příliš hluku a málo tmy v noci, což by mně velmi vadilo. Živé ticho i tmu k životu nezbytně potřebuji.

Moje první pětiletka

Pavla Vítková 12.1. 18:48
Milé povídání, možná se také pokusím něco sepsat.

Jako kdysi

Jana Šenbergerová 12.1. 14:02
V pavučině lásky uvízla jsem ráda, veškerému bojování ukazuji záda. Stejně jako zamlada i ve starém těle toho svého milého líbám rozechvěle.

Hrad Grabštejn můžete navštívit i v tomto období

Jana Šenbergerová 12.1. 13:46
Tak tam jsem také ještě nebyla. Vypadá moc hezky, třeba to ještě stihnu.

Zimo, kde jsi?

Zuzana Pivcová 11.1. 20:39
Je to jako taková malá modlitba, tak myslím, že už brzy bude vyslyšena.

Slavný Japonec Murakami získal i cenu Franze Kafky

Jana Šenbergerová 11.1. 17:46
Četla jsem jen jeho knihu 1Q84. Tedy spíše jsem se jí prokousávala podobně jako knihami Franze Kafky. Oba mi připadají velmi zvláštní, takže ta cena se k němu rozhodně hodí. Asi si zkusím přečíst některou méně obsáhlou knihu z těch, o kterých se tu píše a které mu zajistily věhlas.

František Ronovský užíval prastarou techniku malby

Jana Šenbergerová 11.1. 13:56
S enkaustikou už jsem se setkala, O Františku Ronovském se dovídám až dnes. Obzory se rozšiřují stále.

Jarní noc

Zuzana Pivcová 11.1. 07:21
To je fakt pěkné, i stylisticky i myšlenkově, tak ať jen tajemný šuplík vydává své poklady i nadále.

Volné nebo úzké? Oblečení dokáže ubrat roky, ale i kila

Zuzana Pivcová 10.1. 19:24
Narozdíl od některých předchozích článků o módě pro naši generaci, kde jsem občas vznesla námitky proti uvedeným návrhům, dnes tady plně souhlasím, že oblečením lze leccos zaretušovat, ne, co se týče věku, ale některých nesouměrností. Je to ale zcela osobní postoj každého z nás, v čem chodí a v čem se cítí dobře.

Úsměv

Jana Šenbergerová 10.1. 14:17
S úsměvem jde všechno líp, už proto jich není nikdy dost. Krásné verše!

Šampionem Salonu vín je ryzlink z Bzence

Jana Šenbergerová 10.1. 14:14
Moravská i česká vína mám ráda, takže jim fandím. Meruňky a limetka - to zní dobře. :-)

Ocet: úžasný pomocník v domácnosti

Jana Šenbergerová 10.1. 13:56
Jako potravinovou přísadu ho moc nepoužívám, spíše jako konzervační prostředek. V domácnosti ho uplatňuji častěji, takže jeho využití díky vám rozšířím.

Angličané připravují remake Vejdělkových Žen v pokušení

Ludmila Vacková 10.1. 09:14
Film jsem viděla několikrát. Je moc pěkný. Námět je určitě zajímavý a takový univerzální, dá se použít v různých zemích a kulturách. Angličané v něm jistě uplatní svůj anglický humor a pohled na věc.

Můj zážitek z Tater (soutěž)

Pavla Vítková 10.1. 09:05
Pěkný příběh z mladých let

Za 50 let může být teplá zima běžná

Helena Abrahamová 9.1. 18:40
Já bych podobné prognózy nepřeceňovala. S oteplováním planety už to také není tak horké, jak uvádějí nejnovější studie. Současné teplé počasí bych přisuzovala hurikánu Xaver, který se před nedávnem prohnal severní Evropou a zásadně promíchal proudění vzduchu mezi kontinenty.

Bylo to krásné

Jana Šenbergerová 9.1. 15:54
Stále v sobě nosíme duši děvčete, takže čas hraje v náš prospěch. Je to další ze tvých krásných básní, Zuzko.

Dvě pětiny domácností už nakupují podle letáků

Jana Šenbergerová 9.1. 15:50
Pořád dumám, proč mi tak často ty superceny připadají nehorázné... Nenakupuji jen to, co je levné, ale co opravdu potřebuji nebo chci. A s tím počítají maloobchodní řetězce...samozřejmě hlavně ve svůj prospěch.

Láska je tu s námi

Zuzana Pivcová 9.1. 09:30
Připadá mi to trochu mé mladistvé veršování. Není v tom šuplíku ještě něco?

Cestovatel Zikmund bude mít čestný doktorát i film

Zuzana Pivcová 8.1. 20:33
Pan Zikmund je, jak říkáme, "zázrak přírody", podobně jako Dana Zátopková. Knihy H a Z jsem četla už jako školačka, probouzely ve mně touhu po cestování a dobrodružství. Měla jsem ráda i jejich vyprávění v TV po revoluci, kdy ale už byl pan Hanzelka viditelně nemocný.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.