Přehled posledních diskuzních příspěvků
Pozor, vlci útočí! Kde? Okolo „radiační rezervace“ u Černobylu
Zuzana Pivcová 23.12. 19:36
Vlk je sice "hrůzostrašný vrah a škůdce", ale podobně jako ostatní šelmy zabíjí pouze z hladu, nikoliv ze msty nebo prospěchu. Vím, že pro každého, který tímto přijde o nějaká domácí zvířata, je to neomluvitelné, ale v globálu je příroda neskutečně moudrá, šelmy zabíjejí druhy, kterým nehrozí vyhubení. Že se plaší vlci rozmnožili ve vylidněné oblasti, kde byl klid a nehrozilo jim nebezpečí, to bohužel není jejich vina.
Vídeňské vánoční trhy
Zuzana Pivcová 23.12. 19:23
Souhlasím s Vašimi fakty i ryze osobním stylem podání. Já osobně "mám radši trpkou pravdu nežli sladkou lež". Nezkusil jste někdy napsat do Sýsova Obrysu-Kmene? Přeji Vám krásné svátky, oproštěné od všech současných společensko-politických peripetií.
Jsem jedno z mnoha jmen
Jiří Libánský 23.12. 09:30
Pohlazení je asi nejlepší možná odpověď na takové pohlazení po duši. Připadá mi, že tady už jsou jen slova hodně málo.
Přání pro všechny
Jana Šenbergerová 22.12. 22:56
Děkuji za milé přání, ke kterému se ráda připojuji a "posílám ho dál".
A tobě, Haničko, přeji ještě mnoho krásných cest soukromých i se seniory.
Soutěže magazínu i60 vrcholí, rozdáváme letos poslední ceny
Pavla Vítková 22.12. 22:27
Blahopřeji vítězům k cenám a především děkuji redakci za celoroční práci, která byla na 1. Pěkné svátky všem!
Vánoční přání: potěšení s knihou
Zuzana Pivcová 22.12. 19:12
Za sebe děkuji za přání, které opětuji, jednu knihu už jsem dostala dopředu (nepočítám-li sbírku veršů i60), ani na okamžik jsem nezapochybovala, že je to přání od Dany.
Setkání revizora s manželkou ministra
Pavel Král 22.12. 18:26
Bohužel management na ministerstvu dopravy zvlčil a začal si přidělovat nepřiměřené platy a výsady. Českým ministrem dopravy byl Slovák Slamečka, který mluvil zásadně slovensky a jako gay dosazoval do vedoucích míst osoby se stejnou orientací. Nakonec posledním generálním ředitelem ČSD byl Žaluda s obrovským platem. Rozkrádání ve velkém. Škoda. Příběh je realita nebo fabulace ?
Můj fígl: Jak zvětšit písmo na i60
Marie Novotná 22.12. 14:17
Moc šikovný fígl.V květnu jsem byla po operaci očí a tak tenhle váš fígl jsem ráda využila ke čtení i60.Redakce myslí i na tyhle lidi.Díky.
V údolí lásky
Zuzana Pivcová 22.12. 08:54
Máte báječné postřehy, hezky se to četlo. S moderním vlakem, který popisujete, jsem měla zkraje obdobné zkušenosti, dokonce v Bavorsku. Nevěděla jsem ani, jak otevřít dveře na WC a že se za mnou zavřou automaticky. Taky mi to vysvětlila mládež.
Popeláři
Pavla Vítková 22.12. 00:10
Vtipný příběh. Jednou jsem se s manželem této rekonstrukce napoleonské války také zúčastnila a viděla jsem to nadšení účastníků, a hlavně účinkujících.
Malá procházka sváteční Prahou
Marie Novotná 21.12. 22:23
Krásně přiblížená atmosféra vánoční Prahy,děkuji .Umím si to představit ,tlačenice u Orloje,cizinci všude.Hezké vánoce.
Zvláštní pocit
Jana Šenbergerová 21.12. 20:21
Tvé postřehy v řeči vázané i nevázané mi obohacovaly život v tomto roce a já se těším na ten příští. Přeji ti, Zuzko, aby ten tvůj byl bohatý vším, co tě těší, ale hlavně plný světla a lásky, které ty sama rozdáváš.
Zvěrstvo nad skotským Lockerbie: stopa vede i do Československa
Zuzana Pivcová 21.12. 19:41
Semtex toho asi zlikvidoval víc, u kyperského pobřeží poblíže Pafosu je potopený vrak lodi (bohužel jsem zapomněla národnost), o níž nám kapitán při výletní plavbě také říkal, že ji zničil semtex.
Zmýlená neplatí
Zuzana Pivcová 20.12. 19:22
Zvláštní zabalené dárky, ale Tvá báseň nepochybně dárkem je.
Buďte aktivní, trénujte paměť, začněte ještě dnes, hned teď!
Jiří Libánský 20.12. 17:48
Já bych si paměť trénoval. Ale vždycky na to zapomenu.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.