Přehled posledních diskuzních příspěvků

Už žádné slzy při krájení cibule

Zuzana Pivcová 20.12. 09:39
To zní dobře. Já znám jen asi obecně známý "trik", nůž se před krájením musí vždy omočit v horké vodě. Pak cibule vůbec nečpí a oči nepláčou.

Adventní Krakov

Zuzana Pivcová 20.12. 09:33
Já ostuda jsem ještě nikdy nebyla v Polsku. Ale od Tebe jsem se toho dověděla hodně. Skoro jako bych Krakov navštívila s vámi.

Josef Walter: z opraváře bicyklů váženým výrobcem automobilů

Zuzana Pivcová 19.12. 19:31
Z této rodiny pochází paní Evža Tomková, rozená Walterová (viz Zpovídání). Neměla to v dětství snadné.

Jen jednou, jedenkrát

Růžena Antlová 19.12. 16:21
Teda Zuzko smekám !!!!!!!!

Jak jednoduše vyklopit vánoční úly

Jitka Chodorová 19.12. 10:00
Teda Růženko,vy jste opravdu fíglařka,děkuji,jdu na to!

Pozor na datle z Penny Marketu

Jitka Kabátová 18.12. 20:42
To mi ani neříkejte, já je včera koupila, otevřela, ale nic jsem na tom špatného neviděla. Ale asi je vyhodím, už nemám na to chuť. Je dobře, že o tom píšete, i když to čtu už pozdě.

Krátké, nebo dlouhé? Jaký je ideální účes pro starší dámy?

jan jadviščok 18.12. 17:13
Dobrý den,žena i v létech 60 avíce má doslova mít "povinnost" pečovat o vlasy,vždyť je to ŽENA .ta má být krásná v každém věku.Moje maminka má 83 let ,je to obyčejná žena z venkova a tolikrát již íkala,že vlasy nechá být a nebude si je přibarvovat,že prý na "staré "bábě je to jedno,ale ještě nikdy "tak to" nezůstala.Vždy si necá vlasy ostříhat a přibarvit.Nikdy nevyšla do města jinak,než hezky upravená...

Česká televize hledá Nejchytřejšího Čecha

Pavel Král 18.12. 15:21
Již za měsíc 18.ledna začnou konkurzy v Brně, 19.ledna v Praze a můžete si rozcvičit mozkové závity již otázkách na přihlášce. Dvě jsou jednoduché a třetí je prostorově náročnější. MUDr. Šmucler již uváděl televizní Tabu, Milionáře nebo soutěž 100 proti 1. Má bohaté zkušenosti v moderování podobných pořadů. Může to být zajímavý pořad.

Souhvězdí lásky

Zuzana Pivcová 18.12. 09:59
To je mimořádně zvláštně krásné.

Kdo se odváží?

Jiří Libánský 17.12. 21:33
Jsi něhyplná žena a tvoje verše jsou pro citlivé a vnímavé.

Tip na štědrodenní dopoledne: co třeba Medvědí Vánoce?

Zuzana Pivcová 17.12. 19:33
Já už se moc těším na tradiční návštěvu pražské ZOO na Štědrý den dopoledne. Ale hnědé medvědy tu nechovají.

Češi chtějí překvapení, vánoční dárky nehledají

Zuzana Pivcová 17.12. 12:30
Vzpomínám, že jsem jako holka asi dvakrát hledala a něco jsem si prohlédla a pak jsem musela hrát překvapení a můj podvod mě mrzel. Naše maminka zřejmě mou zvědavost tušila, takže ukládala dárky tak důkladně, že je pak sama nemohla najít. Jednou dokonce až do jara.

Horoskopičiny - Střelci

Zuzana Pivcová 17.12. 10:59
Mezi známými nikoho Střelce nemám, ale jestli jsou takoví, jak jsi je zase barvitě představila, mohou být docela fajn.

V čem do společnosti? Zahoďme předsudky

Svatava Páleníková 17.12. 09:03
Ano, to se mi stávalo čato, že jsem se neuměla na společenské události jako plesy, divadla, večírky připravit tak, abych byla spokojená. Vždycky jsem závidělakolegyním, jak se umí hezky oblékat, sladit šaty či kostýmky s různými doplňky, což me se nedařilo. Tedy aspoň jsem mívala vždy ten pocit. Byla jsem málo sebevědomá a možná k sobě až příliš kritická. Dnes už je mi to jedno, i když jsem samozřejmě ráda, když mi někdo řekne, že mi to sluší. I teď, v letech. A tak se mi líbí, že jste zavedli tu rubriku móda, to je skvělé.

Taxistory: V předvánočním shonu

Jitka Chodorová 17.12. 08:55
Olinko,ty jsi takové naše sluníčko,píšeš hezké příběhy a ta malá tenkrát jistě vytušila,že ti to moc sluší,když se usmíváš,přeji ti,aby jsi měla pořád nějaký důvod k úsměvu.

Nechte pracovat sněhovou frézu

Josef Němec 16.12. 09:40
Dobrý den.Sněhová fréza ať elektrická nebo benzínová je určitě dobrá věc,škoda že momentálně nejsou peníze i když sníh zatím není určitě bych si ji domů pořídil.Přestali by bolet záda .

Třetí adventní neděle

Zuzana Pivcová 16.12. 09:27
Tak nějak si představuji brzký příchod vánoc. V neuspěchaném rozjímání.

Návštěva pražského Žižkova

Jiří Hradecký 16.12. 00:21
Výlet do Bojnic . Zhruba v polovině listopadu jsme využili nabídku slevového portálu a zakoupili jsme si třídenní pobyt v Bojnicích pro 2 osoby . Protože jsme si výlet za hranice všedních dnů chtěli co nejvíce užít , rozhodli jsme se pro cestu vlakem a nikoli autem . Cesta do Prievidze byla vcelku příjemná i když trvala , včetně čekací doby při přestupování , cca 8 hodin . Již za zastávkou Nováky byla z vlaku vidět v dálce dominanta - Bojnický zámek . Po příjezdu a ubytování v Bojnicích jsme se vydali do nedalekých lázní , kde jsou termální koupele . Ve venkovním bazénu jsme si trochu zaplavali , ale více jsme využili vodních masáží , které byly velice příjemné . Po zhruba 45 minutách jsme přešli do vnitřního bazénu , v němž byla voda teplá více jak 38° C . Nádherné prohřátí celého těla a příjemné uvolnění , trvající asi 15 minut . Po kratší procházce jsme z okna viděli ve tmě nádherně osvětlený zámek a těšili se na zítřek na jeho prohlídku . Druhý den nás přivítal slunečným a , na tuto dobu , docela teplým počasím . Před samotným otevřením zámku jsme měli dostatek času , prohlédnout si ho ze všech stran a je opravdu velkolepý . Zámecký interiér nás rovněž uchvátil . Vše ze dřeva , nádherně vyřezávané , včetně okenic , zárubní dveří , obložení stěn a stropů . Příjemná a ochotná průvodkyně , která nás zasvěceně informovala o majitelích a vybavení zámku . Přízemí a dvě patra různých komnat , výhled z věže , prohlídka sklepní hrobky , v níž má katafalk nejen poslední majitel zámku gróf Pálffy , který nechal zámek zrekonstruovat a ani se dokončení nedožil . A nakonec návštěva sklepení , kde končí studna a v němž jsou travertinové jeskyně , protože celý zámek stojí na travertinové skále . Po skončení prohlídky jsme konstatovali , že zámek je vskutku impozantní a nádherný po všech stránkách a jeho návštěvu bychom každému mohli pouze doporučit . Jirka ze Žižkaperka

Nejchytřejší Čech míří na obrazovky

jan jadviščok 15.12. 21:29
Děkuji za každou inteligentnísoutěž/vědomostní/,ale ať proboha není z toho zase nějaká moc velká show.A taky by mohla být nějaká soutěžpro méně "chytré "občany...Děkuji.Jan Jadviščok

Vánoční vzpomínka

Zuzana Pivcová 15.12. 20:30
Nebuď smutná, Hanko. Vždyť člověk má i na dálku přátele a vztahy s dalšími bytostmi. Mnozí strádají samotou, mnozí berou tyhle svátky jako každý jiný den. Někteří si vánoce formálně protrpí v rodině, jiní se odrovnají v nákupech a úklidech. A pak jsou ti šťastní, pro které mají tyhle svátky, ať už z důvodu křesťanského nebo osobního, opravdu smysl a kouzlo. Ale zrod čistého života bez přepychu, ale v lásce, ten promlouvá ke každému z nás stejně. Nejsi sama.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.