Přehled posledních diskuzních příspěvků

První adventní neděle

Zuzana Pivcová 3.12. 10:47
Je hezké, připomenout si blížící se svátky takto, a ne nákupním shonem.

A potom odlétá

Jitka Chodorová 3.12. 07:52
Jo,láska je láska,někdy radostná,někdy bolavá,ale ty jsi to vystihla nádherně,jako vždycky.Díky Zuzko.

Mýty a fakta o vdovském a vdoveckém důchodu

Jana Šenbergerová 2.12. 22:11
Ať počítám, jak počítám, nějak mi to nevychází. Můj vdovský důchod jsou 2 tisíce.

Ideálně vybavený dům podle představ ženy

Jana Šenbergerová 2.12. 22:04
Když si představím, kolik žen na celém světě nemá čím nakrmit své děti a o střeše nad hlavou může jen snít, připadají mi tyto nároky více než směšné. Čím větší přepych je někde, tím větší nedostatek jinde. A rozhodně to není o zásluhách, jak se mnozí snaží namluvit sami sobě.

Sovětský „tuzex“ GUM vždy nabízel západní zboží

Marie Novotná 2.12. 20:32
Děkuji za připomenutí.Docela jasně si vzpomínám,jak jsem stála na schodech a čekala frontu na napařovací žehličku-byla těžká jako kamení-,elekrický podpalovač a nakoupila jsem vánoční ozdoby-nerozbitné.Kde jsou ty časy??

Vánoční stromky lze pořídit na plantážích "za hubičku"

Jana Šenbergerová 2.12. 14:15
Takovým podnikatelům přeji z celého srdce, ať se jim daří. V době chrťavců a hamižníků jsou jako oázy v poušti.

Radost, pohlazení a energie, to jsou ambice Pavlicovy hudby

Jana Šenbergerová 2.12. 12:48
Několikrát jsem měla to potěšení vidět a slyšet Hradišťan živě. Nemělo to chybu. Tolik energie snad vyrobí elektrárna za celý rok, kolik se jí uvolňuje při jeho vystoupeních.

Nedělní ráno

Zuzana Pivcová 2.12. 10:50
Toto je naprosto mimořádné!! Od prvního do posledního slova.

Dárek k Vánocům

Jana Šenbergerová 1.12. 21:54
I mě by takový dárek potěšil, a to mám času dost.

Portál i60 vydal svým čtenářům knihu "Šedesát odstínů lásky"

Svatava Páleníková 1.12. 19:33
Magazín i60 je prostě skvělý. Díky, milá redakce, hned zítra objednám!

Zuzana Pivcová zpovídá paní Evu Rödlingovou

Svatava Páleníková 1.12. 08:48
Bezva rozhovor. Obdivuji lidi, kteří mají i po takových útrapách stále tolik elánu.

Zmrzni, neřáde!

Pavla Vítková 30.11. 17:52
Pěkný a vtipně napsaný příběh.

Sim sala bim!

Olga Štolbová 30.11. 10:47
Františku,moc pěkné - také jsem to zkusila,ale mé Sim sala bim nefungovalo,tak snad příště.

Zastav se, lásko

Olga Štolbová 30.11. 10:37
Dobrý den Zuzko,teď jsem tu pár dní nebyla,ale vidím že jsi stále bezedná studnice těch nejkrásnějších veršů.Děkuji za všechny ,které jsem ještě nepřečetla i za všechny,které máš ještě v srdci a v hlavě.Pro mě je to krásné pohlazení.

Tragická chvíle uznávaného právníka Háchy: stal se prezidentem

Zuzana Pivcová 29.11. 20:23
Muselo to být zoufalé postavení, protože Němci ho samozřejmě brali jako podřadného, i když ho třeba pozvali na nějakou slavnost. Zvláště po příchodu Heydricha do Prahy zavládlo napětí a strach, u nás k protektorátní vládě skoro nic nemáme, to je v Národním archivu, ale stačil mi jeden Háchův dopis psaný v němčině, děkuje zcela poníženě za blahopřání k narozeninám, které od Heydricha oficiálně dostal, oslovuje ho samozřejmě Vaše Excelence a ujišťuje o bezmezné oddanosti. Přitom to není nadšený dopis jako od přívrženců nacismu, ale takový strach v koutě. Nebylo mi z toho dobře.

Jsme

Zuzana Pivcová 29.11. 10:28
Moc hezké vyznání. Myslím, Jíťo, že že tu záhy převezmeš nadobro básnickou pochodeň, protože mně už (konečně?) začíná docházet básnění.

Hit letošní zimy? Infrasauna! Více zdraví za nízké náklady

Renata Zadražilová 28.11. 17:38
Já jsem si vždy saunu přála, v mladším věku jsme s kamarádkou často do sauny chodily. Teď už bych asi byla raději v soukromí, škoda, že v našem bytě místo opravdu není, máme moc malou koupelnu. JInak bych si takovou sauničku pro mé staré kosti dopřála.

Má žízeň po životě

Nina Šachová 28.11. 10:03
Za tohle vyznání by měl Zuzko, před tebou pokleknout a snad ani nedýchat. K tomu už vůbec není co dodat.

Emoce a Vánoce

Zuzana Pivcová 28.11. 07:37
Vánoce v té podobě, jak nám jsou ze všech stran nabízeny, mě už dávno neberou a zvlášť předvánoční nákupní a úklidový mumraj mě nechává zcela v klidu. A pejsek se bude určitě radovat z Tvé přítomnosti, právě tak jako kočky.

Přání

Jana Šenbergerová 27.11. 09:10
Přání... Potěšit všechny, kteří tě čtou, je tvojí největší devizou. Já děkuji ti za ni.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.