Přehled posledních diskuzních příspěvků

Převýchova myšek po moravsku

Marie Novotná 12.11. 19:43
Je to opravdu tak jednoduché??To musím koupit pepře raději víc a dát našim návštěvnicím také ,,ochutnat".Děkuji.

Jaromír Vejvoda dostal za polku Škoda lásky honorář 150 korun

Zuzana Pivcová 12.11. 18:34
To je příklad, že hudba opravdu nezná hranic, když vezmeme, že si ji zpívali na frontách nepřátelé, i západní spojenci, i Němci.

V metru se rozjíždí vagon určený hlavně pro nezadané

Zuzana Pivcová 12.11. 18:30
Připadá mi to trochu umělé, horší než inzerát. Bavit se začnou lidé většinou spontánně a ne, že jsou v nějakém k tomu určeném zařízení. Kromě toho, mít něco jako napsáno na čele "Nikoho nemám, toužím se seznámit" je zrádné. Můžou tam nastoupit různí "lovci" nebo "ujetí". Mnohem raději bych uvítala typ vagonů, který jsem zažila ve Švýcarsku, a to tzv. Stillwagen. Uvnitř se respektuje ticho, a kdo nechce, ten tam neleze. Takže žádné hlasité walkmany a žádné soukromé rodinné debaty po mobilu. Obávám se však, že u nás by to lidi stejně nedodržovali.

Srdce Valašska, mrkací koláče a gerontologie

Iveta Balážová 12.11. 18:26
Dobrý den, projekty, které se zaměřují na to, aby mohli staří lidé dožívat doma se mi moc líbí. Sama bych si to moc přála. Sice rozumím lidem, kteří mají spíše rádi společnost a nevadí jim být na sklonku života v nějakém ústavu či domově, já bych ráda dožila ve svém bytě. V místě, kde jsem strávila půl života se svým manželem, odkud nám vyletěly děti do světa.

Vystoupí skupina ABBA ke čtyřicátému výročí?

Zuzana Pivcová 12.11. 15:07
Možná, že se mnou někteří nebudou souhlasit, ale já si raději ponechám vzpomínku na tehdejší populární skupinu, která patřila do své doby. Písničky jsou sice stále populární, ale hrají se v původní verzi, s původními hlasy. Zpěváci postárli a už se k těm mladistvým písničkám vzhledově i hlasově moc nehodí. Maximálně se jednorázově ukázat a dost.

Pomoc při spáleninách

Marie Novotná 12.11. 14:50
Tak tohle?nás maminka mazala sebranou smetanou,ale kvasnice?ale proč ne.Jak se někde mluví o spáleninách-od sluníčka-tak mi to připomene,jak při návštěvě nebo o prázdninách u bratránků v dětství mi říkali,,ředitelka vápenky"(mám bledou kůži)a já se chtěla opálit,ale vždycky jsem byla spálená,ne opálená.Je to už asi 50 let,ale pořád je slyším-nojo,zase přišla ,,ředitelka vápenky"

Stopy naší lásky

Zuzana Pivcová 12.11. 13:41
Moc pěkná symbolika stop!!

Slavkovský pivovar

Zuzana Pivcová 12.11. 13:39
Pivečko včetně Hefeweissbier mám taky ráda, jen to tmavé nějak nemusím. Musela jsem se ale. Zdeňku, zasmát tomu vyjádření, že k pivečku Vám donesou guláš, protože to vypadá, že jste přišel hlavně na pivo, zatímco jídlo, které je pro většinu lidí prvořadé a k němu si teprve dají pivo, je u Vás až na druhém místě. Ale je pravda, že často donesou pivo dokonce už před polévkou. Dobrá básnička!

Malta, milosrdná bomba z Čech a Alzheimer Europe

Miroslav Štorch 12.11. 13:28
Dobrý de, článek se mi moc líbil, ale vzbudil mou velkou zvědavost co asi bylo v dopisu uloženém v bombě. Jestli to napsali jen v češtině nebo i v jiných jazycích. Jako sabotáž při výrobě by to asi Němci velmi tvrdě trestali. Je obsah toho dopisu někde dostupný na intenetu ? Děkuji za odpověď. :-) Někteří naši politici také trpí presenilní demencí, když v parlamentu mohouveřejně vyslovit názor, že v noci pracují jen zloději a prostitutky. Nějak zapomínají na tisíce lidí na nočních směnách - na lékaře a zdravotní sestry, strojvedoucí, vychovatele, hlídače, policity, hasiče a mnoho dalších. Takového poslance je třeba zbavit mandátu a odvolat pro vážnou nemoc, která způsobuje obrovské politické škody. :-)

Sexuální orientace nemusí být vepsána ve tváři člověka

Jiří Libánský 12.11. 11:27
Několik let jsem se pohyboval jako výtvarník v divadle mezi členy baletního souboru. Krom tanečnic, jsem se setkával i s několika tanečníky. Homosexuálů byla většina. Když by o tom nehovořili zcela otevřeně, někteří na to vůbec nevypadali. U některých to bylo zřejmé až ze způsobu jejich mluvy. Na některých to bylo znát už na první pohled. Oblékání, pohyby atd. Je to individuální. Hlavně jsem poznal, že sexuální orientace nemá vliv na charakterové vlastnosti. Tak jsem mohl mít mezi gayi i dobré kamarády.

Recept na domácí tavený sýr

Marie Novotná 11.11. 21:08
Prima věc,mám vyzkoušené.

Těstoviny se sýrovou omáčkou a ke kávě skořicová bábovka

Marie Novotná 11.11. 21:03
Moc dobré.Znám to.A skořici máme s vnučkou rádi,tak přidávám do třeného těsta,ale i majolkové a olejové.

Čistý olej díky soli

Marie Novotná 11.11. 19:58
Dobrý nápad,vyzkouším to.Díky.

Podzimní výlet

Marie Novotná 11.11. 19:54
Omlouvám se,ale poslední fotka není z Lipnice ,ale z cesty domů.Je to ,,Pomník padlých v napolenské válce" z roku 1808-1813.Stojí v lesích Vadína k silnici na Lipnici.

Marie Rottrová: Po koncertech se mi tolik stýskalo

Iveta Balážová 11.11. 11:18
Marie Rottrová je skvělá. Nikdy nezklouzla do hrátek s bulvárem jako její mnohé kolegyně a vždy si uměla vybírat krásné písničky s nádhernými texty. při písni Lásko, voníš deštěm mi vždy tečou slzy.

Soužení

Soňa Prachfeldová 11.11. 09:13
Krásné smutné a určitě bude zas líp. život je houpačka

Jsi dar mé lásky

Jana Šenbergerová 11.11. 07:56
Děvče, denně dáváš "dědíkům" do duší dokonalé důvtipné drobné dary dosahující dalekosáhlých důsledků. Díky!

Když neodtéká dřez v kuchyni

Zuzana Pivcová 10.11. 19:50
Tak, jestli tohle pomůže, navrhnu Vás na cenu, protože s dřezem zápasím hodně často navzdory všem koupeným drahým čističům.

Na českou státní příslušnost jsou hrdí senioři a vzdělanci

Zuzana Pivcová 10.11. 19:44
Když jsem se koncem září vracela vlakem z Rujany, tak sotva jsme přijeli na naše území, hned jsme nabrali zpoždění a ve vlaku vypnuli topení. Řekla jsem mladému spolucestujícímu: A jsme zase doma! Pak jsme se tomu zasmáli. Stejně bych neměnila!!

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.