Přehled posledních diskuzních příspěvků

Válka o americkou nezávislost skončila ve Versailles

Jana Šenbergerová 3.9. 13:54
Jistě chvályhodný počin, kdyby tím zároveň nepřišli o svou nezávislost původní obyvatélé Ameriky.

Poznání

Jitka Chodorová 3.9. 10:18
Opět nemám slov,tak snad jen,chválím tvé dokonalé verše.

Hubnu se Světem zdraví 8: tři kila sádla za kila svaloviny

Jana Šenbergerová 3.9. 09:45
Helenko, vydrž! Věř, že bude líp. Hlavně se nenechej deprimovat. Buď to vyjde, nebo ne. Jiná možnost není.

Krize večerů u televize

Jana Šenbergerová 3.9. 09:41
Vystihl jste to naprosto přesně. Vaše aktuální poezie se mi líbí.

Vydělá erotika v Padesáti odstínech šedi miliony i na filmovém plátně?

Jana Šenbergerová 3.9. 09:39
Proč ne? Na lidské hlouposti se vydělává nejlíp... Asi si to jednou přečtu, abych věděla, jestli se nemýlím.

Šedý zákal je nutné řešit chirurgicky, důležitý je výběr kvalitní umělé čočky

Svatava Páleníková 2.9. 21:32
POtvrzuji, operace šedého zákalu se vyplatí. Byla jsem na ni před dvěma lety a vidím jako ostříž.

Podzimní měsíce

Zuzana Pivcová 2.9. 19:08
To je moc hezká časová posloupnost a navíc všude jen klid anebo dokonce nadějné očekávání.

Sarin: smrtící nervový plyn, který zabíjí během minut

Jana Šenbergerová 2.9. 12:19
Smutné, když jeden uváží, že něčeho takového jsou schopni příslušníci stejného druhu. Tvrzení, že člověk je od přírody takový, v mých očích neobstojí.

Soutěž "Moje prázdniny" skončila, vítěze vyberou již brzy sami čtenáři

Jana Šenbergerová 2.9. 07:14
Blahopřeji všem vítězům. Pobavilo mě, jak šalamounsky vyřešila redakce hodnocení literární soutěže. :-) Přestože jsem nikdy nebyla soutěživý typ, tady mě soutěžení baví. Nejde mi o výhru, baví mě zúčastnit se. Výhra je jen třešničkou na dortu a já mám dorty ráda i bez třešničky, stačí mi ořechy a čokoláda. :-))

Soutěž: Poslední prázdniny

Helenka Vambleki 1.9. 16:42
Opět nostalgie, krásné vzpomínky!!!

Září

Jana Šenbergerová 1.9. 16:22
Výstižné a milé. Moc hezky to umíš, Jitko.

Soutěž: Prázdniny, na které určitě nezapomenu

Miroslav Štorch 1.9. 15:54
V jednom krátkém mládí zažít skauting i pionýrské tábory, tak to je kontrast. Pěkný dobový snímek asi se skautskými šátky. A zažít zátah na banderovce musel být velký strach.

Prázdninové setkání s realitou

Miroslav Štorch 1.9. 15:49
Dobře popsaný dlouhý výlet na kolech. Také to znám u Blatné, Tchořovic a Strakonic. Dát si jako cílový bod místo pobytu nějaké dívčiny je dost naivní, zvláště když mají zesílenou ostrahu. Ale v tom věku je to opravdu setkání s realitou. :-) Stejně jako nečekané setkání se smrtí. To jsou vzpomínky na prázdniny z mládí okořeněné zážitky.

Před pěti lety zmizely z oběhu poslední haléře

Jana Šenbergerová 1.9. 11:17
K čemu by také byly, když za haléře už se nedá nic koupit, snad jen hřebíčky a šroubky. Mám jich doma celou krabičku. Báječně poslouží, když hrajeme karetní hru "Cink!" S dnešními mincemi by to bylo příliš drahé. :-)

Soutěž: Prázdniny včera, dnes i zítra

Jana Šenbergerová 1.9. 11:06
Moc pěkná úvaha. Knihy jsem milovala dlouho předtím, než jsem se naučila číst. Je to láska na celý život, proto i dnes si ráda koupím knihu, kterou mohu mít u postele, do které si mohu psát poznámky nebo podtrhovat to, k čemu se chci vracet. Dnešním dětem přeji, ať i pro ně se stanou knihy milými společníky.

Soutěž: Láska mezi tábory

Zuzana Pivcová 1.9. 07:03
Také si budu navždy pamatovat z mé strany nesmělou lásku k o něco staršímu studentovi, který sice dělal frajera, ale byl též dost nesmělý. Sbližovali jsme se velmi pozvolna, ale bylo to hezké. Pak mi ho situačně přebrala zkušená ostrá spolužačka, pohrála si s ním, dokonale ho zblbla a zase odložila. No a bylo po lásce.

Soutěž: Prázdninový triolet

Jana Šenbergerová 31.8. 22:10
Zajímavé spojení středověké básnické formy s novodobým obsahem.

Naši čtenáři mohou opět nahlédnout do moderátorské kuchyně A. Cibulky

Jana Šenbergerová 31.8. 20:16
Dík za informace! Natáčení se zúčastnit nemohu, ale v uvedených dnech se určitě podívám na pořad v TV.

Soutěž: Cesta k moři a zpět

Jana Šenbergerová 31.8. 18:49
Zpětně jistě úsměvná příhoda, ale zažít ji, to musel být nervák. Hlavně že všechno dobře dopadlo a vy si nenechala svou vzpomínku pro sebe. :-)

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.