Přehled posledních diskuzních příspěvků

Soutěž: Šikulky

Olga Štolbová 31.8. 13:59
Jindřiško,i ty jsi šikulka,žes nám to tak pěkně popsala, díky.Moc se mi tvé povídání líbí,ozvi se zas brzy.

Kouzlo Karlova mostu umocňuje impozantní galerie vzácných soch

Pavla Vítková 31.8. 09:46
Ano, Karlův most má neobyčejné kouzlo. Když jsem v Praze studovala, chodívala jsem po Karlově mostě každé ráno do školy. Za podzimních měsíců, kdy se nad Vltavou snášela mlha, mně procházka po Kaarlově mostě uchvacovala.

Jsi čaroděj

Jitka Chodorová 31.8. 08:27
Jen slůvek pár,ty jsi čarodějka,krásné.

Soutěž: To bylo včera

Jarmila Peerová 30.8. 18:11
Když se daří,tak se daří...Přečetla jsem si Jituško Tvou včerejší anabázi a opravdu jsi měla pestrý den... Hlavně, že vše dobře dopadlo a já Ti jen držím palec,aby zub nebolel a dnešní oslava se vyvedla...

Přenést číslo na jiného operátora půjde za čtyři dny

Jana Šenbergerová 30.8. 12:09
"Pokud nejste majitelem telefonního čísla, nemůžete tento unikátní kód dostat a číslo nikdy nepřenesete. Jinými slovy, tento systém znemožňuje, aby vám někdo ukradl vaše mobilní číslo," řekla prezidentka asociace Michaela Renčínová." Ať přemýšlím, jak přemýšlím, tohle mi hlava nebere.

Soutěž: Prázdniny s uříznutou patou

Jana Šenbergerová 30.8. 08:56
Vyprávění hodné "Štorcha", i když v jiné rovině. Redakce to bude mít tentokrát hodně těžké. Přece jen jsme skupina, která má těch vzpomínek hodně.

Zaleťte si do Trevíru na slony

Jana Šenbergerová 30.8. 08:54
Už tu byly krávy, teď sloni, a tak mě napadá, co to bude příště. Naštěstí nápadům se meze nekladou...Zatím tedy: "Ať žijí sloni!"

Bolest i radost

Jana Šenbergerová 30.8. 08:47
Kdybych seděla v hledišti, tleskala bych a volala: "Bravo!", ale zatím tu tiše sedím a nemám slov...

Soutěž: Autostopem od Balatonu - Návrat přes Budapešť (4.část)

Miroslav Štorch 29.8. 18:22
Budapešť je jistě krásné město s řetězovým mostem a parlamentem. Posezení na Rybářské baště umožňuje také krásný výhled na panorama města s Dunajem. Hezky jste to popsala, ale přenocování na tankodromu je opravdu unikátní. Jako bývalý tankista jezdící s ruskými T-55 bych se pěkně vyděsil, kdybych na cestě potkal stan s křehkými dívčinami. Štěstí, že se vám nic nestalo a nestálo vás to nějakou pokutu ve forintech.

Skype se během deseti let stal symbolem internetového volání

Jana Šenbergerová 29.8. 08:53
"Skajpovat" je jedno z mála přejatých slov, které mi vůbec nevadí, i když vypadá příšerně. Skype zkracuje vzdálenosti a spojuje lidi. Díky zaň!

Rosa na mých víčkách

Zuzana Pivcová 29.8. 07:13
To je moc působivé, Jituš, tentokrát zvláště ten konec!

Horoskopičiny - Panny

Zuzana Pivcová 28.8. 17:10
Nikdy jsem neznala nikoho ve znamení Panny, až v současnosti jednu kolegyňku, která je tak výrazně nápadná tím, jak Ty zde znamení charakterizuješ, že už jsem si o Pannách musela přečíst něco už dříve, než Tvá trefná básnička vyšla. Sedí to přesně.

Kanaďané chválí Menzelův nový snímek Donšajni

Jana Šenbergerová 28.8. 12:51
Už se na film těším, i když zrovna pan Menzel není můj šálek čaje. :-) Třeba si svůj pohled na něj poopravím.

Svatý Augustin: patron, knihtiskařů i pivovarníků

Jana Šenbergerová 28.8. 12:47
První myšlenka byla: "Poturčenec horší Turka." Druhá, že by se přímluva za lepší zrak hodila. A třetí: Díky!

Jsem duha

Jitka Chodorová 28.8. 08:13
Jsi hlavně výborná básnířka,moc pěkné verše.

Odborníci upozorňují na škodlivost e-cigaret

Svatava Páleníková 27.8. 18:25
Tak to je gól. Člověk si myslel, jaký je to geniální vynález, kolik se ušetří na léčbu rakoviny plic atd. Holt je nutné trénovat vůli a zkusit opravdu nekouřit. Ani cigarety elektronické.

Jsem umírající zrůda, polepším se, slibuje slavný boxer Tyson

Jana Šenbergerová 27.8. 09:25
Je jen škoda, že to mnohým dojde příliš pozdě, ze strachu před smrtí. I když pozdě, ale přece, se také počítá...

Milí čtenáři, tento čtvrtek "Sejdeme se na Cibulce!"

Vladislava Habásková 27.8. 01:48
Dobrý den zaregistrovala jsem se ale nějak nechápu zda mohu jít na natáčení pořadu nebo ne ??

Bludička

Svatava Páleníková 26.8. 22:07
Nádherné verše

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.