Přehled posledních diskuzních příspěvků
Soutěž: Šikulky
Olga Štolbová 31.8. 13:59
Jindřiško,i ty jsi šikulka,žes nám to tak pěkně popsala, díky.Moc se mi tvé povídání líbí,ozvi se zas brzy.
Kouzlo Karlova mostu umocňuje impozantní galerie vzácných soch
Pavla Vítková 31.8. 09:46
Ano, Karlův most má neobyčejné kouzlo. Když jsem v Praze studovala, chodívala jsem po Karlově mostě každé ráno do školy. Za podzimních měsíců, kdy se nad Vltavou snášela mlha, mně procházka po Kaarlově mostě uchvacovala.
Soutěž: To bylo včera
Jarmila Peerová 30.8. 18:11
Když se daří,tak se daří...Přečetla jsem si Jituško Tvou včerejší anabázi a opravdu jsi měla pestrý den...
Hlavně, že vše dobře dopadlo a já Ti jen držím palec,aby zub nebolel a dnešní oslava se vyvedla...
Přenést číslo na jiného operátora půjde za čtyři dny
Jana Šenbergerová 30.8. 12:09
"Pokud nejste majitelem telefonního čísla, nemůžete tento unikátní kód dostat a číslo nikdy nepřenesete. Jinými slovy, tento systém znemožňuje, aby vám někdo ukradl vaše mobilní číslo," řekla prezidentka asociace Michaela Renčínová."
Ať přemýšlím, jak přemýšlím, tohle mi hlava nebere.
Soutěž: Prázdniny s uříznutou patou
Jana Šenbergerová 30.8. 08:56
Vyprávění hodné "Štorcha", i když v jiné rovině. Redakce to bude mít tentokrát hodně těžké. Přece jen jsme skupina, která má těch vzpomínek hodně.
Zaleťte si do Trevíru na slony
Jana Šenbergerová 30.8. 08:54
Už tu byly krávy, teď sloni, a tak mě napadá, co to bude příště. Naštěstí nápadům se meze nekladou...Zatím tedy: "Ať žijí sloni!"
Bolest i radost
Jana Šenbergerová 30.8. 08:47
Kdybych seděla v hledišti, tleskala bych a volala: "Bravo!", ale zatím tu tiše sedím a nemám slov...
Soutěž: Autostopem od Balatonu - Návrat přes Budapešť (4.část)
Miroslav Štorch 29.8. 18:22
Budapešť je jistě krásné město s řetězovým mostem a parlamentem. Posezení na Rybářské baště umožňuje také krásný výhled na panorama města s Dunajem. Hezky jste to popsala, ale přenocování na tankodromu je opravdu unikátní. Jako bývalý tankista jezdící s ruskými T-55 bych se pěkně vyděsil, kdybych na cestě potkal stan s křehkými dívčinami. Štěstí, že se vám nic nestalo a nestálo vás to nějakou pokutu ve forintech.
Skype se během deseti let stal symbolem internetového volání
Jana Šenbergerová 29.8. 08:53
"Skajpovat" je jedno z mála přejatých slov, které mi vůbec nevadí, i když vypadá příšerně. Skype zkracuje vzdálenosti a spojuje lidi. Díky zaň!
Rosa na mých víčkách
Zuzana Pivcová 29.8. 07:13
To je moc působivé, Jituš, tentokrát zvláště ten konec!
Horoskopičiny - Panny
Zuzana Pivcová 28.8. 17:10
Nikdy jsem neznala nikoho ve znamení Panny, až v současnosti jednu kolegyňku, která je tak výrazně nápadná tím, jak Ty zde znamení charakterizuješ, že už jsem si o Pannách musela přečíst něco už dříve, než Tvá trefná básnička vyšla. Sedí to přesně.
Kanaďané chválí Menzelův nový snímek Donšajni
Jana Šenbergerová 28.8. 12:51
Už se na film těším, i když zrovna pan Menzel není můj šálek čaje. :-) Třeba si svůj pohled na něj poopravím.
Svatý Augustin: patron, knihtiskařů i pivovarníků
Jana Šenbergerová 28.8. 12:47
První myšlenka byla: "Poturčenec horší Turka."
Druhá, že by se přímluva za lepší zrak hodila.
A třetí: Díky!
Odborníci upozorňují na škodlivost e-cigaret
Svatava Páleníková 27.8. 18:25
Tak to je gól. Člověk si myslel, jaký je to geniální vynález, kolik se ušetří na léčbu rakoviny plic atd. Holt je nutné trénovat vůli a zkusit opravdu nekouřit. Ani cigarety elektronické.
Jsem umírající zrůda, polepším se, slibuje slavný boxer Tyson
Jana Šenbergerová 27.8. 09:25
Je jen škoda, že to mnohým dojde příliš pozdě, ze strachu před smrtí. I když pozdě, ale přece, se také počítá...
Milí čtenáři, tento čtvrtek "Sejdeme se na Cibulce!"
Vladislava Habásková 27.8. 01:48
Dobrý den zaregistrovala jsem se ale nějak nechápu zda mohu jít na natáčení pořadu nebo ne ??
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.