Přehled posledních diskuzních příspěvků

Podzimní Kréta nabízí teplé moře ale i nezapomenutelné výlety

Zuzana Pivcová 26.8. 16:03
Na Krétě jsem byla před 10 lety začátkem října a mohu potvrdit, že pro našince tam bylo ještě krásné teplo, za poledne až moc. Zde uvedené výlety vřele doporučuji, okouzlil mě obzvlášť výlet lodí na Santorini. Nezapomenu, jak jsme odlétali v půli října a v Heraklionu bylo 27 stupňů a příští ráno v Praze nula.

Soutěž: Prázdniny s dětmi na sopkách Itálie (Díl II. - Vulcano)

Věra Sehnalová 26.8. 09:34
Navsteva Liparskych sopecnych ostrovu stoji za to. Je to uzasny zazitek. Vsude tam cpi sirny zapach, ktery funi ze zlute ocouzenych dir,,voda na plazi bubla jak unika horky plyn, v sirnem blaticku se koupou lide s lupenkou, je tam plaz s uplne cernym piskem a kristalove pruzracnou vodou a vsude prodavaji suvenyry ze sopecneho kamene ktery je jako cerne sklo. Krome toho je zajimave si poslechnou od pruvodce jak tam tudy kracela historie. I samotna cesta lodi byla zazitek, kapitan me nechal chvili ,, ridit ,, lod.

Hubnu se Světem zdraví 7: Jídelníček? Složitá alchymie

Hana Práglová 25.8. 20:20
Jo,Helenko,život není peříčko.!Ale neboj,časem ztratíš hlad už jen při pomyšlení,že máš něco studovat v nějakých lejstrech.

Chaos 2013

Jana Šenbergerová 25.8. 18:38
Po chaosu přichází řád, po bouři nastupuje klid. Nic nového pod sluncem. Všechno je, jak má být. Kdyby se nám to doopravdy nelíbilo, nepochybně by mnohé jinak bylo.

Leonard Bernstein dal vážnou hudbu davům

Jana Šenbergerová 25.8. 18:20
Televizní hudební seriál pro mládež se mi moc líbil.

Seniorům mají pomáhat roboti, zastanou také roli společníků

Jana Šenbergerová 25.8. 17:28
Starší a nemocní lidé potřebují hlavně blízkost lidí, kteří umí naslouchat a soucítit, ale "pokrok" nezastavíš.

Bouře za svítání

Hana Šimková 25.8. 10:29
Ano Zuzanko tak to byl přesně ten prožitek co jsem zažila v té své povídce Láska na vodě.

Prázdniny s Arankou

Jaroslava Handlová 25.8. 09:36
Roztomilá vzpomínka s hezkým zakončením.

Soutěž: Láska na vodě

Zuzana Pivcová 24.8. 18:06
Taky jsem prožila v mládí krátkou prázdninovou lásku, a to v Rumunsku. Už jsem to psala Jitce ke jejím Prázdninám s Chorvatem. Nějak to asi k životu patří, i když to láska v pravém slova smyslu není, jen okouzlení. A co se týče vody, taky mám před ní respekt, protože mě málem stála život.

Jak sládek Groll uvařil plzeňský zázrak. Byl to úmysl či náhoda?

Olga Štolbová 23.8. 20:54
Milý Richarde,vždyť jste to četl - žatecký chmel a měkká plzeňská voda,proto české pivo.Ale všechna čest a díky panu Grollovi.

Volební agitace penzisty Jana

Zuzana Pivcová 23.8. 19:01
Taková agitace se mi líbí víc než letáky a "osobní dopisy voličům" ve schránce!

Soutěž: Zabíjačka načérno

Věra Sehnalová 23.8. 14:33
Pekne , za to by se ani Galuska nemusel stydet, klidne muzete psat Slovacko sa sudi aj nesudi na pokracovani

Pomalu končí prázdniny

Jana Šenbergerová 22.8. 19:17
Pro mnohé smutný fakt, pro mě už jen krásné verše, protože mně už prázdniny nekončí.

Karel Plíhal: krása slov i folkové kytary

Jana Šenbergerová 22.8. 19:10
Můj oblíbený písničkář. Přeji mu hodně štěstí, zdraví a elánu, aby ještě dlouho zpíval, hrál i skládal. :-)

Ezoterické pořady mohou být nebezpečné, varují odborníci

Jana Šenbergerová 22.8. 19:06
S textem článku víceméně souhlasím, ale jeho nadpis je zavádějící. Je smutné, že se pod pojem ezoterika může schovat spousta leváren, které mají s ezoterikou pramálo společného.

Aleš Cibulka zve čtenáře magazínu i60 na natáčení "Sejdeme se na Cibulce"

Helena Abrahamová 22.8. 12:32
Bezvadný, díky redakci a panu Alešovi. Hned to manželovi řeknu.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.