Přehled posledních diskuzních příspěvků

Soutěž: Prázdniny u kmotřenky

Jaroslava Handlová 22.8. 10:58
Moc hezké vzpomínání. I mě to pomohlo vrátit do podobných pěkných zážitků z dětství. Naše prázdninové vesničky byly sice velmi vzdálené, ale přesto vším tak blízké.

Proč jsou konzervované ryby zdravé?

Jana Šenbergerová 21.8. 21:19
Moc by mě zajímalo, co by na takový recept řekl dietolog. Čtyři různé druhy tuku? Uf, to je síla! Zkombinují-li se sebezdravější potraviny nevhodným způsobem, víc uškodí než prospějí.

Též jedna z podob lásky

Zuzana Pivcová 21.8. 18:09
Někdy jsou vztahy o penězích. Já jsem byla, samozřejmě ve svém netypickém postavení, vždy ve vztazích finančně nezávislá. Někdy až moc!

Mé špatné zkušenosti s hubnutím

Jana Šenbergerová 21.8. 14:09
Milá Ladislavo, já celý život chrastila kostmi a poslouchala, ať se pořádně najím, přestože jsem jedla víc než dost. Mohla jsem snídat zákusky, obědvat dorty, zajídat je šlehačkou a sníst kvanta čokolády, nejvíc mi chutnalo před spaním, a ani to se mnou nehnulo. Přibírat jsem začala po šedesátce, ale to jsem drasticky změnila nejen způsob stravování, ale celou životosprávu.

Král předváděček balí podnikání v Česku

Jana Šenbergerová 21.8. 13:47
Už bylo na čase! Myslím, že si u nás nahrabali dost, a to dosti neomaleným zůsobem.

Nechci se ptát

Jaroslava Handlová 21.8. 11:32
Zuzko, mistrně vyjadřuješ pocity, které jsou i mnohým z nás velmi blízké. Dík za to, že zde nacházím pravidelně Tvou poezii.

Soutěž: Autostopem k Balatonu - Pobyt (3.část)

Zuzana Pivcová 20.8. 20:57
Já jsem nikdy v Maďarsku nebyla (!), ale moje sestra, která byla jako začínající učitelka odbarvená několik let na blond, tam se svou kolegyní, též blondýnou, budila všude rozruch. Moc pěkné, mladistvě vzdušné vyprávění, jako kdyby se to stalo nedávno.

To nejde

Olga Štolbová 20.8. 20:33
Zuzano,jsi úžasná,neumím to jinak nazvat.Toto je opravdové moudro ve verších.Díky...

"Pevným" telefonům neodzvonilo. S Gigasetem lze volat i přes internet

Renata Zadražilová 20.8. 16:50
Já jsem pevnou linku doposud nezrušila. Mám ráda velké sluchátko, ze kterého dobře slyším, Nějak mě ty mobily nepřirostly k srdci.

Dramaturgyně Jana Bohušová: Už vím, po čem senioři touží

Pavla Vítková 20.8. 16:02
Už se moc na tento pořad o seniorech těším. Díky za upozornění a tento rozhovor.

Soutěž: Baran Matěj

Jaroslav Holý 20.8. 14:24
Tož pěkně jste to sepsal. My jsme chodili zase v Beskydech na hřiby přes jeden "pasinek", ohrada, kde se pásli krávy. Chodili jsme tam na kozáky, které tam rostly pod břízami a osikami, ale bylo to docela dobrodružné, neb několikrát nás býk pořádně prohnal.

Hubnu se Světem zdraví 6: výsledky krve vyděsily lékaře

Zorka Chvojková 20.8. 10:41
Helenko, je to běh na dlouhou trať. Nejtěžší je to ale vydržet na furt. Jen mně nebere rozum ty rajčata a papriky. Jdou sice na to vědecky, ale vliv na stravování krevní skupina asi nemá. Každý tvrdí něco jiného. A já to, bohužel, vzdala. Díky tobě bych ráda začala znovu. Přeji vše dobré.

Invaze vojsk Varšavské smlouvy ukončila reformní Pražské jaro

Jana Šenbergerová 19.8. 22:31
Tu noc si velmi dobře pamatuji. Už večer divně vyli psi. Když nás kolem páté ráno táta probudil a oznámil, že nás obsazují Rusové, pochopila jsem, proč večer psi tak vyli. Slyšeli to, co my ještě ne. Za polskou hranicí se k nám blížily tanky. Ráno "obtékaly" naše město ze dvou stran...

Soutěž: Moje prázdniny na sopkách Itálie (Díl I. - Etna)

Dagmar Králová 19.8. 21:14
Také jsem měla moc ráda Malého prince. Velmi čtivě napsaný cestopis s humornými momenty. Ráda jezdím na vysokohorskou turistiku do Dolomit. Jako tip na výlet je Etna zajímavá. Pěkné snímky z kosmu a erupcí sopky. Těším se na další díl vašich prázdnin :-) O čem bude o Vesuvu ?

Chytré telefony už nestačí. Přicházejí chytré hodinky

Olga Štolbová 19.8. 18:29
Co ještě chytrého a úžasného nás čeká.To bude také v dámských kabelkách k těm chytrým hodinkám i lupa?

Jak ušetřit náklady na topení? Pomůže kvalitní řetězová pila!

Josef Wagner 19.8. 10:53
Můžu potvrdit, dřevo je dřevo. Loni jsme si pořídili krbová kamna, na podzim a na jaře stačí zatopit a vyhřeje se hezky celý barák a přes zimu ušetřím za elekřinu půlku nákladů, když přitápím i v krbu.

Soutěž: Prázdninový výlet s Longem

Pavla Vítková 19.8. 10:41
Paní Věro, nejen pěkný výlet, ale vůbec životní příběh. Obdivuji vaši statečnost, vůli, srdečnost. Přeji vám mnoho radosti s oběma vašimi přáteli.

Prý existuješ, lásko

Jarmila Peerová 19.8. 07:59
Myslím,že láska a rozum si moc spolu" nerozumí ",na věk se nehledí,každý nás táhne jinam a to je dobře,jinak bychom byli rozumní a láska by odešla s nepořízenou. A to by byla věčná škoda.Napsala jsi to Jituško tak pěkně,něžně a vskutku pravdivě...

Usínáš

Jana Šenbergerová 18.8. 09:32
Zuzko, občas žasnu, když svými verši "komentuješ", co prožívám. O to jsou mi bližší.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.