Přehled posledních diskuzních příspěvků
Soutěž: Prázdninová párty
Olga Štolbová 12.8. 22:55
Jani,byla jsi ideální manželka,připravit pohoštění a nezúčastnit se,to dokáže málokterá.
Hubnu se Světem zdraví 5: po měsíci je dole 4,5 kg!
Olga Štolbová 12.8. 22:19
Helenko gratuluju,hlavně ať tvé lepší JÁ neusne na vavřínech,byla by to škoda.Vydrž,teď už víš jak na to...
Válečný zločinec László Csatáry je po smrti
Jana Šenbergerová 12.8. 14:35
Nedovedu si představit, že bych tolik let žila s vědomím, že jsem připravila o život spousty lidí a spoustě dalších ublížila. Třeba se aspoň bál toho, že bude odhalen. Ale takoví si asi hlas svědomí k tělu nepustí.
Jeden z vyvolených?
Jana Šenbergerová 12.8. 14:30
Pane Zdeňku, líbí se mi vaše "reality showing" poezie.
Proč mám v sobě pocit smutku?
Jana Šenbergerová 12.8. 14:25
Pěkně jste to, jarmilko, napsala, ale musím se přiznat, že teď mě mnohem více trápí naše oškubaná malá zemička.
Vedra končí, zbytek srpna bude příjemný
Jana Šenbergerová 12.8. 07:58
To mám radost! Vedro opravdu nemusim...
Svatá Klára z Assisi: patronka… televize
Jana Šenbergerová 12.8. 07:54
Přemýšlím, jestli by zrovna z tohoto patronství měla radost. Ale ta se možná ani radovat neuměla, nebo dokonce nesměla ...
Na Mars chce sto tisíc lidí, poletí ale jen čtyři. Bez šance na návrat
Jana Šenbergerová 12.8. 07:42
Také bych se ráda podívala do vesmíru, ale určitě ne se současnou pozemskou technikou. Možná tam budu dřív než tito hazardéři. Naději na návrat budeme mít stejnou... :-)
Soutěž: Nezapomenutelné prázdniny roku 1968
Jana Šenbergerová 12.8. 07:32
Na ty se opravdu nedá zapomenout...
Byla jsem měsíc vdaná a můj muž, absolvent VŠB, si musel odsloužit rok základní vojenské služby. 20. srpna jsem se vrátila z Pardubic, kde jsem ho navštívila, a pak už jsme se hodně dlouho neviděli...
Vyhrajte digitální fotoaparát Olympus, do konce soutěže zbývají tři týdny!
Jana Šenbergerová 12.8. 07:18
Výherkyním blahopřeji a s chutí začínám nový soutěžní týden. Baví mě to.
Proč právě já?
Olga Štolbová 11.8. 14:53
Ivano,dnes je sice horké léto,ale Tvé povídání mě zaujalo a dovedu si představit tu hrůzu při synově nemoci i potom při Tvé.Jsi silná žena a přeju Ti teď
už jen všechno dobré.
Otevřený dopis Libušce Kozákové
Jana Šenbergerová 11.8. 09:52
Milá děvčata, ještě musím dodat, že po přečtení Libuščina postesknutí jsem byla ráda, že to nečtu jako mladá. Asi bych se k smrti vyděsila a bála se stáří. Trochu mě zarazil zdánlivě příkrý a nekompromisní "tón" Olinčina komentáře. Ale vzápětí se mi všechno hezky rozleželo v hlavě a bylo mi jasné, že to obě psaly s čistým svědomím, ale hlavně s vědomím toho, že tak "to" prostě je.
Stárneme. No a co? S tím jsme se už narodily. Tělo prostě nemládne, ale to se vůbec netýká duše. Ta je mnohem, mnohem starší a na rozdíl od těla má možnost mládnout. Tak jí/si to dopřejme alespoň v myšlenkách. Ty jsou přece jen a jen naše.
Nemocné srdce
Soňa Prachfeldová 11.8. 09:46
Libuško, kdysi jsem dostala mail, že jedeme v pomyslném vlaku, do kterého nastupují a vystupují lidé a kratší, či delší čas s námi cestují - putují a vše má svůj význam i když he nejsme schopni pochopit, radost i smutek, vše nás obohatí, berme život s láskou ke všemu živému a věřím, že na tebe cosi krásného, pohádkového určitě čeká a Ty se na to těš každý den, jsou zázraky, jen my lidé je nevidíme a život - jedinečný - patří mezi ně. Nadějné dny přeji ! Soňa
Pro ten letní pocit
Zuzana Pivcová 11.8. 06:51
Básnička je zvláštní tím, že z pocitu ryze intimního přešla do všeobecného. Mně se moc líbí ty lehce smyslné první 2 sloky.
Soutěž: "Vona je tlamatá!"
Růžena Antlová 11.8. 06:42
Pěkný příběh připomíná mi prázdniny u mých stařečků.
Bolesti stáří
Olga Štolbová 9.8. 10:32
Milá Libuško,nevěřím svým očím,kde jsi slyšela,že šedesátka je stáří?Tvé pohlednice se mi moc líbí,ale
to povídání je učiněná hrůza.Kdybychom byli všichni
takhle odevzdaní a čekali na konec,vůbec by na světě nebylo hezky.Tví přátelé mají pravdu,nutně potřebuješ lékaře a neuraž se,hlavně psychiatra..
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.