Přehled posledních diskuzních příspěvků

Přibývá pacientů s chronickou nemocí

Jana Šenbergerová 8.8. 10:35
Dost hrozivá čísla, zejména u dětí. Za takových okolností bych si nelámala hlavu s přelidněním planety, i když se víc lidí vyléčí. jinde ve světě to nebude o moc lepší, spíše naopak.

Přijď ráno

Jana Šenbergerová 8.8. 08:14
Dokonalé tématicky, rytmicky i graficky. Věřím, že odpovědí bude: "Já přijdu." :-)

Dustinu Hofmanovi odstranili nádor, právě dnes slaví 76. narozeniny

Jana Šenbergerová 8.8. 08:10
Krásná ukázka toho, že i v malém těle může být velké srdce a obrovský talent. Hraje skvěle.

Perseidy

Jitka Chodorová 8.8. 07:52
Taky miluji nebe plné hvězd,ale ty jsi to pojala dost odborně,ale velmi zajímavě,tak ti za to děkuji.

Na Kleti objevili další „českou“ planetku

Jana Šenbergerová 7.8. 09:21
V tomhle bezmračném počasí teď mají na Kleti žně. Chtěla bych tam strávit noc. To by bylo pokoukání!

Recept na 6 druhů cukroví z jednoho těsta

Jana Šenbergerová 7.8. 09:17
Pěkně jste to vymyslela, Miluško. Při pohledu na ta krásná srdíčka se sbíhají sliny. Snad někdy přijde váš recept vhod. Nejpozději o Vánocích.

To bylo naše léto

Zuzana Pivcová 6.8. 18:39
Opravdu moc hezké, myšlenkově i formou!!

Nemračit se, dál vesele

Jaroslava Handlová 6.8. 10:31
Vtipně napsané verše vypovídají, že všechno nebylo tak, jak jste si přál. Líbí se mi, že i přes to se do budoucnosti díváte optimisticky.

Moskva má Lenina a hlavně GUM. Vítejte v sovětském světě luxusu!

Hana Práglová 5.8. 22:11
GUM-právě na toto místo mám nezapomenutelné vzpomínky- poprvé v životě jsem zde viděla a hovořila se svým vlastním otcem,který tu stejně jako já trávil pár dnů prázdnin či dovolené....

Óda na zmrzlinu

Jitka Chodorová 5.8. 21:37
Vzpomínám na dětství,kdy z každé cukrárny voněla káva a vanilková zmrzlina,která se krásně nabírala lžičkou-lopatičkou,dnes dávám přednost zmrzlině ovocné,zvláště,když jsem v CHorvatsku,tak si jí užívám,třeba Šumno more nebo melounová,to je ukrutná bašta.Díky Jano,že jsi mě to připomněla.

Soutěž: Autostopem k Balatonu - Jízda (2. část)

Zuzana Pivcová 5.8. 20:36
Pěkné vyprávění a odvážné a trochu důvěřivé cestování. Taky jsem v útlém věku dost jezdila stopem. Jednou se mi to stalo téměř osudným. Raději vzpomínám na hezké cesty. Např. v NDR ještě stop neznali, takže, když jsme mávaly u silnice, vždycky zastavili, co potřebujeme. Ale vzali nás ochotně. Důvod stopování byl samozřejmě hlavně finanční.

Hubnu se Světem zdraví 4: zatím vyčkávám já i váha

Růžena Antlová 5.8. 19:43
Helenko vydrž !! Váhu aspoň na 14 dní zamkni do skříně a po 14 dnech uvidíš že ukáže míň.

Pošta zdražila známku na dopis o tři koruny

Jana Šenbergerová 5.8. 14:48
Dlouho jsem se naivně domnívala, že nám pokrok život zjednoduší, zpříjemní a zkrášlí. Figu borovú!

Přichází chvíle

Jana Šenbergerová 5.8. 09:02
Zuzko, na každý další verš od tebe se těším. Ještě mě žádný nezklamal. Tak dokud jakákoliv chvíle přichází, piš dál.

Soutěž: Autostopem k Balatonu - Přípravy (1. část)

Zuzana Pivcová 4.8. 15:26
Prima, konečně, Jarko, další vyprávění o cestování, i když už v mládí.

Český důchodce

Jaroslava Handlová 3.8. 18:54
Výstižně sepsaná a hezky rýmovaná smutná realita. Je zlé, že takových nás bude přibývat!

Soutěž: Nezapomenutelné prázdniny u tety

Zorka Chvojková 3.8. 15:20
Třešně jsou prevít, to já se jim raději vyhýbám, protože mám po nich žízeň. Asi by mne postihlo totéž co tebe.

Začíná petice proti střídání zimního a letního času. Jak to vidíte vy?

Jana Šenbergerová 2.8. 14:40
Vzhledem k tomu, že čas jako fyzikální veličina je lidským výmyslem, mohla by být změna v lidské kompetenci, nicméně podléháme přírodním zákonům, a ty jsou nastaveny už odedávna trochu jinak než ty lidské. Vůbec se nedivím, že s tím může mít spousta lidí problémy. Proto jsem proti střídání zimního a letního času - biologické hodiny se posunout nedají.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.